Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov.html)
-   -   Street Virus Team Brasov (https://forum.4tuning.ro/50-brasov/17429-street-virus-team-brasov.html)

Nemes Ion 06-05-08 00:22

Re: Street Virus Team Brasov

Salut baietii.
Unde va strangetzi cei din Street Virus Team Brasov? As vrea sa iau parte si eu odata la vreo intalnire de-a vostra. Daca se poate...

Salutari!!!

Nemes Ion 06-05-08 04:06

no ca am zis ca nu mai scriu dar vad ca s nevoit.si pt cine vrea sa ma muste de gat i fac un mic anunt '' am gatu gros si s' cefos asa ca muscatura ta va fi ca una de purice paduchios ''[paduchios ca sa rimeze] hahahahah mai tot nu ati gasit lucruri intersante de vb ,tot de mine va legati noroc cu mine ca altfel va plctiseati si ''asteptati sa vina vara''

Nemes Ion 06-05-08 04:37

nu vreau sa fiu inteles gresit / nu am nimic cu majoritatea pt ca nu i cunosc / pt cine nu stie / toata treaba [ tachinarea care pt alti o fost inteleasa ca rafuiala ] o inceput in decembrie [mi am luat si io o tigaie de calculator si am descoperit netu ] no / si atunci am intrat frumos si eu pe aici chiar respectuos si umil / pt ca si eu sunt din bv , imi plac masinile , cursele etc / DAR cand am inceput sa fiu luat in varfu...cismei am inceput sa schimb foia si sa nu mai scriu la sfarsit ''cu respect ionut '' ci cu '' mai putin respect ca inainte '' si tot asa / cu toate ca am vazut cum se cam intepa lumea pe aici am precizat de la inceput sa nu fiu luat gen american '' trage si dupaia intreaba cine e ???''eu de fel sunt glumet si [recunosc] am inceput sa ripostez.no ce sa mai zic aaa, blondule daca vrei iau manusile din cui , le sterg de praf si hai in ring sa ''ne muscam de gat'' dar nu asa se rezolva treburile , un om inteligent le rez altfel doar un om mai putin inteligent dupa ce o gatat argumentele si alea putine , se apuca ''sa sara la gat'' / oricum clubu' a pierdut nu eu/ pt ca nu cred ca v ar fi fost rusine cu mine si cu ce am in bostan / ca nu s cine sti cine dar nici chiar '' sughi-bughy '' sau '' chelea p - - i 'n parohie '' bafta si cu respect [in special pt ada ] Ionut

tuner 06-05-08 09:49

Quote:

Originally Posted by Sic@ (Post 1516984)
Salut baietii.
Unde va strangetzi cei din Street Virus Team Brasov? As vrea sa iau parte si eu odata la vreo intalnire de-a vostra. Daca se poate...

Salutari!!!

intalnirile street virus team nu sunt regulate totul e spontan :D

flow ar recomanda sa urmaresti topicul...

Tataee_^ 06-05-08 10:18

Quote:

Originally Posted by Nemes Ion (Post 1517260)
, blondule daca vrei iau manusile din cui , le sterg de praf si hai in ring sa ''ne muscam de gat''

Faceti si voi un teledon ceva, sa fie mai interesant :lol::lol:

BTH(BreakingTheHabbit) 06-05-08 10:58

[QUOTE=Nemes Ion;1517260]nu vreau sa fiu inteles gresit / nu am nimic cu majoritatea pt ca nu i cunosc / pt cine nu stie / toata treaba [ tachinarea care pt alti o fost inteleasa ca rafuiala ] o inceput in decembrie [mi am luat si .......

In atentia Domnului Nemes Ion,

Domnu Nemes Ion ... poate ar trebui sa faci un nou topic in care sa pui niste conditii .. in care sa se discute lucruri inteligente si pline de impliniri si sa invatam lucruri noi ca si la scoala .... sa nu raspundem neintrebati etc ... si bineinteles sa fie si chestionare de inteligenta ca sa ....... Eu unul vreau o discutie relaxanta si cam asta faci cu prieteni discuti lucruri care sa te relaxeze nu sa te faca sa vezi cunostintele tale in anumite domeni ... ca daca vruiam asa ceva te rugam sa infintezi un club in care faceai specializare si dupa cateva luni aveai examen de promovare :P. Eu unul nu inteleg desi neintrebat de nimeni de ce anume faci comentari? Cum poate cineva foarte inteligent "ca si tine" sa se bage in seama in general neintrebat? bine astea sunt niste intrebari la care ..... mai bine ai .... ca sa ......
Eu unul recunosc ca nu am nici o treaba cu tine si scriu acest topic doar ca ma plictisesc :d ... sau poate imi face placere sa iti ofer apa la moara :d ... oricum prima data cand vb cu flow intelesesem ca ideea acestui club precum si a acestui forum este de a iti face prieteni, de a discuta si a face lucruri relaxate ... si daca nu stiai iesirile la suc, etc .... fac parte din categoria de lucruri relaxante.

Cu stima,
Honoris Causa

BMW-M-Power 06-05-08 11:05

cred ca deja se exagereaza cu atentia care i se acorda acestui domn nemes din zarnesti city. haideti sa ne vdm de discutiile noastre plictisitoare si sa-l lasam in pace ca nu ne ridicam la nivelul dansului.

blondu_glf 2 06-05-08 13:20

Quote:

nu vreau sa fiu inteles gresit / nu am nimic cu majoritatea pt ca nu i cunosc / pt cine nu stie / toata treaba [ tachinarea care pt alti o fost inteleasa ca rafuiala ] o inceput in decembrie [mi am luat si io o tigaie de calculator si am descoperit netu ] no / si atunci am intrat frumos si eu pe aici chiar respectuos si umil / pt ca si eu sunt din bv , imi plac masinile , cursele etc / DAR cand am inceput sa fiu luat in varfu...cismei am inceput sa schimb foia si sa nu mai scriu la sfarsit ''cu respect ionut '' ci cu '' mai putin respect ca inainte '' si tot asa / cu toate ca am vazut cum se cam intepa lumea pe aici am precizat de la inceput sa nu fiu luat gen american '' trage si dupaia intreaba cine e ???''eu de fel sunt glumet si [recunosc] am inceput sa ripostez.no ce sa mai zic aaa, blondule daca vrei iau manusile din cui , le sterg de praf si hai in ring sa ''ne muscam de gat'' dar nu asa se rezolva treburile , un om inteligent le rez altfel doar un om mai putin inteligent dupa ce o gatat argumentele si alea putine , se apuca ''sa sara la gat'' / oricum clubu' a pierdut nu eu/ pt ca nu cred ca v ar fi fost rusine cu mine si cu ce am in bostan / ca nu s cine sti cine dar nici chiar '' sughi-bughy '' sau '' chelea p - - i 'n parohie '' bafta si cu respect [in special pt ada ] Ionut

dar tu ca fapt divers ai observat ca primul tau post pe acest forum a fost ca sa ne zici cat de tare esti tu si cat de necunoscatori suntem noi??? nu contest faptul ca ai stii multe despre masini,modificari,rally si altele din domeniul motorsportului dar nici chiar asa de necunoscatori nu suntem nici noi.......stim ce e aia roata de rezerva,bujie si acceleratie....ma intelegi.....degeaba scriai cu respect la sfarsit daca tu in tot postul incercai sa ne injosesti pe toti in fata ta.......cat despre manusi....eu zic sa le lasi in cui ca poate iti scrantesti mana sau iti rupi vre-un os cand incerci sa le bagi pe mana......sper ca ai inteles ce am vrut sa zic si sa te mai calmezi cu insultele....zbye

Flow 06-05-08 19:16

Quote:

Originally Posted by Sic@ (Post 1516984)
Salut baietii.

Salutari!!!

urmareste topicul si te asteptam cu cea mai mare placere la prima intalnire

Quote:

ionut numai ca idee blondu nu este membru clubului Street Virus
Pastreaza ce mai ai de zis pentru prima data cand ne vedem , sunt convins ca ai sa te intelegi foarte bine cu toata lumea si rautatile astea de pe forum chiar nu vor mai avea nici un sens

Cu acelasi respect :D

Cristty 22-05-08 00:43

Street Virus ce faceti dormiti????

Propun o intalnire pentru duminica ( 25 - 05 - 2008 ) dimneata poate facem o echipa sa mergem la baraolt la legale.Ce ziceti??Haideti sa le aratam carcotasilor ca facem si intalniri publice :) ca vad ca de alea ascunse nu pot afla :)

tuner 22-05-08 22:23

da ai cam lipsit la alea ascunse...

BMW-M-Power 23-05-08 10:05

a fost da' era sub acoperire :lol:

Cristty 23-05-08 19:06

Mah nu fiti rautaciosi :-w

bebe_mic 23-05-08 19:07

:)), cine stie stie :P, sub acoperire haaa???

Cristty 23-05-08 21:12

Tori membri Street Virus care doresc stiker cu sigla clubului sa imi de-a un pm.Saptamana viitoare voi face si vreau sa stiu cati doritori sunt ca sa stiu cate fac.

Sic@ 24-05-08 00:46

Salut baieti !!

As fi vrut sa vin si eu la intalnirea voastra de Duminica, dar din pacate am 2 big probleme.., masina e in service (mia trasat-o cu cheia un copil shocat, si mai si lucrez duminica...);
sper data viitoare sa pot sa vin si eu....
bafta !

NEbunu 24-05-08 10:38

nici eu nu o sa onorez cu prezena dar ma tzine o scama de banchet....:d

Sic@ 26-05-08 12:35

Deci pana la urma vati intalnit Duminica baieti? sa lasat cu ceva frumos??
Cristty ce BMW ti-ai luat?!

Cristty 26-05-08 18:58

Nu s-a lasat cu nici o intalnire ca se pare ca toti membri au fost prea ocupati weekendul asta.Sa vdm poate facem una la sf saptamani.Poate niste atv-uri , paintball ii mai motiveaza pe membri clubului :D

BTH(BreakingTheHabbit) 26-05-08 20:11

offff ..... imi e dor de un paintballl ... dar fara nici o suparere cred ca slabe sanse sa ne adunam .... dar daca e si daca nu e ... nu e :(

Flow 27-05-08 23:58

Topic inchis , membrii vor primi detalii pm

All times are GMT +2. The time now is 22:38.

- Copyright 2026 4Tuning