Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Dacia (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia.html)
-   -   B 191 ZUZ my zuz (https://forum.4tuning.ro/109-masina-mea-dacia/185835-191-zuz-my-zuz.html)

Alex30 03-11-10 09:47

Re: B 191 ZUZ my zuz

@Sonny™: Asa parca mai venim de pe 4tuning:lol:. A plans dupa badboy...si la primit. Mersi...si eu sper ca la anul sa fac tot ce am in plan

@pustiu_FUG: Prima data asa ma gandisem mai agresiv...da eu zic ca da bine si asa. Nu imi place capota neagra...poate decat plafonul o sa il fac dar asta cand o sa ajung la vopsire. Nu vand nimic de pe ZUZ...:-)

@SV25MBN: Normal ca face treaba buna...asta se vede prin lucrarile lui. Mergea si mai incruntata dar parca a inceput sa-mi placa mai mult asa

@bib_andrey: Se uita urat la toti acum..chiar si la mine:lol:. Mersi man

@NXdev: Mersi Alex :*...si eu zic ca ii sta bine asa

@B-99-SAA: Sa vad man...eu zic ca ii dau un spray acolo dar sa se mai incalzeasca putin macar.Vorbim man ;). Apropo era sa lesin aici nebunule cand ai zis ca ai o veste proasta :)) ca nu citisem in continuare...Asa e, se vede mult mai bine in realitate

dog99 03-11-10 09:49

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3780745)
@Pustiu_FUG: Nu stiu daca mai urmeaza ceva anul asta tinand cont ca a venit si frigul...mi-am facut tot ce mi-am propus pentru anu asta
@Cosmin-SNR: Am zis in primavara ma...tocmai asta a fost si surpriza
@Sonny™: Avem si pozici
@valitataye: Acummm
@bib_andrey: Gata man si pozele
@NXdev: Asa este Alex. Multumesc frumos
@B-99-SAA: Incercam Liviu sa facem banuti si pentru urmatorul pas...

Poze cu badboy-u :evil: ZUZ e suparat...o voi vopsi cu spray acolo ca sa treaca iarna pentru ca mai sunt planuri la exterior! Vopsirea totala probabil in vara...Enjoy!

frumos ;) dar se putea mai mult prelungita sa nu se mai vada asa mare grila.bafta

mihai.ghetto 03-11-10 10:06

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 3780763)
Frumos, dar nu era vorba s-a faci celalat stagiu de infuriere?:-? parca mergea mai mult

este, coboara cu 1.5 cm mai jos decat partea superioara a grilei (fata de modelul "mic" care vine la nivel). poate din cauza ca-i alba si are plasa neagra in loc de grila originala, sa nu fie asa vizibil. spre exemplu

NightClubRacer 03-11-10 10:07

altceva nene :D arata bine cu pleoapa, dar nu mai bine imbraci capota cu, colant negru? e destul de ieftin si scapi si de o treaba cu vopsitu...daca dai cu spray alb o sa se vada ca un cur :rolleyes2 parerea mea

pustiu_FUG 03-11-10 10:34

Quote:

Originally Posted by NightClubRacer (Post 3780920)
altceva nene :D arata bine cu pleoapa, dar nu mai bine imbraci capota cu, colant negru? e destul de ieftin si scapi si de o treaba cu vopsitu...daca dai cu spray alb o sa se vada ca un cur :rolleyes2 parerea mea

+1 doar sti ca dasta am colantat-o si eu...ai vazut cum se vedea..adica sti cum se vede la tine si portbagajul :(

Sonny™ 03-11-10 12:03

zic sa nu o imbraci in colant...si sa o vopsesti putin cand se incalzeste si apoi la primavara sa o vopsesti...;)

Alex30 03-11-10 12:14

@dog99: Mersi...teoretic se poate face cat de mare vrei. Practic, imi place cum e asa :-)

@mihai.ghetto: Mihai, cand fac rost de bani vorbim pentru urmatorul pas :-)

@NightClubRacer: Nu are rost sa mai dau banii pe colantat sau pe vopsit piesele acuma...daca ar fi de colantat ar trebui si capota si portbagajul ca sa nu se mai vada dar nu dau banii aiurea acuma atata timp cat masina e e "under construction" la exterior si se vor mai face modificari. Vopseaua sau colantatul integral vor veni la sfarsit dupa ce termin cu exterioru

@pustiu_FUG: Stiu ca se vede urat dar asta este...e masina in lucru nu e terminata :-) deci nu ma intereseaza ca se vede cat de cat urat

@Sonny™: Exact asa ma gandeam si eu...si asa voi face :-)

NightClubRacer 03-11-10 12:50

era o solutie simpla si temporara, pana la primavara isi scoate bani colantu...te costa maxim 1,5mil...asea ca sa vopsesti o piesa cum trebuie, e 100e de piesa la cuptor...sau cum vrei tu spray si aia e :) succes!

dog99 03-11-10 13:51

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3781146)
@dog99: Mersi...teoretic se poate face cat de mare vrei. Practic, imi place cum e asa :-)

asta conteaza,sa-ti placa tie;) eu mi-am spus punctul de vedere.bafta

bib_andrey 03-11-10 17:26

Da`i un spray alb si las`o asa pana la anu..parerea mea..;)

Alex30 03-11-10 18:19

1 Attachment(s)
@NightClubRacer: Aveam in gand odata sa fac capota-plafonu-portbagaju cu negru dar a picat ideea aia. Nu prea imi place cum arata...decat plafonul va fi facut negru cred

@dog99: Am inteles stai linistit...nu am luat-o ca pe o critica. Oricinee are idei e binevenit sa le spuna

@bib_andrey: Dam si cu spray...maine probabil sa vedem cum e vremea.

Si o poza cu zuz tanar...si o parte cu el mai batran dar mai frumos decat era in tinerete :lol:

NXdev 03-11-10 18:28

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3782089)
@NightClubRacer: Aveam in gand odata sa fac capota-plafonu-portbagaju cu negru dar a picat ideea aia. Nu prea imi place cum arata...decat plafonul va fi facut negru cred

@dog99: Am inteles stai linistit...nu am luat-o ca pe o critica. Oricinee are idei e binevenit sa le spuna

Si o poza cu zuz tanar...si o parte cu el mai batran dar mai frumos decat era in tinerete :lol:

Nici nu se cunoaste...(glumeam).O diferenta majora in bine.Am vazut acum cateva zile un logan alb-jante negre-plafon negru- lasat blana prin zona piata iancului, numai stiu ce numar avea, dar cert este ca arata super bine cu plafonul negru si jantele de asemenea.

Tweety_rzw 03-11-10 19:09

I-ai lăsat la zuz să îi crească bretonul? :lol::lol: E mai funky aşa !

@ Vorbiind serios este foarte tare bad boy ul nici prea exagerat nici prea mic,este exact cât trebuie ! TE PUP JOS ! :D:lol::lol::lol:

bib_andrey 03-11-10 19:59

diferenta mare in bne:>
Si inca o diferenta: numai e mamaliga in geam :> :lol:

Sonny™ 03-11-10 21:07

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3782089)

vroiam sa iti zic si eu de plafon negru, dar vad ca te.ai gansit inaintea mea...azi sunt lenes tare..:))

Alex30 04-11-10 10:40

@NXdev: A mai imbatranit si el Alex..ms. Jante negre nu vreau pentru ca nu imi plac cum dau...Plafonul va fi negru :-)

@Tweety_rzw: Asta m-am gandit si eu ma sa il fac mai funky asa...Mersi man si mie imi place cum arata. Te astept :lol:

@bib_andrey: Pai sa va explic...mamaliga din spate e in casa pentru ca am pus folie si daca o tineam era = 0. Iar mamaliga din fataaaa a spart-o Liviu :)))) si o am in torpedou...daca e ceva o pun imediat :D

@Sonny™: La plafon negru m-am gandit de muuuuult dar am zis ca nu are rost sa il fac acum. O sa il fac cand o sa vopsesc masina total :-)

Azi e frumos afara...poate ii dau niste spray la badboy-u ala

B-99-SAA 04-11-10 10:50

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3783906)
Pai sa va explic...mamaliga din spate e in casa pentru ca am pus folie si daca o tineam era = 0. Iar mamaliga din fataaaa a spart-o Liviu :)))) si o am in torpedou...daca e ceva o pun imediat :D

Nuuu.... acu m-ai dat de gol :lol: Eu am vrut sa o pun frumos in torpedou, dar nu se dezlipea si venea ala cu trepiedu in fata sa faca poze, si am tras putin mai tare... Oricum, eu nu am mers cu semnu nici macar o zi, si n-am murit, nici amenda n-am luat :D Eu zic sa faci o pauza acuma (adica fix acum), sa te speli bine pe fata, si sa iesi sa vopsesti capota! Dupaia o tragi in poze si vii si le pui aicishea :lol: Plafonu negru momentan nu, cheltuiala prea mare, se face cand vopsesti masina. Strangi bani pentru jante in primavara... :) Apropo, schimbare majora fata de cum era Zuzu stock, e clar ca faci o diferenta in trafic!!

Sonny™ 04-11-10 10:57

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3783906)
@NXdev: A mai imbatranit si el Alex..ms. Jante negre nu vreau pentru ca nu imi plac cum dau...Plafonul va fi negru :-)

@Tweety_rzw: Asta m-am gandit si eu ma sa il fac mai funky asa...Mersi man si mie imi place cum arata. Te astept :lol:

@bib_andrey: Pai sa va explic...mamaliga din spate e in casa pentru ca am pus folie si daca o tineam era = 0. Iar mamaliga din fataaaa a spart-o Liviu :)))) si o am in torpedou...daca e ceva o pun imediat :D

@Sonny™: La plafon negru m-am gandit de muuuuult dar am zis ca nu are rost sa il fac acum. O sa il fac cand o sa vopsesc masina total :-)

Azi e frumos afara...poate ii dau niste spray la badboy-u ala

sper ca o sa fie vopsea negru lucios la plafon...;)

Alex30 04-11-10 15:00

3 Attachment(s)
@B-99-SAA: Gata Liviule am dat si cu spray acolo...

@Sonny™: Cu siguranta negru lucios va fi..;)

Am dat putin cu spray la badboy sa trecem cu bine de iarna. Eu zic ca a iesit bine tinand cont ca e facut cu spray-u :D

B-99-SAA 04-11-10 15:04

Baaa.... e fitza :D A iesit smecher rau, il vad io maine pe viu cum arata... Unde pana mea ai parcat la poza, e aiurea decoru, boscheti alea alea :rolleyes2

SV25MBN 04-11-10 15:14

A iesit PREA BINE avand in vedere ca e cu shprai :D

Dacia Sport BR 10 TCM 04-11-10 16:10

a iesit marfa breee:lol: felicitari....sigur nu ai dat si cu lac peste spray??? pt. ca a iesit super...;)

NXdev 04-11-10 16:37

Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3784464)
@B-99-SAA: Gata Liviule am dat si cu spray acolo...

@Sonny™: Cu siguranta negru lucios va fi..;)

Am dat putin cu spray la badboy sa trecem cu bine de iarna. Eu zic ca a iesit bine tinand cont ca e facut cu spray-u :D

Deci, esti fitsa :shock:.A iesit super bine, sper sa se vada asa si live :D.

OFF:Intra putin la topicul clubului :">.

bib_andrey 04-11-10 16:51

De abea astept sa il vad pe ZUZ cu badboy live :shock:

Alex30 04-11-10 16:58

@B-99-SAA: Ms Liviu...o sa il vezi si maine. Decoru stiu e naspa...eram intr-o parcare in spatele blocului ca daca o faceam in parcare la mine le gazam masinile la aia :))

@SV25MBN: Mersi...pentru provizoriu a iesit bine :D

@Dacia Sport BR 10 TCM: Mersi...am dat si o mana de lac peste ;)

@NXdev: Ms Alex..Eu sunt multumit si de cum se vede live. Am vazut si surpriza de dincolo :D

@bib_andrey: Hai ca mai e putin...maine il vedeti :))

Robert Coca 04-11-10 16:58

A iesit foarte bine. N-arata rau deloc. Ar merge o buza/prelungire la bara fata. Daca vrei iti dau un pont de buza :D

Alex30 04-11-10 17:03

Mersi...momentan lipsa fonduri deci masinuta ramane asa pana in primavara...atunci o sa vedem ce si cum :-)

bib_andrey 04-11-10 21:02

Las`o asa pana la primavara man..si daca mai faci rost de fonduri ne anunti si pe noi :"> sa vedem noutatile :>

Pana atunci bafta cu ZUZu ;)

marius3030 05-11-10 02:39

salut!sa-ti traiasca masinutza! usor usor a iesit super.intradevar si cu un plafon negru lucios ar fi si mai marfa.spor la treaba in contiinuare!

NightClubRacer 05-11-10 10:43

a iesit bine pana la urma cu vopsea la spray, bafta!

Dacia Sport BR 10 TCM 05-11-10 18:28

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by Alex30 (Post 3784720)
Mersi...momentan lipsa fonduri deci masinuta ramane asa pana in primavara...atunci o sa vedem ce si cum :-)

pana la primavara cand strangi fonduri nu ezita si fa-i un cadou zuz-ului niste faruri Dayline Angel eyes...va arata si mai fitza:lol::lol:

Alex30 05-11-10 21:24

4 Attachment(s)
@bib_andrey: Normal...ce modificari voi face o sa le prezint. Mersi man

@marius3030: Salut. Multumesc..la fel si tie!

@NightClubRacer: Pana o sa primeasca vopsire toata mergem asa. A iesit binisor. Bafta

@Dacia Sport BR 10 TCM: Nu imi place modelul asta de faruri. M-am gandit si la faruri cred ca o sa merg pe lupe sau pe niste angel-eyes mai simple

Poze cu ZUZ...in primavara speram sa ajunga la fel ca in poza. Ms tweety pentru VT:-)

bib_andrey 05-11-10 21:48

Frumos daca il faci pe zuz asa :X

ZUZ POWER !! :lol:

Tweety_rzw 07-11-10 13:05

1 Attachment(s)
Ceva mai altfel 8)

Alex30 07-11-10 19:52

@bib_andrey: Cum fac rost de bani asa o sa arate zuz :D

@Tweety_rzw: Mersi tweety pentru VT. Poza asta o sa reflecte realitatea in viitor

marius3030 09-11-10 00:32

arata bine ultima varianta!:D

andyskn 10-11-10 20:09

Quote:

Originally Posted by Dacia Sport BR 10 TCM (Post 3787840)
pana la primavara cand strangi fonduri nu ezita si fa-i un cadou zuz-ului niste faruri Dayline Angel eyes...va arata si mai fitza:lol::lol:

Am inteles ca ar costa cam 350 ron faruri dastea,parca asa am citit undeva,daca gresesc, corecati-ma ... modelul e cam nereusit,ce este ok la ele sunt led-urile ca la audi(day-line) :D

matheo66c 10-11-10 22:36

Alex..daca te vad cu "farurile" alea pe masina...eu le "sabotez".

Recomand lupele nenea...sunt si frumoase dar nu in ultimul rand FAC LUMINA

Bafta:)

SiLoTh 12-11-10 11:16

news?:D

Alex30 12-11-10 13:21

Quote:

Originally Posted by marius3030 (Post 3796835)
arata bine ultima varianta!:D

Da si mie imi place...asa o sa arate

Quote:

Originally Posted by andyskn (Post 3801900)
Am inteles ca ar costa cam 350 ron faruri dastea,parca asa am citit undeva,daca gresesc, corecati-ma ... modelul e cam nereusit,ce este ok la ele sunt led-urile ca la audi(day-line) :D

Atat am vazut si eu pe net in jur la 350 ron...sincer cum spui si tu nu prea am incredere in ele..iar modelul asta cu day-line nu imi plac. Daca tot e sa fie ceva calumea alea de la Dectane sunt ok.

Quote:

Originally Posted by matheo66c (Post 3802320)
Alex..daca te vad cu "farurile" alea pe masina...eu le "sabotez".

Recomand lupele nenea...sunt si frumoase dar nu in ultimul rand FAC LUMINA

Bafta:)

Nenea...eu iti sabotez suspensia aia jmechera :-). Acum asta fac strang bani pentru lupe...sa fac farurile calumea. Mersi nenea bafta si tie

Quote:

Originally Posted by SiLoTh (Post 3806130)
news?:D

Nimic nou...doar am fost sa o spal in rest cam atat. Masina va ramane asa pana la primavara

All times are GMT +2. The time now is 06:56.

- Copyright 2026 4Tuning