![]() |
deci ramane sambata la8 la ss...........zicea art ca dauce el ceva .............stie el ce ........si adu si amsinuta daca vi pls
|
ii dadeam ii dadeam da cum crez ac e sa ai 80-90 sa faci salom printre masini pe tomis sis a te trezesti pe prima banda cu o amsina in fata ...si cum franele al tico nevoie....am scapat si de data asta :lol:
|
Oups....
Si dak mergeam putzin may tare asa... c are? :D |
nu mah ady da toti treceti pe aici prin fata si nu puteti sa treceti neobservati asea :wink:
|
Re:
Quote:
cam tarziu SAD'ule dar au iesit....si au iesit belea.pakat ca nu au mers filmate fazele ca erau si mai belea....o sa scanez pozele si le postam aici sa vada lumea ce nebuni sunt unii :woowoo: :peace: |
intalnire 4TUNING cta ... la plaje nimic? ce draq nu avem marea degeaba :wink:
|
Re:
5 Attachment(s)
Quote:
|
3 Attachment(s)
TREI DOAMNE SI TOTI TREI ...:lol: :lol:
|
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
|
Re:
3 Attachment(s)
Quote:
|
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... da cum ati facut cu spunzurarea :?: /:)
|
Re:
Quote:
|
e simplu.funia era de fapt spijin ptr picior.asa iti da seanzatia ca este legata de gat dar de fapt pe sub haine era un spijin ptr picior.klumea de tot faza.am auzit ca s-au speriat romanii cand au vazut faza in padure ,mai ales baietii din toyota avensis.nu mai stiau saraci pe unde sa scoata camasa.ce nebuni mai avem in oras pe la noi :lol:
|
hahahahahaahahahhahahhahahhahahh .Iar mi-am adus aminte de serile alea 2. Hahahahahahahahhaahahhahhahaha
Biz cu multa inteligentza....ideea este ca era pe bune :lol: |
n-ati vrea sa stiti ce senzatii au fost in noptile alea si cum stateam toti la un moment dat si incercam sa ascultam fiecare zumzet si fiecare miscare din iarba !!!!!! mai laes k ultima data a fost chair o noapte perfecta ptr scenarii horror ..... noapte ... bezna ..... vreme ploiasa.. cu tunete... fulgeraturi.brrr iar mi s-a ridicat parul pe mine ....si mai faceau si astia glume naspa din cand in cand .....toate ca toate dar acolo in \"orasul\" ala (nu stiu ink daca pot divulga numele) chiar se intampla lucruri ciudate ....si este situat pe ... UN CIMITIR!!!!! lumea e acolo s-a obisnuit deja ....si mAI fac si baietii glume proaste......
grrrrrrrrr oricum baietii cred k va asteapta ..pe doritorii de senzatii tari :):):):):) :twisted: :twisted: :twisted: ehehehehehhe |
apropo ....daca aveam acum dintisorul fermecat mai aveati acces la o kindie proaspata .... ink se mai face acum .... in alta locatie .... iarasi ... fara nume ..... e fost prea penal in seara asta :) eu mam retras... dar cred k pana maine dimineata iese mai GRAVVVV .... pupici si revenim ... cei din mr-cta
|
Re:
Quote:
|
am auzit si eu ca a fost klumea ,dar eu am stat acasa ,ca acum sunt mic si nu mna baga nimeni in seama.daca aveam cine stie ce masina sunt sigur ca ma bagau romanii in seama,m-ar fii oprit pe strada,ar fii sarit si in fata masinii ,dar asa sunt ca o scoica intr-un ocean :cry:
|
..........poate da maine dimineata norocu peste tine :D ......eu stiu cum t simti u acum ....
|
GABBY_
Quote:
De curand au mai aderat la grupul nostru ady si zby ......si ei nu au masini de curse. Sincer afirmatzia ta m-a deranjat. |
Da, are dreptate DMX, importanti sunt oamenii si nu masinile.
Masinile sunt doar la curse. (si la semafor cate odata :twisted: ) Vino sambata la intalnire si o sa vezi de ce. Sunt sigur ca baietii te asteapta (eu nu am cum ptr ca momentan sunt in exil :lol: ) |
Hai ca data viitoare cand vin pe acasa mai fac si eu o tentativa de a va cunoaste mai bine.Dar sa termin cu stresiunea asta care merge prost tare pana acum...Sa auzim de bine si bafta celor in focul examenelor.
PS Cu bicicleta ma primiti daca e? :roll: ...e tunata :wink: |
Urmatoare intalnire cand o sa aibe lok? :)
|
din cate am auzit sambata la ora 20 la locul dejja cunoscut.
|
Re:
Quote:
|
tot in exil nene? renovezi..... ceva modificari in casa? :roll:
Te primim doar daca stii sa faci drifturi cu ea Nesanatosu :lol: :lol: |
hmmmm ....poate momentan nu conteaza ce masina ai in clubul mr si ma bucura enorm chestia asta ..... dar....inainte cand nu era clubul MR unde intradevad conteaza OAMENII ... unele persoane era etichetate dupa masina ...eu una imi amintesc ff bine
|
Si eu imi aduc aminte de timpurile alea si asta a contat f mult cand am intrat in mr
|
frate .. sunt super bestiale pozele suntetzi bolnavi .. vb serios :))
|
tot vad intalnire intalnire .. ce unde cum si de ce ??
|
Re:
Quote:
|
vin si eu, sper ca de data asta nu ajung cu 5 minute dupa ce pleaca totzi...
|
D_M_X sa dai jos eleronul ca sa-l iau.scuze pt amanarea de o luna dar am avut niste probleme
|
Sala
Count me in! :wink:
Care mai venitzi? |
Daca e asa mare intalnire, poate vin si eu. :lol:
|
ma primiti si pe mine :D ???
|
Re:
Quote:
|
Re: