![]() |
Re: E30 - B 69 M S K - 1.8 is
Quote:
|
merci mult ... sunt 2 ursi albi in cartier ... acum eu stiu ce sa zic care era :lol:
Quote:
|
Quote:
|
sar`na mult domnul dany :D sa ti telefonul ala pe langa tine ... k de maine incepe distractzia ......
Quote:
|
bey baieti inca nu sunt hotarat ce culoare sa o fac ... astept si eu un mic ajutor de la voi ... daca puneti si niste poze ceva ar fi perfect ... merci :D
|
o faci alba k iti zdrobesc creierii!!!!!
|
eu unu votez alb * alpin weiss * rullz man :D
|
daca imi zici si unde pot sa gasesc alb MAT ... nu mai vreau sa bag agent de matuire in ea ...
Quote:
Quote:
|
roz? :D
|
pai poate imi pui si mie o poza cu msk`u roz :)))))
Quote:
|
salut .
ce arcuri ti-ai pus pe masina ? arata bine rau , asa lipita de asfalt :D |
hmm sa zic sa nu zic ... aveam arcuri rosi si am mai taiat putzin din ele :twisted::lol:
Quote:
|
cate spire mai are arcu pe fata aku ?
pe spate ce arcuri ai ? :D |
pe fata 3 spire si spatele de 60 FK sau koni nush exact
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
ms mult pt poze ... pana la urma cred ca o sa il fac alb MAT ... sa continui legenda ...
Quote:
|
4 Attachment(s)
cate`va poze de azi ...
|
3 Attachment(s)
Eu aş prefera un roşu lucios cum e la acel cabrio şi cu plafonul şi stâlpii negru lucios ,va fi sex!
|
te bat daca ii schimbi culoare :lol:
|
continua (sau incearca sa re-invii) legenda B 6 9 M S K
lasa albastru, rosu cu stalti si plafon negru, galben si alte culori.....ALB de MSK!!!!! |
mai bine o vopseste cum ii place lui mai mult..legenda cu msk alb nu prea mi se pare legenda..mai legenda e cum ii place lui..poate gaseste o culoare mai tare decat alb mat care sa reflecte intr-un fel personalitatea lui..masina e a lui acum o vopseste cum vrea nu trebuie neaparat sa o tina alba toata viata :)
|
masina orice ar fi va ramane alba ... eu vam intrebat ce ALB ... ma scuzatzi daca nu mam exprimat cum tre ...
Quote:
|
foarte corect ... dar eu unul nu vad alta culoare pe masina ... intrebare era ce ALB ... MAT , LUCIOS , PERLA .... ++++ deci masina va ramane alba ... dar sa vedem de care :lol: va salut si o sa mai revin cu noutatzile
Quote:
|
alb mat punct :)
|
2 Attachment(s)
Alb lucios cu plafonul negru uite exemplu !
|
e frumos ursu asta ... dar parerea mea fara plafon negru ... lasa`l alb imaculat :)
|
Fă-l cum îţi place ţie dar prea mulţi urşi negru mat ,mat în sus mat în jos plus că mie unu nu îmi place cum dă mat pe BMW e30 nu ştiu îi ascunde linia,fă-l frate cum vrei tu ,dar e prea belea să nu îl faci lucios !
|
noi vorbeam de alb mat ma ce ai ? nu a zis nimeni nimic aici de negru
|
a fost cam primul urs alb mat de pe la noi :D mie sincer cel mai mult mi-a placut asa :https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1158155095 in soare nu te puteai uita atent la masina daca era curata ... iti dau reteta daca vrei ;)
|
una peste alta, doua peste mine
are 2 optiuni, mat sau lucios ori un mat curat ori un lucios cu o mica perla/aerograf..... eventual daca e sa fie lucios o sa fie exact ca in poza postata de Maroo deasupra mea P.S Maroo cand vii acasica ca ne e dor de tine :lol::lol: |
Quote:
|
daffy vezi ca jos in dreapta acolo ai quote si poti sa fac din 2 posturi 1 ... nu tre sa postezi de 7 ori daca vrei sa le raspunzi la 7 insi ... nu ca sufar de mine dar umpli o pagina numai cu raspunsurile tale si tre sa dea omu back 3 pagini sa vada despre ce era discutia. ms
|
daca fac ca tine, primesc warn ca umplu o pagina doar eu...e mai bine asa
|
Quote:
|
frateeeee aici imi prezint masina ... vb si voi pe mess ... a ramas batut in cuie ALB MAT ... si gata ... dar mai exista o problema ... nu gasesc ..........
si 2 la mana ... astept poze cu e30 alb mat la noi ... eu unul nu mai cunosc ... si inca ceva NU CU SPRAIU ;) cu parere de rau aici te dezamagesc :lol: mie unul imi place MAT ... Quote:
|
Quote:
Chiar nu stiu de unde ai scos-o pe-asta cu linia... nu are pic de logica ce zici... sau ai intocmit un studiu, ceva? |
Matul e Mat ... si terminam toate discutzile ... pana la urma Luciane noi stim cel mai bine ce inseamna mat sa tragi cu el ... k dupa 10 min dupa ce ai spalat`o se vede praful pe ea ... conteaza sa ne placa noua lu altora ... si chiar nu puteam sa te las asa ... gxz`u mat si msk`u lucios ... nu era frumos din partea msk`ului :))))) se cunosc prea bine una pe alta si au respect :lol: :twisted: ALB - Negru .....
Quote:
|
Quote:
|
nu kns-u a fost primu urs alb mat? :D eu asa stiu ... correct me if i'm wrong
si parca mai era ala cu BDC la numar .. sau cva de genu |
eu unul nu vreau sa-mi dau cu parerea despre culoare sau orice element pe care o sa-l puna Florin pe MSK, insa astept cu mare nerabdare sa-l vad gata!;):twisted:
P.S.: stire de la Radio Erevan: in curand o sa iasa un Urs pe strazile Bucurestiului care o sa arate impecabil! si stiti ce: O SA FIE ALB!:twisted::D |
| All times are GMT +2. The time now is 21:28. |
- Copyright 2026 4Tuning