![]() |
Re: Stickere 4tuning
Unde se pune de obicei stickerul? In stanga sau in dreapta sus ?
|
unii zic in stanga , unii in dreapta ...
eu prefer stanga sus .... asa imi place cel mai mult, si asa mi se pare mie normal .... pe partea cuibului :)) |
Ok ms @KillerINC si eu tind spre stanga,dar am zis sa nu cumva sa se rada de mine ca am stickerul pe stanga :)))
|
Depinde... Fiecare si-l pune unde crede.
Mie mi se pare aiurea rau lipit jos,sau direct pe tabla :| |
Acuma depinde si de masina si forma parbrizului din spate (zic eu)
|
eu am pe luneta,pe mijloc.:-)
|
Luneta,stanga,sus,parerea mea...acolo mi-am pus si eu
|
o intrebare...in cj de unde pot achizitiona revista 4Tuning?nam gasit nicaieri...am incercat i l omv,nam gasit...dc stie careva sa ma anunte
|
vezi in iulius ,polus, vis-a-vis de casa de cultura a studentilor ;)
|
vlad_VSV ,ms...in iulius si polus am mai incercat dar n-am gasit,am sa mai incerc,iar in fata casei de cultura am s caut maine,10x
|
Am vazut-o eu in Kaufland in Manastur, la magazinul de reviste&ziare... cred ca inainte de Anul Nou.... prin 28-29 Dec 2008.... vezi poate mai e.
|
ms mult Ab-04-ASS!momentan sunt plecat din judet dar knd ajung direct in kaufland ma opresc...sper sa mai fie..
|
Salut ..am vazut ca tadasuswork se ocupa de stickere si de livrarea lor .Mai este valabil ?
As dori si eu 1 daca se poate .ADD:[email protected] Multumesc :) |
m-am uitat si in polus si in kaufland si am gasit dar doar nr 11 din noiembrie 2008,si revista am luato de cateva zile...knd apar celelalte nr???nr din dec si ian????
|
Quote:
nr 11 e ultimul numar aparut ... nu apare lunar ... numarul 12 nu se stie cand apare |
Quote:
nr 11 e ultimul numar aparut ... nu apare lunar ... numarul 12 nu se stie cand apare |
dupa c am luat sigla vectorizata am taiat o pt k am acasa cutter plotter:) cel mai usor
|
Quote:
|
Pai da-ne si tu ceva detalii:
- cum e printata (adica se lipeste pe interior sau pe exterior)? - oferi garantie daca intr-un an mi se sterge stikeru'? - pret/buc si cantitate minima la cumparare (banuiesc ca nu trimiti o bucata) Si daca mai sunt ceva baieti de prin CJ doritori poate ne intelegem mai multi sa comandam. |
Garantie :)) tare asta... garantia nu ti-o poate oferi el.. garantia e data de cerneala in sine care e printata pe autocolant. Depinde ce specificatii are cerneala si cum rezista in timp daca e aplicata pe X material. Daca ar fii intretinut stickerul (adica sa nu dai peste el cu racleta iarna/ sa nu ii lovesti colturile cu spalatoarele alea gen cele din benzinarii/ sau orice alte prostii de genul) atunci ar tine 2-3 ani. Dar pentru eficienta maxima, o laminare dupa printare... claaaar nu mai iese nici o vopsea, pentru ca e protejat de folie, bineinteles la LAMINATOR, ca daca il laminezi la mana s-ar putea sa il faci cu bule (daca nu te pricepi).
|
Ok, atunci lasam orice fel de garantie la o parte... pana la urma e un stiker. Un pret, ceva?
|
Se lipeste exterior (Majoritatea baietiilor au folie ionizare).
Trimit si o singura bucata 10Ron dar daca sunteti pe ruta Tg-Secuiesc ---Oradea pot sa va dau si personal ca trec lunar pe acolo. Mai lasati garantia nu va mai prostiti, la ce primesti in vremurile astea garantie ? |
Pai cred ca treci prin CJ...nu? Pt mine e perfect daca vii prin Cluj. Vreau 2 bucati.
|
Quote:
|
Re: Stickere 4t
Quote:
|
Vreau si eu stickere 4t 2 buc. Unde gasesc???
|
.........
|
Quote:
|
salutare. de unde as putea sa iau un tricou? la 4tuning days nu am gasit.
|
Sticker rosu albastru vectorizat
are cineva fisierul vectorizat ala rosu albastru?? cum are HAI sau cum e pe forum in stanga sus???
|
:sad:Eu mi-am lipit stiker-ul pe exterior,a venit ploaia si s-a facut terci.....pe interior nu sunt????:rolleyes2
|
Quote:
|
Quote:
|
se stie ceva de nr 12 al revistei??din cate stiu trebuia sa apara din februarie
|
cami19ro, de la salonul din aprilie poţi să-ţi achiziţionezi unul (sau mai multe) stickere. Calitatea, garantat, este alta.
akaware, nr. 12 al revistei se va lansa la salonul din aprilie. |
cu un tricou 4t cine ma poate ajuta?
|
As vrea si eu un tricou...
|
me toooooooooo
|
Cine n-ar vrea un tricou cu 4t? :D...Daca exista alta solutie inafara de "le veti gasi la salonul din aprilie" v-as ruga sa postati aici :)
|
Si eu
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:26. |
- Copyright 2026 4Tuning