![]() |
Re: Propuneri/Challenges
Ok, frumos desenul, dar...Mitsubishi e in WRC 2008 ??? ca m-am uitat pe wrc.com si sunt 3 echipe cu Ford Focus, una cu Citroen C4, una cu Subaru Impreza si una cu Suzuki SX4...
Daca gresesc, scuzele mele :| |
bo' ..eu acum ce sa fac :P
improvizam noi o echipa, cu concepte de mitsubishi :D |
felicitari baieti!!! reusite desene... de abia astept sa ma intorc(de fapt, nu!!! :-P) si sa ma mai bag la un challenge ;)
-mba...imi place unghiul, e preferatul meu...ai avut grija la detalii de data asta ;) - blue....dragut, chiar daca nu esti in tema :) |
imi pare rau dar nu mai pot participa la challenge...nu mai am timp sa o termin...deci,am iesit...imi pare rau
|
eu nici nu am avut timp sa pun creionu pe foaie:(....si mie imi pare rau:(
|
:( pai asta ce inseamna, ca ramanem doar noi 2 cu lucrarile? :(
...oricum, asteptam poll.ul |
blue....facem unu intrre mine si tine??...ca parca numa noi avem desenat nu?? .... daca vrei ... fa poll-u (vb pe mess in caz ca nu sti cum :p )
|
Baieti imi cer scuze dar am avut o problema si sunt plecat din tara si am sa ajung curand acasa am reusit sa fac wrc 2008 o sa le postez oricum si alte noi lucrari ,,,,,multumesc ...
|
2 Attachment(s)
Gata ...am revenit ..cam asta ar fii fost proiectu meu dak aveam ocazia sal postez la timp ....astept totusi pareri ...
|
hai baieti, nici o miscare de ceva timp.... asteptam pollul ;)
|
2 Attachment(s)
poi...
VW CORRADO ... tuning la greu eu unu as vrea 3/4 fata si 3/4 spate... da daca nu se poate si doar o vedere termen... ce pot sa zic.. 2 sapt? 3? mai vedem.. sa ne adunam mai multi p.s: blue.. la 2 voturi ... putem zice ca e egalitate :p ... |
imi place alegerea :D
eu unul o sa incerc sa fac ceva |
Ok, ma bag si eu...imi pare rau ca n-am mai putut face nimic pentru wrc, dar am fost mai mult plecat.
Oricum, cum vine scoala o sa am timp...sa fie corrado :D |
Quote:
|
i'm in....de data asta o sa am timp:)
|
uuu....cred ca te-ai gandit la mine cu challegeul asta....oare sa fie soarta? si asa tocmai si-a luat(iar) prietenul meu corrado :-)) deci...i'm in!!!
|
ma bucur ca va place... deja suntem 6...
ps: pheerya ...tot timpu ma gandesc la tine ... de la challengu ala de acu un an de cand mai batut :))))....glumeam... |
vezi ca iar te astept la cotitura...::twisted:
ps: cand e deadline-ul? |
1 Attachment(s)
hop si sari..:lol:
|
moaa....mai are rost sa desenez si eu?:))))) .....esti bun
ps:.. vezi ca nu ai voie sa parchezi pe calea ferata...sau linia de tramvai...ce o fi:p |
he he, asa.i mba, insa bine macar ca era soferul in masina :)
(unul dintre putinele desene cu soferi:D) multam naitzu ca ai pus primul, si ai pus bine ;) o sa vin si eu zilele astea cu corrado.ul meu >:) |
cand este termenul limita? am mai postat odata intrebarea asta...dar vad ca s-a sters postul...:???:
|
poi...eu am postat pe 10 sept... si am zis 2-3 sapt depinde de cati suntem...
sa fie... 25 sept? ...ultima zi in care punem?? e bine? eu inca nu mam apucat |
frate....pai eu nu mai am curaj sa mai concurez:)) ca stiu ca ma fac de ras:))
|
Quote:
|
nu ma simt eu bine.....de data asta:)).....presupun ca pheerya sau tu ve-ti castiga....si acum vreau sa ma mai odihnesc cateva zile:)).....altii incep scoala ....unii termina serviciul:))...da oricum poate daca imi vine vreo "chichita" pe creier incerc sa desenez si eu pana pe 25:)
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
spatele nu e obligatoriu:)).....foarte frumos
|
2 Attachment(s)
gata :D l.am terminat si eu
*usor modificat in PS |
Quote:
|
1 Attachment(s)
al meu e aproape gata....mai trebuie spatele....tazz,sincer,spatele la corrado e luat dupa aceasta imag?(de jos...
|
provoc pe cine vrea sa se bage la un fiat panda :D desenul ar fi cam asa .. 1 pagina sau 2 a4 , pe una schiitza si pe una cu detalii , hashurata si tot ce mai tebuie :D sper sa se bage lumea[IMG]D:\fiat1.jpeg[/IMG][IMG]D:\diat2.jpeg[/IMG]
|
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
e bun cel din poza? :> propun restilizare ceva... |
e buna masina rosie :P si ar fi ceva un restyling .. eu am zis ceva mai simplu :P schitza si detalii dar ar merge si un interior , si ce mai vreti voi
|
Quote:
[link] Quote:
scz de off |
1 Attachment(s)
Quote:
|
da man... pana in 25 am zis....parca..
eu mam apucat.. nu cred ca le termin acuma samb duminica k am cv de facut... mai e pheerya care a zis k se baga....si nu prea da semne.. si in rest sa zica cineva dak vrea sal mai asteptam... dak nu....in 25 seara facem pollu.. |
Am tot incercat si eu cate ceva pana acuma, dar nimic...luni, marti maxim daca nu postez desenele sau daca nu zic sa ma asteptati maxim o zi, inseamna ca nu mai particip; Dar in acelasi timp fac tot posibilul ca sa le termin :)
|
da....prea trarziu sa intru si io....poate la next challenge...da chiar...care e urmatoare tema???
|
Tema urmatoare o da cel ce castiga acest challenge ;)
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:43. |
- Copyright 2026 4Tuning