![]() |
Re: B 191 ZUZ my zuz
@Sonny™: Asa parca mai venim de pe 4tuning:lol:. A plans dupa badboy...si la primit. Mersi...si eu sper ca la anul sa fac tot ce am in plan
@pustiu_FUG: Prima data asa ma gandisem mai agresiv...da eu zic ca da bine si asa. Nu imi place capota neagra...poate decat plafonul o sa il fac dar asta cand o sa ajung la vopsire. Nu vand nimic de pe ZUZ...:-) @SV25MBN: Normal ca face treaba buna...asta se vede prin lucrarile lui. Mergea si mai incruntata dar parca a inceput sa-mi placa mai mult asa @bib_andrey: Se uita urat la toti acum..chiar si la mine:lol:. Mersi man @NXdev: Mersi Alex :*...si eu zic ca ii sta bine asa @B-99-SAA: Sa vad man...eu zic ca ii dau un spray acolo dar sa se mai incalzeasca putin macar.Vorbim man ;). Apropo era sa lesin aici nebunule cand ai zis ca ai o veste proasta :)) ca nu citisem in continuare...Asa e, se vede mult mai bine in realitate |
Quote:
|
Quote:
|
altceva nene :D arata bine cu pleoapa, dar nu mai bine imbraci capota cu, colant negru? e destul de ieftin si scapi si de o treaba cu vopsitu...daca dai cu spray alb o sa se vada ca un cur :rolleyes2 parerea mea
|
Quote:
|
zic sa nu o imbraci in colant...si sa o vopsesti putin cand se incalzeste si apoi la primavara sa o vopsesti...;)
|
@dog99: Mersi...teoretic se poate face cat de mare vrei. Practic, imi place cum e asa :-)
@mihai.ghetto: Mihai, cand fac rost de bani vorbim pentru urmatorul pas :-) @NightClubRacer: Nu are rost sa mai dau banii pe colantat sau pe vopsit piesele acuma...daca ar fi de colantat ar trebui si capota si portbagajul ca sa nu se mai vada dar nu dau banii aiurea acuma atata timp cat masina e e "under construction" la exterior si se vor mai face modificari. Vopseaua sau colantatul integral vor veni la sfarsit dupa ce termin cu exterioru @pustiu_FUG: Stiu ca se vede urat dar asta este...e masina in lucru nu e terminata :-) deci nu ma intereseaza ca se vede cat de cat urat @Sonny™: Exact asa ma gandeam si eu...si asa voi face :-) |
era o solutie simpla si temporara, pana la primavara isi scoate bani colantu...te costa maxim 1,5mil...asea ca sa vopsesti o piesa cum trebuie, e 100e de piesa la cuptor...sau cum vrei tu spray si aia e :) succes!
|
Quote:
|
Da`i un spray alb si las`o asa pana la anu..parerea mea..;)
|
1 Attachment(s)
@NightClubRacer: Aveam in gand odata sa fac capota-plafonu-portbagaju cu negru dar a picat ideea aia. Nu prea imi place cum arata...decat plafonul va fi facut negru cred
@dog99: Am inteles stai linistit...nu am luat-o ca pe o critica. Oricinee are idei e binevenit sa le spuna @bib_andrey: Dam si cu spray...maine probabil sa vedem cum e vremea. Si o poza cu zuz tanar...si o parte cu el mai batran dar mai frumos decat era in tinerete :lol: |
Quote:
|
I-ai lăsat la zuz să îi crească bretonul? :lol::lol: E mai funky aşa !
@ Vorbiind serios este foarte tare bad boy ul nici prea exagerat nici prea mic,este exact cât trebuie ! TE PUP JOS ! :D:lol::lol::lol: |
diferenta mare in bne:>
Si inca o diferenta: numai e mamaliga in geam :> :lol: |
Quote:
vroiam sa iti zic si eu de plafon negru, dar vad ca te.ai gansit inaintea mea...azi sunt lenes tare..:)) |
@NXdev: A mai imbatranit si el Alex..ms. Jante negre nu vreau pentru ca nu imi plac cum dau...Plafonul va fi negru :-)
@Tweety_rzw: Asta m-am gandit si eu ma sa il fac mai funky asa...Mersi man si mie imi place cum arata. Te astept :lol: @bib_andrey: Pai sa va explic...mamaliga din spate e in casa pentru ca am pus folie si daca o tineam era = 0. Iar mamaliga din fataaaa a spart-o Liviu :)))) si o am in torpedou...daca e ceva o pun imediat :D @Sonny™: La plafon negru m-am gandit de muuuuult dar am zis ca nu are rost sa il fac acum. O sa il fac cand o sa vopsesc masina total :-) Azi e frumos afara...poate ii dau niste spray la badboy-u ala |
Quote:
|
Quote:
sper ca o sa fie vopsea negru lucios la plafon...;) |
3 Attachment(s)
@B-99-SAA: Gata Liviule am dat si cu spray acolo...
@Sonny™: Cu siguranta negru lucios va fi..;) Am dat putin cu spray la badboy sa trecem cu bine de iarna. Eu zic ca a iesit bine tinand cont ca e facut cu spray-u :D |
Baaa.... e fitza :D A iesit smecher rau, il vad io maine pe viu cum arata... Unde pana mea ai parcat la poza, e aiurea decoru, boscheti alea alea :rolleyes2
|
A iesit PREA BINE avand in vedere ca e cu shprai :D
|
a iesit marfa breee:lol: felicitari....sigur nu ai dat si cu lac peste spray??? pt. ca a iesit super...;)
|
Quote:
OFF:Intra putin la topicul clubului :">. |
De abea astept sa il vad pe ZUZ cu badboy live :shock:
|
@B-99-SAA: Ms Liviu...o sa il vezi si maine. Decoru stiu e naspa...eram intr-o parcare in spatele blocului ca daca o faceam in parcare la mine le gazam masinile la aia :))
@SV25MBN: Mersi...pentru provizoriu a iesit bine :D @Dacia Sport BR 10 TCM: Mersi...am dat si o mana de lac peste ;) @NXdev: Ms Alex..Eu sunt multumit si de cum se vede live. Am vazut si surpriza de dincolo :D @bib_andrey: Hai ca mai e putin...maine il vedeti :)) |
A iesit foarte bine. N-arata rau deloc. Ar merge o buza/prelungire la bara fata. Daca vrei iti dau un pont de buza :D
|
Mersi...momentan lipsa fonduri deci masinuta ramane asa pana in primavara...atunci o sa vedem ce si cum :-)
|
Las`o asa pana la primavara man..si daca mai faci rost de fonduri ne anunti si pe noi :"> sa vedem noutatile :>
Pana atunci bafta cu ZUZu ;) |
salut!sa-ti traiasca masinutza! usor usor a iesit super.intradevar si cu un plafon negru lucios ar fi si mai marfa.spor la treaba in contiinuare!
|
a iesit bine pana la urma cu vopsea la spray, bafta!
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
@bib_andrey: Normal...ce modificari voi face o sa le prezint. Mersi man
@marius3030: Salut. Multumesc..la fel si tie! @NightClubRacer: Pana o sa primeasca vopsire toata mergem asa. A iesit binisor. Bafta @Dacia Sport BR 10 TCM: Nu imi place modelul asta de faruri. M-am gandit si la faruri cred ca o sa merg pe lupe sau pe niste angel-eyes mai simple Poze cu ZUZ...in primavara speram sa ajunga la fel ca in poza. Ms tweety pentru VT:-) |
Frumos daca il faci pe zuz asa :X
ZUZ POWER !! :lol: |
1 Attachment(s)
Ceva mai altfel 8)
|
@bib_andrey: Cum fac rost de bani asa o sa arate zuz :D
@Tweety_rzw: Mersi tweety pentru VT. Poza asta o sa reflecte realitatea in viitor |
arata bine ultima varianta!:D
|
Quote:
|
Alex..daca te vad cu "farurile" alea pe masina...eu le "sabotez".
Recomand lupele nenea...sunt si frumoase dar nu in ultimul rand FAC LUMINA Bafta:) |
news?:D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:56. |
- Copyright 2026 4Tuning