![]() |
re: Violet "DOG" E39 528i ,M -Pack, Hamann HM2 19"wheels
A iesit tata cu ea s-o dezmorteasca pentru drumul de Craiova :D
|
Era parcata la liceu in parcare..se uitau niste " copii " la ea :D
|
2 Attachment(s)
:shock::shock:
Sambata merg dupa ea ! Pana atunci sunt pe drum :lol: |
Quote:
First pic......where is the engine??:shock: |
Quote:
|
grats for the new hamster :D
|
Quote:
Quote:
Quote:
Sambata e posibil sa ajung la Bucuresti daca totul merge bine ! Sa testez motorul nou pe autostrada :rolleyes2 |
sa-l manuiesti cu placere!:D o sa iesi mai tare din PECO!:yikes:
|
Quote:
|
in sfarsit , e pus un motor pe masura exteriorului masinii. felicitari.
|
4 Attachment(s)
Quote:
Quote:
La 4 dimineata am ajuns acasa ca ne-am tot oprit sa nu adormim pe drum si am mers foarte incet ca eram obositi !! Stabilim unu din weekendurile viitoare si vin!! Am vb cu Mihaita sa-mi faca pilotul automat si maneta cu BC si mai fac un drum de Craiova :D Quote:
Am adus masina acasa Diferenta e enorma intre ce a fost si ce e acum ! Trage de jos in orice treapta de viteza, se simte cuplul . Se poate intra in depesire fara frica acum , are rezerve de putere la orce turatie .Nu mai simte jantele pe 19 cum le simtea inainte ! Despre Mihaitaa ( si restul echipei:D) am numai cuvinte de lauda ! Au facut o lucrare excelenta .Om serios cum mai rar gasesti !! S'au schimbat si franele spate , pe fata erau identice si nu le-am schimbat . Consumul nu s'a schimbat la drum intins din cate mi'am dat seama pana acum O sa mai "cercetez" Mai am cateva detalii de pus la punct si fac niste poze mai clare . Trebuie sa vad ce fac cu caseta de directie ca a cedat ..curge pe stanga destul de mult ! Caut o firma sa o reconditioneze in TM , sper sa gasesc !Sau poate cumpar un SH dar de la om serios ! Trebuie sa merg luni la posta sa vad ce s'a intamplat cu oglinzile ca n'au mai ajuns ... Am adus acasa si toate piesele ramase ... o sa pastrez electromotoul si alternatorul pentru mine sa am de rezerva si restul cred ca vand .. am motor, cutie ,diferential , cardan ... Am nevioe urgent de 2 led marker pentru angel eyes !! |
nu-i problema, mai e timp destul, si vorbim si cu "bobocul" sa poata si el sa vina. oricum bine ca ai ajuns ok si ca esti multumit de motor :) trebuie sa vorbim sa imi pastrezi si mie una alta
|
1 Attachment(s)
Am facut programare sa curat jegul din interior si sa polishez farurile vineri .
Pe drum s-au aprins deodata becurile la abs si asc dar s-au stins dupa 20 km...foarte ciudat :shock: Am mai gasit o problema la panoul de la climatronic care cred ca e vinovata pentru descarcatul bateriei ... |
Quote:
|
Un mil :D si-mi pune folia ( o aduc eu) gratis !
Vezi ca se anunta o intallnire E39 :D vorbim cand ne adunam toti in unu din urmatoarele weekenduri! |
Quote:
|
Lasa ca n-am venit nici eu :D ziceti voi cand puteti si ne intalnim un weekend !
Nu polishez eu ca n-am rabdare ... era sa sparg farurile cand incercam sa pun folia eu :lol::lol: |
Quote:
trebuie sa vorbim de adunare :D sa stiu si eu sa iau rotile dupa mine pentru ca saptamana asta trec pe semi-table :D |
Quote:
Quote:
p.s : vezi că si-a luat și laurențiu e39, poate īl aduci și pe el la bucurești ! |
Quote:
va salut baieti! |
1 Attachment(s)
M-a mancat undeva sa desfacc panoul de la climatronic aseara ... Totul bine si frumos , l-am montat curatat ventilatorul si azi dimineata l-am pus pe masina !! dar surpriza ca nu mai mergeau butoanele :lol:
2 ore l-am tot mintat si demontat si nu l-am facut ..eram gata sa cumpar altu . L-am mai desfactut de cateva ori si am reusit sa-mi dau seama de greseala .. Acum merge perfect , chiar merg mai bine butoanele :shock: Am pus si gumele de iarna pe fata si bandourile de M ! |
Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
S-a facut curatenie:shock:
|
Quote:
|
Quote:
|
Nuca de la schimbator parca a schimbat-o deja ...
Si volanul ala :x |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
E un tip in Arad care il poate face asa :D se poate si ingrosa sau schimba forma.
|
Quote:
|
Masina e cumva pe la Sannicolau ? Am vazut in trecere parcat un 5-ar DOG..
|
A fost azi toata ziua :D dar daca ai vazut-o in ultimele 2 ore era alta ca a mea e acasa :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
3 Attachment(s)
Quote:
Maine vine toba sport si maneta de semnalizare cu BC ! sper sa le montez cat mai repede !! |
Hey ! Tot asa murdara este ?! :D
|
3 Attachment(s)
Am spalat-o azi in TM dar degeaba ca aici la mine se pune praful imediat ..
A vanit toba si mateta cu BC :shock: Treaba e ca e de E46 dar am avut o surpriza la marca tobei :shock::shock: e Eisenmann !! S-au mai adumat problemele la cazan ... acum pe langa ca consuma curent in repaus am aflat ca nu incarca cat trebuie ... a doua problema o rezolv usor ca am alt alternator dar prima ma macina de 2 ani deja :D |
Quote:
pune-o sus rapid și fă un filmuleț! |
e vremea stricarii alternatoarelor :)) si eu l-am schimbat saptamana trecuta.
|
Quote:
UP UP UP cu ea:shock::shock:!Era mult mai frumos daca ai fi avut 2 sa-i faci evacuarea dubla style M5!:twisted: |
| All times are GMT +2. The time now is 21:36. |
- Copyright 2026 4Tuning