![]() |
Re: Masini Abandonate!
3 Attachment(s)
un nissan maxima,numere de pennsylvania,il stiu de 2 ani,dar nu arata asa rau ca acum
|
Quote:
|
Quote:
|
va rog sa ami scuzati absenta dar am fost plecat o perioada,o sa revin maine cu un mitsubishi colt din 85
|
3 Attachment(s)
citroen cx
|
2 Attachment(s)
renault 21
|
3 Attachment(s)
volkswagen golf 1
|
3 Attachment(s)
oltcit...dupa sigla vad ca este fabricat in franta
|
Nici un oltcit n-a fost fabricat in Franta:D au piese frantuzesti...ansamblate in uzina de la Craiova;)
|
sincer nu stiam faza cu franta,dar acum am inteles
|
unde este golful mk1?
|
in parcarea serviciului public de eliberare a permiselor din Constanta
|
2 Attachment(s)
OPEL KADETT C
|
Quote:
|
Quote:
|
despre acel CX nu am nici o idee,daca te uiti la poza care i-am facut-o cu spatele ai sa vezi ca acel geam lateral este facut floare,lovita de masinile care parcheaza in ambele parti,dar rezista si rezista chiar foarte bine...despre opel kadett c,am vazut ca are pret pe el si ca omul mai are si altele,dar era intr-o stare care parea abandonat
|
opel-urile alea vechi sunt foarte reusite cu motoare foarte puternice,mai ales rekordurile cu piese GM
|
Am dat intamplator de asta:
https://www.youtube.com/watch?v=UGdy1...eature=related https://www.youtube.com/watch?v=F3apY...eature=related |
Nice shit!!! Am gasit, deasemeni, pe youtube, o gramada de alte filmulete cu asa ceva.
Parerea mea... as da aproape orice (in afara de nevasta si copil) pe un Gullwing!!! |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Hai ca filmele astea sunt cu masini mult mai scumpe, de dincolo, dar eu incepand cu finele anilor 90, am tot cautat masini prin tara, si pacat ca nu erau aparatele digitale pe toate drumurile, ca aveam colectii de poze interesante acum, am mai pozat dupa 2000 cateva sute de masini, si e pacat ce s-a ales de unele..praful..altele mai sunt, dar putine :rolleyes2 |
|
1 Attachment(s)
pentru florin_cars ...se vede in poza atasata mai jos ca acel geam lateral este floare
|
Quote:
|
Andrey-Stefan, daca CX-ul e ala din spatele Hotelului Militar, o sa trag cateva sfori sa aflu care e treaba cu el. Eu ma plajuiesc jos, acolo, si l-am vazut de cateva ori cand am parcat in spate. O sa ma interesez la niste prieteni de prin armata sa vad daca putem sa dam de proprietar.
FlorinCars, pe tine te anunt primul. Masina, din cate stiu, mai are si ceva piese de exterior prin ea. |
ms :wink:
|
Quote:
:) |
Oooooooaaaaaaaaaaaaaaa, licitatie!!!
Nenea Ondin, pai daca "Vw e cea mai tare masina", ce interes pentru un DS?!? Primul venit, primul servit. Deja am tras de ate, sper ca pana luni sa am un rezultate. |
Quote:
da, sa nu te sperii dupa ce faci curba si lasi volanu din mana, sau cand dai cu capu de parbriz cand franezi, ai grija ca sunt multe ciudatenii pe un CX :D De aia imi si place, am avut unul, GTI 2.4 si imi pare rau toata viata dupa el, de fapt dupa un CX, acela mai avea si bube..:oops: |
Quote:
iar cu platforma glumeam, iti dai seama ca daca nu se misca singura de pe loc nu o cumpar. |
2 Attachment(s)
alfa romeo 33
|
2 Attachment(s)
mercedes c classe de prin bucuresti
|
2 Attachment(s)
citroen xsara
|
2 Attachment(s)
dacia 1300...este sub prelata de aproximativ 15 ani,din cand in cand mai vine cineva si ii lipeste cu scoci gaurile din prelata
|
asta sa o refaci de la 0 se vinde in germania pe bani super buni.stiu eu una aici la un service albastra cu niste dungi albe, totul nou pe ea, cea mai tare dacia 1300.
|
Quote:
|
Dacă Dacia aia 1300, stă de atâţia ani, aşa cum a spus @Andrey-Stefan, atunci ca şi maşină, este compromisă dar dacă este originală, este numa' bună ca şi maşină donatoare de accesorii şi piese originale!
|
Quote:
e un model frantuzesc din cate vad dupa tampoane.. Mare branza nu valoreaza acum, in luna iulie am dus din Tm, dacia 1300 nr sasiu 00037, din '69, am luat-o cu 200Euro(pt client, ce a gasit-o prin poze pe net), si am transportat-o contra cost unui....baietel de 15 ani din Cluj Napoca, aia e o valoarea, insa pt Romania, nu cred ca pt Germania. |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:49. |
- Copyright 2026 4Tuning