![]() |
Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!
MEEEEEEEEEEEE,va puneti cu tata:)
in realitate sant mai faine da cu difuri |
6 Attachment(s)
lea-m vopsit vam pacalit.
|
e frumoasa fata de usa. sa nu uiti de inel. sper sa fie gata si a-2-a curand.
|
Quote:
Zoli, n-a vorbit nimeni urat cu tine, nici eu , nici ovi, nici sandu, stii bine. Singurul lucru penal a fost faptul ca eu am umblat 1 luna de zile fara fete pe usa. Sant obisnuit sa astept, crede-ma, am mai fost 1 luna fara fete de usi. Sper sa fie gata acuma cat de curand, sa le pot pune pe masina. |
azi sant gata,te astept:))
|
9 Attachment(s)
cred ca ma-m tinut de cuvant:))
mi-am luat 3 buc BMW E 30 (ursulet) 2 complecte in stare inpecabila fara motor si cutie,si una ,cea ce va fi preparata ,are motor de 2,8,il voi desface bucatele si al voi aranja un pic asa cum imi place mie,binenteles cand mai am ceva timp,omega e pe primul loc dupa acea restul |
27 Attachment(s)
sa ne mai proiectam un pic :D ca demult nu am mai prezentat nimic ;)
sambata am facut o deplasare la bistrita pentru a monta un sistem audio video intr-un HAMMER M3 ce consta in dvd kenwood dublu ...si va urma....camera mansalier monitoare si in tetierele din spate si inca 2 buc basi de 10'' ;) din pacate pe dupa amiaza mi s-a descarcat aparatul foto si nu am putut prezenta finalul lucrari dar in curand va promit ca il veti vedea ;) |
27 Attachment(s)
si inca una simpla ...mai nou lumea se modernizeaza si pentru comoditate si buna atentie in trafic au inceput invazia vanzarilor si montarilor asa numitelor car kit-uri ..va prezint un model care se este destul de comercial si pe placul oamenilor comozi ;) la jeepurile TOYOTA LAND CRUISER am o experienta de le fac cu ochi inchisi :):):) am montat deja 4 jeepuri unu dupa altul ...si acum va prezint unul din ele ;)mie unu tare imi plac aceste carkituri sunt practice sunt stabile copiaza toata agenda telefonica in el se poate apela de pe el si multe alte functii placute ;)
|
super HAMMER e meseriash ... bafta la toate lucrarile pe care le faci in continuare .. ;)
|
hammeru care de fapt e Hummer
|
am uitat si eu cum se scrie si m-am luat dupa sandu ... :))
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
:lol: Istenem istenem... SI ai mai gresit inca intr`un loc, nu e hummer M3 ci H3 :P
In alta ordine de idei, frumos ce-ai facut tu acolo in pozele alea :D cine se stie, se stie |
Quote:
nu sunt Einstein, ca ala s-o dus de mult. Nu a fost comentariu, ci corectura de nume. Si nu e vorba nici de 'buni pe net'...ca totul pe rabla mea am facut singur, si cred ca stiu si eu una alta. Nu e chestiune de scoli, stiinte teoretice...ci de faptul ca acea masina macar atat respect merita, sa ii scrii corect numele;) (ca oricum o violezi cand ii dai talpa) Nu inteleg ce te revolti asa, ca doar nu te-am muscat. P.s: tudok magyarul is;) |
Quote:
poti sa stii si magyarul si spaniola franceza sau orice nu ma intereseaza !!!!!!!!eject :P |
misto hammeru bulan! imi plac tetierele. foarte profesional.
|
Quote:
|
Quote:
ce vorbesti sefu? cum sa o violezi cand ii dai talpa? atunci ii place mai mult! :) cat de respect... dao in p@#$ de masina, ca nu merita nici un respect. toate plasticaraiele bat in ele |
beton HIMMERUL ala,baga mare sandule,ca vad ca de masinile noastre nu avem timp.
|
8 Attachment(s)
baton si fita asta de use.
si un mercan cam rar pe la noi,putin de lifting la baiatu:)) |
Quote:
|
chiar ca beton fetele alea de usi! :)
|
Arata beton fetele de usi....Da sub capota ce se ascunde????;)
|
9 Attachment(s)
am mai facut si io ceva pe mertanul asta,si pe bmw.
am pus niste praguri pe mertan ca era naspa fara ele,mai tre umblat la bara spate un pic asa finut si e beton. si va prezint ursuletul meu:)) in stadiul de dezmembrare totala,vreau sa fac cel mai beton ursulet nu va fi gata doar prin august. |
sandule maine vine la preparat un colf vr 6:))
|
Heheheh.... se poate chema o mica provocare :D Sa vedem ce iese ! 8)
|
Quote:
|
Quote:
|
accept DOMY provocarea,dar mai e pana va fi gata ,tu oricum nu fugi din oradea:)).
si accept orice gen de provocare,chiar imi place. doamne feri ce o sa fac din ursuletul meu. |
Quote:
|
ba haideti ca va provoc si eu pe voi cu Papucul care sa vedem pe care ne depaseste mai repede un bicilist :-)
|
Hai ca asteptam sa vedem provocarile!:)
|
Zozo, mai pune niste poze cu BMW-ul rosu, sa-l vedem mai bine k din pozele astea nu se vede bine toata masina. E foarte frumoasa masina, capota arata f bine asa prelungita.
|
nu va aventuratzi ca si politia citeste 4 tuning;)
|
Quote:
politistilor cu LOGAN!!! ::: ... catch me if u can :)))) :))) ca sandvish fac din voi :D:D:D |
Quote:
|
si ala nu e diesel ci e v6 benzina;)
|
daca schulii isi pune motor de gti pe tico vai de cai noistrii!!!!!!!:):):):):):):)
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:40. |
- Copyright 2026 4Tuning