![]() |
Re: Street Racing Squad
Quote:
sau o bagi pe aia ca la motoarele m3 castigul de cp e deja la maxim si ca sa ai castig mai mare motorul tre decomprimat:D aaa nu o stiai nu credema ca si eu stiu ce vb stau cam mult timp cu baiaeti ce au e36 si ce ai vr-6 si se stie din ce se scoate mai mult sau nu dintr-un motor oricum daca u zici ca nuti creste cp evacuare cu admisia mai pune mana pe carte si pe google ala :) chiar daca ai 17 (multi inainte) nu strica sa afli mai multe nu sa zici asa din auzite ci din surse sigure ce au pus masina pe dyno dupa asemenea modificari |
Quote:
Sincer sa fiu eu am ajutat pe cineva sa isi faca masina si a rezultat ceva dar ma rog nu intru in detalii tu vorbesti din auzite sincer nu ma cert cu nimeni dar parerea mea hai sa incheiem toata discutia si sa discutam vineri.... ce ziceti? Cel mai frumos!! |
cand va prezentati si voi masinile :rolleyes2..
|
Quote:
2.unde am mentionat eu ceva de ADMISIE in postul de mai sus??? 3.daca tu crezi ca iti creste cp cu o evacuare e nasol ca daca aveai 17 intelgeam dar asa ...:rolleyes2 4. eu nu am vorbit de motoarelele germane, si am generalizat "crede'a tu ca la motoarele in linie ai sa vezi mai mare castig decat la motoarele in V " nu am vorbit de niciun motor de la bmw sau vw. 5. un motor v8 este mai ieftin ca un motor M Motorul V8 de 4.0 290HP 5.800 rpm 400 N·m 4.500 rpm Motorul M de 3.8 340 cai 6.900 rpm 400 N·m 4.750 rpm (motoare luate de pe e34) :peace::peace::peace: |
Quote:
credema ca fara soft nu se scot cai din evacuare si admisie se scoate doar un cuplu si ala depinde de evacuare la libera - e cuplu sus la sugrumata un pic ii ai cuplu de jos daca ai soft iti pune si cp daca nu crezi intreabate de ce se face admisie pe fiecare piston (ex m3) si serpisori mariti pana in s cu evacuare dubla (ex m3 ) crezi u ca nu da cp in plus |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
PS:sincer, numai noi discutam aici,mai invit si pe altii la discutie :oops: ? ce sa zic marfa ;):)))) =))) :)) |
ok racer :P.respect SRS
|
Quote:
Si cei care au modificat vr6? Mersi! sunt curios:D |
Acuma te cert eu pe tine Racere FORUMUL NU ESTE MESENGER
Gata cu cearta un vr6 face un pisic si gata dupa cum suna vr6 vs. 320....sau 2.0 vs. 2.9....gata fratilor nu va mai certati...faza de evacuare...racer io zic mai bine taci ca asta i-a zis-o YLI Ionu momentan pierde vreo 5-10CP din evacuarea care o are daca si-o monteaza pe cea de 38 maxim 40...o sa aibe de castigat acei CP....alte chestii nu mai zic decat o zii buna....respectele mele.... Grin |
Quote:
2. atat timp cat este legat de masina unui membru si discutam nu e offtopic offtopic era atunci cand vorbeati voi de mancare de jocuri si va certati si va dadeati cu parerea despre cine a gresit la organizare desii habar nu aveti ce sa intamplat unii dintre voi dar va raciti gura a posta pe forum cum e mai bine pt club;) 3.grinule vine driftul, nu mai zici nimic de "treaba aia" 4.parasolarul o sa se schimbe in curand 5.cine nu vine vineri la intrunire, O SA FIE DAT AFARA !!!:shock: 6.injuraturile si reclamatiile pe PM sau Racer_e30 7.voi nu mai modificati nimic la masina , nu mai faceti poza ceva ? 8.Locatia se va schimba, cel mai probabil maine seara va anunt. 9.Daca e frumos vineri seara si ne strangem intrun nr mare ... poate mai mergem si noi prin alta parte. 10.Propuneti locatii!!! |
1.OK nu va certati
2.Si p-asta am inteles-o 3.Treaba e inca valabila daca aveti materialu 4.Eu propun sa ramana acelasi parasolar... 5.OK...masuri drastice poate chiar prea drastice.... 6.Mama ce te-as injura....:lol::lol::lol: 7.Nu am masina momentan 8.Mai bine nu se schimba locatia si ramane polivalenta 9.De acord...o parcare ceva ...fac Liviu si cu Leo SR> nist poze ca stiu ca au aparate bune... 10.Locatie.....Lacul Morii:lol:!!! |
1 Attachment(s)
am atasat NOUL parasolar :lol::arrow:
Deci din start am sa va zic sa il votati aici pe forum dati "quote" si spuneti daca va place DA SAU NU !!! momentan primeste voturi pozitive de la Leo si YLI ( masini ce merg pe 17 la expo ) si la curse unde o sa Reprezinte clubul... si un vot de la mine, dar nu e asa de important fiindca momentan nu am masina ;) bulina ramane aceeasi:X fara alte discutii fiecare membru al clubui este obligat sa poarte parasolarul;) si dece vreau sa il schimba? Pt ca asta arata mai bine! si aici sunt sustinut de cativa membrii ai clubului, nu pt ca asa mi sa sculat mie sa schimbam fontul:rolleyes2 va reamintesc ca este vorba de FONT deci el se poate face cat de LAT sau LUNG vreti, deci nu or sa fie probleme ca domne e prea lat e prea lung si nush ce...:rolleyes2 sper sa va placa voua membrii clubului si nu numai ... ps: cei care nu au masini ambineti'va de la comentarii cretine !!!;) il rog pe grin sa incarce sus si bulina cu o mica imbunatatire !!! Bravo BO$$! ps2: momentan se lucreaza la fontul cuvintelor " Club Romania" ce o sa fie sub parasolar si anume sub " RACING" dar ceva mai mic ...;) si ALB:!: |
1 Attachment(s)
Votul meu ca de obicei DA e ok:P!!!
Bulina acuma in varianta fara linia care va da tuturor bataie de cap....!!! Merci Bo$$!!! |
Quote:
|
Sunt de acord cu schimbarea parasolarului, si bulina este ok
|
Masina mea intra an operati de transplant AC cu clima automata, nu stiu daca ma apuc anainte sau dupa expo, va anunt si sper sa revin cu poze
|
cu parasolarul, mai exact cu fontu de la parasolar...avem o problema...mai este folosit si de alt club, si in plus, pt o lungime de 1 m ar iesi gros de 20 si ceva de cm. eu zic ca e cam mult, sper sa inteleaga si racer asta..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Scuzatima daca deranjez...desi am zis ca nu mai postez pe forum tre sa zic ca ideea lu grin este foarte tampita:))))))
Cum frate sa facem intrunirea la lacu morii ??? Deabea intra tank prin damburile astea da sa vina njd-u sau diciu sau bobo ma rog mai multi deci se exclude lacu morii!!!! Eu sustin ideea lu tank tot acolo la poli' dar cu 20 de metrii dupa colt unde e linistit si poti sa dai muzica in blana. Respect SrS! |
Quote:
si am pus la vot ca sa stie tot clubul si sa vede cate voturi ia ca daia suntem club daca ia mi multe voturi ramane(teoretic, dar acum tine si de incapatanarea voastra):rolleyes2 deci MEMBRII SA VOTEZE CA DAIA E UN CLUB!!! 2. propun carol sa ne intalnim nu de alta dar nu ne vede la polivalenta oricum in viata mea nu am mai intalnim locatie mai cretina ca polivalenta...:rolleyes2 |
Quote:
|
Quote:
daca veniti de la ora 20-22 normal da ia stati si dupa 22 sa edeti ca se schimba treaba da **** mea voi aveti si masini si va plangeti de mine ce ziceti ca vin cu ce pot ??? puntete in locul meu sa vezi cum e si dupa sa imi zici ;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
tazz nu zice nimic, de cand e clubu asta numai eu am "tipat" cand nu mia convenit ceva legat de club si nu de mine in special:rolleyes2 tazz ar trebuii sa fie mai tare in gura ca eu mam saturat sa tot fiu...si oricum pe mine nu ma asculta nimeni...:rolleyes2 ca de oamenii se cred smecheri daca ii iau pe cativa la intrebi dece sunt in club habar nu au nici ei...:lol:...vai de ei unii...;) frate daca nu nicio treaba cu clubul sa se care unde vor **** lor...clubul asta o sa fie si daca raman 3 oameni si stiu destui membrii care isi doresc ceva in acest club si oamnei care vin de caterinca ... nu asta e problema dar unii sunt vai de ei , nu au nicio treaba cu asa ceva ;)(no offence, dar asa EEEEEEEEE);) |
nu cred k numai tu ai "tipat", pt k nu ai fost de fiecare data ca sa sti ce s-a intamplat...
|
nu mai bine ne vedem la fostul junior in spate la tribunal judecatorie ce mama raq e acolo e frumoasa parcarea e mare linistita luminata nu ne deranjeaza nimeni sici aia mici cu girofaruri sunt si mai multe cluburi daca nu stiait decat in carol mai conversam si cu iei :)
adica ce pl ema mai spune u unde sa ne intalnim ca si as anu vin vineri creddddddddddd ca m-am despartit de preitena si nam unde sta dupa intalnirea sa ma duceam la ea :(ca miera mai aproape :) chiar singur baiat cu masina bani ........ fete gagici ceva nu vin |
Quote:
sper sa pot sa vin vinerea asta la intalnire si sa lamurim totul,fara cearta si scandal....NUMAI BINE !! |
NU AM LUAT NICI O DECIZIE SINGUR...ok? tot ce am facut am discutat cu voi. u nu prea ai de unde sa sti pt k la carol de fiecare data cand vroiam sa vbim ceva, u erai cu altii... asa k nu-mi sari mie in cap k iau decizii singur pt ca nu fac asa ceva...
|
Unii membrii iau in joaca treaba asta cu clubul,si aici nu ma refer la tine tankule,la unii,nu dau nume,zici ca...pana mea... Hai ca e vineri seara,hai sa ne jucam iar de-a clubul ,cu masini...mai mergem acolo stam si noi cu baietii,mai visam putin cu ochii deschisi...Singurii oameni care gandesc mai matur,sunt realisti si cu capul pe umeri sunt YLI,LEO,RACERU si inca 1-2 ...Va zic eu,si nu numai eu,au mai zis-o si altii, "clubul" asta nu o sa faca nimic,si nelegalizat si legalizat tot nu o sa iasa nimic, poate sa iasa si alti membrii din el...cum au mai iesit si altii din aceste cauze si nu numai,si altele...Sanatate,numai bine ...
|
Salutare am o propunere, daca vineri este frumos face un gratar in cornetu la padure? Am zis cornetu ca stiu padurea si nu avem probleme daca aveti de gand cu alta locatie nu am nimic de obiectat sincer!
Si mai am o propunere pentru conducerea acestui club sa ma lase sa port si eu o mica discutie vineri sa intreb unele nelamuriri ale mele si sa vad daca ne putem intelege altfel. Sincer sa fiu daca vreti ceva de la club si continuati asa nu cred ca va rezulta nimic nu o zic cu rautate dar asta pare din pacate, asa ca faceti ceva. Nu stiti ce? OK vineri o sa il iau pe tazz, tank si racer si va dau o parere...... Legat de palasolar si bulina? eu zic sa o lasati pe asta momentan sa o avem pe aceasta toti membrii, si cand ajungem la un numar mai mare de 20-25 masini, sa schimbam totul si nu sa se mai dea acasa ne facem timp intr o zii toti si le punem pe fiecare masina parerea mea... Mersi:D |
Hai sa o luam cu inceputul:
-Asa cum a spus si tank mai sus,deciziile nu au fost luate DOAR de noi,tocmai,si voi ati fost de acord(pe sistem 50+1) -de 3 ori in aproape 7 luni.imi pare rau ,greseala mea si a RATB-ului:) -Cand am facut acest club,cine isi mai aduce bine aminte prima discutie am spus clar:NE VEDEM UNDE VRETI VOI!!!!EU POT SA MA DUC SI PE JOS PANA ACASA:)!!! ,,tazz nu zice nimic, de cand e clubu asta numai eu am "tipat" cand nu mia convenit ceva legat de club si nu de mine in special"->Racer-e,sa iti amintesc ca aproximativ o luna nu te mai vazusem pe la intruniri?pana atunci cand am fost in AFI(daca mai tin bine minte).Trebuie facuta o mare curatenie...si de acum o sa ma ocup mult mai bine de club,avand in vedere ca am terminat cu scoala si atestatul>:) -parasolarul,marea problema......fontul este folosit de GTT.....si a fost folosit si de inferno....deci....hai sa incercam sa fim unici in felul nostru si sa nu mai copiem. -,,Unii membrii iau in joaca treaba asta cu clubul"->andy,am marea impresie ca ai dreptate.... -Diciule,orice propunere e bine-venita!!! Acestea fiind zise,ce avem de zis,discutat mai important,haideti sa discutam pe forumul nostru.Poate un om si-a tocat noptile sa stea sa faca acel forum si vad ca nimeni nu il mai utilizeaza. daca mi-a scapat cv ,va rog sa ma anuntati. Forzza SRS!!! |
nu tazzule, nu trebuiesc discutate pe forum ci fata in fata...
|
Quote:
|
Quote:
ma gandesc la a 2-a varianta:D |
mai baieti vad ca aveti probleme cu locul de intanlire de ce nu va duce in paracare la hipermarket'uri ca acolo nu va deranjaza nimeni
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:24. |
- Copyright 2026 4Tuning