Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Oradea (https://forum.4tuning.ro/86-oradea.html)
-   -   Sound Identity - proiecte noi si inovatii (https://forum.4tuning.ro/86-oradea/19665-sound-identity-proiecte-inovatii.html)

DR.ZOZO 28-02-07 22:06

Re: Proiecte Noi !!!!!!inovatii!!!

MEEEEEEEEEEEE,va puneti cu tata:)
in realitate sant mai faine da cu difuri

DR.ZOZO 28-02-07 22:10

6 Attachment(s)
lea-m vopsit vam pacalit.

civic_ex 01-03-07 00:26

e frumoasa fata de usa. sa nu uiti de inel. sper sa fie gata si a-2-a curand.

civic_ex 01-03-07 00:36

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 775916)
NERABDATORILORRRRRRRRRRR.parca ai fi avut nevoie de fetele de usi,oricum naveai difuri,intelegema si tu ca am avut probleme cu masina de cusut,bordu a avut nevioe de 2 cusaturi care le-am facut la nelu,dar pe atale nu le puteam face acolo.
si inca ceva acuma iti pot spune ,fata ta de usa cand am vazuto 99% am fost convins ca nu se poate face in piele sa iasa asa cum imi place mie,am luato ca pe o provocare imi plac treburile de genu,dar de partea mea a fost cel 1%:)
au iesit ca zici ca sant vopsite,nu vreau sa ma plang dar na fost usor.
si daca mai vorbiti asa cu mine ma supar pe voi,niciodata nu las balta baieti nostri.

Zoli, n-a vorbit nimeni urat cu tine, nici eu , nici ovi, nici sandu, stii bine. Singurul lucru penal a fost faptul ca eu am umblat 1 luna de zile fara fete pe usa. Sant obisnuit sa astept, crede-ma, am mai fost 1 luna fara fete de usi. Sper sa fie gata acuma cat de curand, sa le pot pune pe masina.

DR.ZOZO 01-03-07 07:20

azi sant gata,te astept:))

DR.ZOZO 01-03-07 21:48

9 Attachment(s)
cred ca ma-m tinut de cuvant:))
mi-am luat 3 buc BMW E 30 (ursulet) 2 complecte in stare inpecabila fara motor si cutie,si una ,cea ce va fi preparata ,are motor de 2,8,il voi desface bucatele si al voi aranja un pic asa cum imi place mie,binenteles cand mai am ceva timp,omega e pe primul loc dupa acea restul

SoundIdentity 03-03-07 09:01

27 Attachment(s)
sa ne mai proiectam un pic :D ca demult nu am mai prezentat nimic ;)
sambata am facut o deplasare la bistrita pentru a monta un sistem audio video intr-un HAMMER M3 ce consta in
dvd kenwood dublu
...si va urma....camera mansalier monitoare si in tetierele din spate si inca 2 buc basi de 10'' ;)
din pacate pe dupa amiaza mi s-a descarcat aparatul foto si nu am putut prezenta finalul lucrari dar in curand va promit ca il veti vedea ;)

SoundIdentity 03-03-07 09:18

27 Attachment(s)
si inca una simpla ...mai nou lumea se modernizeaza si pentru comoditate si buna atentie in trafic au inceput invazia vanzarilor si montarilor asa numitelor car kit-uri ..va prezint un model care se este destul de comercial si pe placul oamenilor comozi ;) la jeepurile TOYOTA LAND CRUISER am o experienta de le fac cu ochi inchisi :):):) am montat deja 4 jeepuri unu dupa altul ...si acum va prezint unul din ele ;)mie unu tare imi plac aceste carkituri sunt practice sunt stabile copiaza toata agenda telefonica in el se poate apela de pe el si multe alte functii placute ;)

Vlad_BMW 03-03-07 21:20

super HAMMER e meseriash ... bafta la toate lucrarile pe care le faci in continuare .. ;)

OltcitPower 03-03-07 21:24

hammeru care de fapt e Hummer

Vlad_BMW 03-03-07 21:26

am uitat si eu cum se scrie si m-am luat dupa sandu ... :))

SoundIdentity 03-03-07 22:44

Quote:

Originally Posted by OltcitPower (Post 779512)
hammeru care de fapt e Hummer

nenea einstein ...corecteaza-ma si aici daca nu am scris bine ...decat sa scrii ce ai scris mai bine te abtineai ca de comentat sunteti toti buni pe net da in rest ....nu mai zic nimic....io sunt de la tzara si scriu hammer cu a ca asa imi place...important ca nu stiu scrie numa face :P ....gamia-s pixu in scolii si stiinte teoretice si literare sau literale sau cum korhaz se scrie :):):)

szambi77 04-03-07 00:03

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 779632)
nenea einstein ...corecteaza-ma si aici daca nu am scris bine ...decat sa scrii ce ai scris mai bine te abtineai ca de comentat sunteti toti buni pe net da in rest ....nu mai zic nimic....io sunt de la tzara si scriu hammer cu a ca asa imi place...important ca nu stiu scrie numa face :P ....gamia-s pixu in scolii si stiinte teoretice si literare sau literale sau cum korhaz se scrie :):):)

Bineee ma Sandu !!! :lol: Megint oda ba..tad nekik :lol: :lol: :lol:

SoundIdentity 04-03-07 08:54

Quote:

Originally Posted by szambi77 (Post 779722)
Bineee ma Sandu !!! :lol: Megint oda ba..tad nekik :lol: :lol: :lol:

meg basza az isten oket:):):) nekem nem pofazni .....hulje vagyok?tudok rola nem kel tudomasomra hozni :):):)

valerutzz 04-03-07 10:30

:lol: Istenem istenem... SI ai mai gresit inca intr`un loc, nu e hummer M3 ci H3 :P
In alta ordine de idei, frumos ce-ai facut tu acolo in pozele alea :D cine se stie, se stie

OltcitPower 04-03-07 10:39

Quote:

Originally Posted by SoundIdentity (Post 779632)

nu sunt Einstein, ca ala s-o dus de mult.
Nu a fost comentariu, ci corectura de nume.
Si nu e vorba nici de 'buni pe net'...ca totul pe rabla mea am facut singur, si cred ca stiu si eu una alta.
Nu e chestiune de scoli, stiinte teoretice...ci de faptul ca acea masina macar atat respect merita, sa ii scrii corect numele;) (ca oricum o violezi cand ii dai talpa)
Nu inteleg ce te revolti asa, ca doar nu te-am muscat.

P.s: tudok magyarul is;)

SoundIdentity 04-03-07 14:10

Quote:

Originally Posted by OltcitPower (Post 780081)
nu sunt Einstein, ca ala s-o dus de mult.
Nu a fost comentariu, ci corectura de nume.
Si nu e vorba nici de 'buni pe net'...ca totul pe rabla mea am facut singur, si cred ca stiu si eu una alta.
Nu e chestiune de scoli, stiinte teoretice...ci de faptul ca acea masina macar atat respect merita, sa ii scrii corect numele;) (ca oricum o violezi cand ii dai talpa)
Nu inteleg ce te revolti asa, ca doar nu te-am muscat.

P.s: tudok magyarul is;)

ca asai ii foaita mea de om....nu va permit la niciunu sa comentati:) daca ai observat nu numa pe tine ci pe oricare care are obiectiuni il f...t ...nu stiu scrie asta e ...de masina ta nu a comentat nimeni .....asa ca gata cu prostiile ca iar o lungim fara sens ..pa

poti sa stii si magyarul si spaniola franceza sau orice nu ma intereseaza !!!!!!!!eject :P

civic_ex 04-03-07 17:25

misto hammeru bulan! imi plac tetierele. foarte profesional.

SoundIdentity 04-03-07 17:41

Quote:

Originally Posted by civic_ex (Post 780901)
misto hammeru bulan! imi plac tetierele. foarte profesional.

imi place ca si tu esti analfabet ca mine :):):):):) pe langa ca tu esti jumate american scrii si tu hammer nu hummer apoi unu nu o stiut ce sa vorbeasca sau sa zica si s-o legat de caligrafia mee :):):) da treaba ii asta?

civic_ex 04-03-07 21:38

Quote:

Originally Posted by OltcitPower (Post 780081)
;)

ce vorbesti sefu? cum sa o violezi cand ii dai talpa? atunci ii place mai mult! :)
cat de respect... dao in p@#$ de masina, ca nu merita nici un respect. toate plasticaraiele bat in ele

DR.ZOZO 04-03-07 21:49

beton HIMMERUL ala,baga mare sandule,ca vad ca de masinile noastre nu avem timp.

DR.ZOZO 05-03-07 20:57

8 Attachment(s)
baton si fita asta de use.
si un mercan cam rar pe la noi,putin de lifting la baiatu:))

gARFi3LD 05-03-07 22:20

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 782958)
baton si fita asta de use.
si un mercan cam rar pe la noi,putin de lifting la baiatu:))

dr.zozo ce se mai aude de bmw-u coloratu ala cu 101010 de boxe si merceNdeNsu cobra sau ce era ala verde :D de le manevrai tu cand stateai in nufaru :D?8) :-)

civic_ex 05-03-07 22:22

chiar ca beton fetele alea de usi! :)

danny19_sm 06-03-07 15:48

Arata beton fetele de usi....Da sub capota ce se ascunde????;)

DR.ZOZO 06-03-07 19:25

9 Attachment(s)
am mai facut si io ceva pe mertanul asta,si pe bmw.
am pus niste praguri pe mertan ca era naspa fara ele,mai tre umblat la bara spate un pic asa finut si e beton.
si va prezint ursuletul meu:)) in stadiul de dezmembrare totala,vreau sa fac cel mai beton ursulet nu va fi gata doar prin august.

DR.ZOZO 06-03-07 19:27

sandule maine vine la preparat un colf vr 6:))

valerutzz 06-03-07 20:01

Heheheh.... se poate chema o mica provocare :D Sa vedem ce iese ! 8)

DOMY_m3 06-03-07 20:34

Quote:

Originally Posted by DR.ZOZO (Post 784602)
am mai facut si io ceva pe mertanul asta,si pe bmw.
am pus niste praguri pe mertan ca era naspa fara ele,mai tre umblat la bara spate un pic asa finut si e beton.
si va prezint ursuletul meu:)) in stadiul de dezmembrare totala,vreau sa fac cel mai beton ursulet nu va fi gata doar prin august.

te provoc la o liniuta .ARO VS URSUL TAU.3 X 400 METRI IN 100 EURO.MERGE COMBINATIA?POT SA FACI CE VREI CU URSU.V8 CU NITRO SI CU BITURBO.SI EU POT SA FAC CE VREAU.CE ZICI COFFOS.UN PIC DE DISTRACCIE.SA DECIDEM CAREI CEL MAI TARE URS DIN JUDET.

BH 07 MDF 06-03-07 21:13

Quote:

Originally Posted by DOMY_m3 (Post 784778)
te provoc la o liniuta .ARO VS URSUL TAU.3 X 400 METRI IN 100 EURO.MERGE COMBINATIA?POT SA FACI CE VREI CU URSU.V8 CU NITRO SI CU BITURBO.SI EU POT SA FAC CE VREAU.CE ZICI COFFOS.UN PIC DE DISTRACCIE.SA DECIDEM CAREI CEL MAI TARE URS DIN JUDET.

Asta da provocare :D

DR.ZOZO 06-03-07 21:21

accept DOMY provocarea,dar mai e pana va fi gata ,tu oricum nu fugi din oradea:)).
si accept orice gen de provocare,chiar imi place.
doamne feri ce o sa fac din ursuletul meu.

SoundIdentity 06-03-07 21:37

Quote:

Originally Posted by DOMY_m3 (Post 784778)

domii!!! ma dau io cu tine cu triturbo trintercoleer cu v24 si caroserioaca de huamlerrr :):):):):):):):) ce zici de combinatia asta?iti dau de behaii:)

horguemtuning 07-03-07 07:37

ba haideti ca va provoc si eu pe voi cu Papucul care sa vedem pe care ne depaseste mai repede un bicilist :-)

Mihaitza_tdi 07-03-07 12:07

Hai ca asteptam sa vedem provocarile!:)

Xender 07-03-07 14:43

Zozo, mai pune niste poze cu BMW-ul rosu, sa-l vedem mai bine k din pozele astea nu se vede bine toata masina. E foarte frumoasa masina, capota arata f bine asa prelungita.

Ciky 07-03-07 17:10

nu va aventuratzi ca si politia citeste 4 tuning;)

dubmaniacks 07-03-07 18:19

Quote:

Originally Posted by Ciky (Post 786256)
nu va aventuratzi ca si politia citeste 4 tuning;)

waaa deci ei stiu acuma de motoru neomologat? :)))))) waaaa :D :D :D

politistilor cu LOGAN!!! ::: ... catch me if u can :)))) :))) ca sandvish fac din voi :D:D:D

Cheetos 07-03-07 19:32

Quote:

Originally Posted by zib3r (Post 786392)
waaa deci ei stiu acuma de motoru neomologat? :)))))) waaaa :D :D :D

politistilor cu LOGAN!!! ::: ... catch me if u can :)))) :))) ca sandvish fac din voi :D:D:D

Numa vezi nu cumva sa vina cu passat!!!:)

Ciky 07-03-07 19:35

si ala nu e diesel ci e v6 benzina;)

SoundIdentity 07-03-07 21:48

daca schulii isi pune motor de gti pe tico vai de cai noistrii!!!!!!!:):):):):):):)

All times are GMT +2. The time now is 19:40.

- Copyright 2026 4Tuning