![]() |
samabata sera a fost frumos :lol: :lol:
|
Re:
Quote:
ce a fost frumos in afara de faptul k s`au certat k tzatzele ?? |
sal
In port incepe usor sa mearga treaba ..sa speram ca tot mai bine...poate nici gabori nu ne mai deranjeaza.....
Apropo pe la cta nu se mai organizeaza nimik ....X-team-ul nu mai organizeaza nimic :cry: :cry: |
Re: sal
Quote:
vezi k se organizeaza o chindie periculoasa la bucureshti ... |
Am o Ideeee ...
hai sa organizam nishte curse illegale de melciiii !!! |
am 2 melci pur singe te bagi? daca sunt stock prind suta in 3s (s secole) 8)
|
Re: sal
Quote:
|
azi am facut un concurs de stropit pietonii :)) ... ink n`au ieshit cashtigatorii .. ashteptam urmatoarea mansha ( ploaie )
|
Re:
Quote:
|
Acum o sa stie de la cine :)
|
am fost spre costineshti .. si e ciudat rau .. faleza e praf .. si tuh mergi cu mashina pe strada .. si in dreapta si stanga lumea merge cu barca ...
oh good .. freak ... |
zii merci ca nu mergem si noi cu barca.....sau mai stiii...ne cumparam sky-jeturi si o dam in liniutzee pe apa :)
|
Re:
Quote:
|
oricum si la noi in oras era baltoci pana la gat ,mai ales in unele intersectii deja cunoscute.sa speram ca se va indrepta cat de cat vremea,oricum oamenii aiai sunt terminati ,adica acum stai in fotoliu cu punga de pufuleti in brate si in 10 min inoti in apa pana la gat sa iti salvezi familia
|
ce bine k n`am familie .. raman cu punga de pufuletzi si fotoliu :))
|
Re:
Quote:
:lol: :lol: :clap: :clap: |
bah am si eu o rugaminte .. care vedetzi prin ziare .. solenze de vanzare .. citi`tzi`le cu atentzie si ziceti`mi si mie cu cat se vand .. k vreau sa o dau pe a mea si nu shtiu cu cat ... hai va rog .. k am fost prin obor si spre surprinderea mea se dau foarte bine si nu era nici una :) am p unu care`mi da 5600 p ea dar poate o dau mai bine
|
e bine la pretzu ala
|
e bine la pretul asta .toate variaza intr 4500 si 5500 ,la 6000 nu am vazut nici una ,parerea mea ca pretul este bun dar daca deja ai om sa o ia scapa repede ptr ca altfel aici in oras nu stiu cati ar lua masinuta stiind ce ai facut tu cu ea :wink: numai bine si sa-ti mearga vanzarile la pompa
|
Re:
Quote:
pe tine vroiam sa t intreb k tuh shtiu k vindeai mashina ... si am vb cu dragosh si mi`a zis k ai dat`o .. si vroiam sa shtiu ce pretzuri mai au ashtia ... deci zici k daca o dau in 5 mii 600 ... sau daca plec de la 6000 e bine ... problema e k nu shtie multa .. foarte multa lume ce am facut cu ea .. ii scot stickerele .. tobele :) .. si o fac de mosh :) |
bah ... pelea mea voi mai traitzi ??????
|
pune si u 5800 si o dai cu 5.600
|
Re:
Quote:
A rupt 3-4 copaci sau a dat-o peste cap ? Nu cred ... aaaaa a tras frana de mana si a facut Erhabe ? Asta e partea a 2-a ... arata-mi masina care nu a facut 1 data intoarcere cu frana de mana sau care nu a primit jar ... eu masina nu am vazut-o vreodata lovita ... cu toate ca exista vorba aia : masina nelovita si femeie nef****a nu ai sa vezi ! |
sunt destule masini nelovite si femei nef*** dar depinde cat vor mai stat asa .oricum e treaba viitorului proprietar.poate omul va avea bani de bucsi ,planetare,rulmenti si poate va rezolva problema cu plouatul in ea.de ce sa ne ferim sa zicem adevarul aici intre noi.e treaba lui ce va vb cu persoana care va cumpara masina ,poate o va mintii cu unele lucruri ,asta nu inseamna ca si noi aici tre sa ne mintim.parerea mea :wink:
|
u are sooooooooooo stupid ce te bagi in chestiile astea nu stiu
|
shtii care e ideeeaa cu mahinile la mana a 2`a .. NU E NOUA ... deci .. logic mashina la mana a 2`a are ceva ... nu e o regula .. dar in general asa e .. de ex eu unu sa zicem .. k mashina nu are cine shtie ce ... dar eu unu o vand k sa imi iau ceva mai bun ... chiar daca nu avea nimik mashina o vindeam ... asta e ideea ...
in obor un tip vine la un preten d`al meu ... si ii zice .. pai mashina e lovita aici .. mashina e .. nush cum aici la bara .. shtitzi k mashina are asta ... la care tipul ii zice da domne shtiu ... are mashina .. ptr k nu e noua e la mana a 2`a ... sau alta faza ... vine unu si intreaba .. de ce o vindetzi ( ce l`o interesa p el nu inteleg ) .. si ii zice shaw .. e de kakat domne .. e de kakat va spun sincer ... treaba e k .. o mashina la mana a 2`a nu e noua |
bai am vzt acum cateva luni in obor o solenza...roshie...shi in interior avea numai piele..o culoare deschisa..spre bej ...arata super mishto...solenza cu volan de piele...shaw ala zicea ca shi le`a facut singur...o dadea cu 6000 ...merita mashinutza...era 2005
|
piele bej????
pe solenza????????????si o dadea cu 6000?????????? |
Solenta s-a mai facut si in 2005?
|
cateva...
|
Re:
Quote:
Daca tu o dai cu 5600 esti tare,eu zic ca e un pret excelent. |
da needBrain ...piele bej...pe dacie solenza ....au simtzit degetele mele....era piele
|
1 Attachment(s)
da piele bej in olcit ai vazut sau simtit la mana?
|
n`am vazut ...n`am simtzit....vad ca ai pus poza cu mashina...shi acum imi pare rau ca n`am avut o camera la mine sa vedetzi shi voi ce`am vazut shi io .... era prea belea....chiar daca era dacie
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
cazul meu am luat anul trecut sprnva cu 3300 ioiro(13700km) si acuma una cu 40.000km se da cam cu 4000!! :shock: :shock: am cu a mea acuma 37.oookm si de abia am scapat de unu ca el vrea sa o cumpere ptr fiusu ca-i place cum arata!! si i-am zis la caterinca 4500 la care el:'hai sa facem actele\" :shock: daca aveam sa pun peste sa-mi iau ceva pe loc o dadeam!! (cred ca nu stia ca se uda presurile din fata cand ploua :lol: ) daca au ajuns berlinele sa se dea in 2000 de euro :roll: |
1 Attachment(s)
Check this out :)
Pt cei cu masina de la firma :) |
mai pune`l odata k nu l`a luat bine are 0 bites
|
i-a vezi acum
|
ala`i :)
|
1 Attachment(s)
:arrow:
|