![]() |
Re: Machetele mele - steaua23
Modelul acesta a fost facut si de Bburago acum ceva vreme, pot spune ca HW-ul acesta este mai bine reprodus din mai multe considerente. (nu cunosc alti producatori de machete care sa fi facut 360 modena die-cast in afara de Bburago si HW, dar cine stie...)
personal, din ce vad in poze este foarte ok. Mie-mi place... dar daca te lasi convins de altii ca nu-i faina... eu accept sa mi-o donezi :evil_laug |
Quote:
|
Quote:
|
:lol: ce vālvă a facut macheta asta. perfect de acord ca nu e o macheta stralucita, dar nici nu e una chiar atat de nasoala. Are si parti bune. Eu de exemplu nu am gasit componente de caroserie din plastic :lol:
Kyosho in noua gama de pret nu sunt convins ca are un raport calitate/pret prea bun, dar sa vedem. |
Quote:
Quote:
@steaua nu te lua dupa ei...vb invidia!!! ps: 575mm e si mai misto !!! |
Vai .....dar ce avem aici..dog legs :???:
|
Quote:
Daca erau baieti destepti si nu mergeau doar la profit, Hotwheels faceau afacerea decadei cu Ferrari-urile produse. Dar na, orice companie uriasa (cum e si Mattel) merge pe principiul 'Big Bucks'. |
Mie imi place, poate si pentru ca modelul 1/1 mi se pare superb. Era loc de mai bine, oriunde e loc de mai bine, dar detaliile de la interior si motor mie imi plac cum sunt :-)
|
Quote:
|
11 Attachment(s)
Ferrari 575M Maranello - HotWheels Elite 1:18
Inca un HW elite ca fac senzatie astea :evil_laug De remarcat grila metalica din fata machetei. |
Atat de simpatic este "suferind" ala din macheta... da bine acolo, dar eu stiu ca locul lui este in Smart :evil_laug
Imi place foarte mult modelul, mi se pare frumos realizat per total, vopseaua si restul imbinarilor mi se par de calitate si interiorul la fel. Nu-mi place ca puteau totusi sa-si dea mai mult silinta in ceea ce priveste realizarea si detalierea motorului. Apropos, o rugaminte, fa un photo session cu modelele Ferrari care le ai, ar trebui sa iasa ceva superb! :yes: |
Offf cadourile astea...
Frumos si asta man, imi place mult, vreau si eu... |
Asta arata foarte bine la exteior, iar la interior, asemeni noului SLS, imi plac "cusaturile" de pe scaune. Motorul mi se pare cea mai proasta piesa. Prea "plasticos":sad:
|
mie nu-mi plac farurile alea... deloc... nu mai leg de macheta, ci de masina:cry:
|
Foarte frumos cadou. Sa le stapanesti sanatos si sa ai grija de ele!!! Astept sa vad pe viitor ce mai apare in colectia ta, care creste intr-un an cat altele in 10 :D.
|
Quote:
Vroiam sa spun ca o firma destul de renumita pentru faptul ca produce machete de calitate superioara (HW) face machete cu sistem de deshidere al portierelor gen "dog legs".Arata bine machetele facute de ei nu zic ca nu,dar.... |
Quote:
|
Vin si pozele cu ferrari, desi nu sunt decat 4.
|
Ferrari.......si iar Ferrari........interesante:-P 360 Modena e poate cel mai spectaculos moldel din astea de dupa 2000 pana la aparitia lui F430.
|
8 Attachment(s)
Poze cu cele 4 model Ferrari. Nu sunt ele cele mai reusite, dar mi-a fost lene sa le scot afara :D
|
Bah...poze ca pe site, fff frumoase, iar machetele sunt prea frumoase impreuna:!::!::!:
Sper sa vad la tine si alte frumuseti de la Ferrari:!::!::!: |
Ieri a fost zi de munca nu de intalnit cu Ferrari. Io zic ....... ce sa mai zici la asa continut de poza. No Coment.
|
Pozele au iesit foarte bine, cred ca eu n-as fi reusit un asa photosession nici in 100 de ani ... Foarte frumoase toate, insa tin sa zic ca 365 imi place cel mai mult, superb lucrata 8)
|
E genial Testarossa ala. E cel mai frumos dintre alea.
|
6 Attachment(s)
2 noi achiztii, neprogramate.
Smart ForTwo - Kyosho 1:18 Al 2-lea smart, dar editie diferita. Pe langa culoarea de exterior / interior diferita, are si alt model de jante. O macheta mult prea simpatica pentru a ramane singura. |
6 Attachment(s)
Smart Rodster - Kyosho 1:18
O macheta realizata rezonabil si achizitionata pentru a completa colectia Smart. Trebuie sa recunosc ca si pretul de achizitie a fost jenant de mic ... |
3 Attachment(s)
Cate poze de grup cu modelele Smart detinute. Lipseste modele: fortwo brabus, fortwo minichamps (facelift) si forfour (special edition).
|
Superbe mahetele astea:!::!::!:
|
simpatica colectia de smarturi,insa cea mai tare este "gasca de italience":D
|
Foarte faine pozele cu Ferrari si Smart, dar si machetele in sine sunt superbe.
|
Foarte misto colectia de Smarturi:-P aveam si eu in plan o asemenea colectie,dar m-am razgandit si am vandut temelia ei(Roadster Coupe-ul ca al tau). Dar imi plac foarte mult.....;)
|
frumoase machete mai ai! Pozele cu ferrari sunt geniale din considerentul ca machetele sunt geniale :evil_laug ... sa nu mai vb. de Smart-uri care-s simpatice foc. Totusi, puteai sa-l bagi si p-ala rosu. :poke:
|
Fotografii extraordinare !... insa cele cu Ferrari m-au dat gata.
|
Ma bucur ca v-au placut si buburuzele. Urmeaza si machete mai "serioase" in curand. evil_laug
|
Superi tari :D , si la cat ai dat pe ele ma gandesc serios sa le iau si eu :D
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Niste poze de azi: Ford Expedition - Ut Models / Ford Mustang GT - AutoArt
|
Ador Ford Expedition, au niste prieteni din Germania...tu o ai macheta, superba felicitarile mele:!::!::!:
Mustang la fel superb, frumoase machete mai ai:!::!::!: |
Ford-ul parca ar fi pe mana celor de la TopGear, facand niste teste offroad. Ai pus macheta pe "scobitorile" acelea... mie mi-ar fi fost frica sa nu crape una... era cam arcuita. trebuia sa te apuci sa calculezi cat rezista la incovoiere lemnul :lol: :lalala:
Cat de mult inseamna pozele in natura cu lumina din belsug :woowoo: |
Doua machete foarte reusite, si un set de poze care le scoate in evidnta toate calitatile, nu ai ce sa vrei mai mult. Bravo, atat pentru poze cat si pentru achizitii !
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:27. |
- Copyright 2026 4Tuning