![]() |
Re: BMW E30 Braila/Galati
Quote:
|
1 Attachment(s)
:rolleyes2:paper:
|
Quote:
si care vor fi dupa aceea taxele anuale? mersi. |
te duce cam pe la 500 E si apoi te mai costa cam <200-220/an!astea din cate mi-a spus cnv care se ocupa cu asa cv!
|
Quote:
|
auzi , la BG cum sunt numerele preferentiale? poti pune numai litere ca la americani?
|
Quote:
|
6 Attachment(s)
cateva poze cu ursu meu al am de cateva luni dar nu am avut timp sai fac nimic am fost mai mult plecat,sta pe dreapta este asa cum a iesit pe poarta fabricii in 87,caroserie impecabila si fara rugina ,vopsea originala.astept sa se mai incalzeasca vremea si ma apuc de el,vreu pana la vara sal imblanzesc si sal scot din barlog :)) apropo de mic copil imi doream un kit m-tech 2 ami indeplineste cineva dorinta?
|
Arata bine, e un inceput bun.;)
|
Aeroplan, sa ma dai si pe mine o tura cu el cand e gata :-P
|
Quote:
|
Quote:
|
vinzi cumva buza de la bara fata?
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
si eu sunt curios cu cat ia dat drumul. cand m-am interesat eu de el, zicea ca nu vrea sa il vanda, avea planuri mari.
|
Quote:
|
Quote:
|
mie nu a vrut sa mi-l vanda. zi si tu ca nu vad de ce ar trebui sa fie pretul unei masini un secret? :D
|
Quote:
|
ce ai facut cu ursu aeroplan te apuci de treaba
|
Quote:
|
nimeni,nici o discutie pe forum,nu mai zice nimeni nimic ?
|
meeting NU ACTA , azi de la ora 17:00 la statuie pe calarasi
|
si in concluzie CAT AI DAT PE URS..........
|
Quote:
|
Quote:
|
ce ziceti ,va cer si voua o parere am gasit un motor 2,5 24v s2 vanos tzipla are 120 000 km cu carte service ,e pe un 5 de anglia adus in decembrie,motorul ceas zici ca e nou fara nici o scurgere,vanosul nu bate,mi-a facut pret bun la el baiatu,complect cu anexe instalatie,calculator,cutie ZF si evacuare,sa al iau sal pun sus pe urs,dar eu nu sunt cu inima impacata cu vanosurile,eu cautam un non vanos dar lam gasit pe asta si nu stiu ce sa fac,datimi si voi o parere sa al iau sau sa mai caut un non vanos?chiar sunt intr-o dilema.......
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
baietii ma scuzati ca va poluez admosfera din threadul asta, caut de mult timp locasul pt trepte de viteza, nici macar nu stiu cum se numeste...va arat prin poza incercuiesc obiectul :D , daca stie cineva unde as putea gasi sa cumpar...sau daca are cineva, sau mai bine fac prin comanda la un strungar
|
Cauta la reprezentanta Lamborghini ca gasesti sigur, daca nu la Popescu 3 la 1leu. Tiganeala e ieftina. O sa te tina de toti banii. Daca tu crezi ca poti pune asa ceva la e36 sau la oricare alta masina, inseamna ca ai timoneria rupta.
|
Quote:
|
mersi gtr-ule m-ai luminat, daca nu o sa mearga sau nu da bine evident ca nu am sa pun chestia asta, am nevoie de un sfat sau o idee mai detaliata mai intelegatoare, nu gen ca "vai pui asa ceva pe E36", vezi ca sunt pisicute cu motorizare honda, sau camaro cu motor M5...alea ce cauta acolo? multe masini cu eleron tip M, nu neaparat BMW...
|
Uitati ce fac unii oameni! https://forum.4tuning.ro/643-masina-m...-e30-tech.html
Si produsul final http://bmw.anunturi-auto.4tuning.ro/...-10394698.html |
piesa. este unul din fundalurile mele pe pc.
|
Prea frumoasa.
Cred ca toti am face asa ceva daca am avea bani.. |
| All times are GMT +2. The time now is 11:11. |
- Copyright 2026 4Tuning