![]() |
Re: Dacia Loco Pe Sticla.....b-69-tau
Wow taule abea astept produsul final...o sa iasa super, sunt convins , haide-ti mah, cand a facut Robert ceva sa nu fie super pe masina lui?
|
Quote:
|
Tine-o tot asa TAU, ca va rupe gura targului. Parol! ;)
|
cand o scoti la strada?
omusteanu' de pe capota o sa zboare cu picioarele inainte? |
Taurasule, sincer, esti nebun !
Spor la treaba si sa iti iasa asa cum iti doresti tu ! Mult succes ! |
Quote:
asaeste cel mai bine, daca deschid capota sa mesteresc la v12 o sa stea si el normal!:cry::cry: |
taule acum esti 3tuning mai ai unu sa ajungi la 4tuning,si cred ca nu va dura prea mult .astept sa o vad terminata,cred ca va arata beton
|
1 Attachment(s)
Robert, sper ca desenu ce va fi pe masina va fi facut cu mai multa grija decat asta...ma refer la: antebratzu mult prea scurt pt un asemenea biceps...acuma tu stii mai bine cum vrei sa fie desenu...eu doar am facut o observatzie :peace: bafta in continuare
|
parerea mea e ca bratul nu e drept... e putin flexat.. deci imaginea e in spatiu... de aici si iluzia ca antebratul e un pic cam mic... dar in acest caz.. ce ne facem cu pumnul.. care nu pare ft mare... anyways.. continuam observatia si eu :P
|
super marfa taule abia astept sa o vad terminata .. apropo intalnirea dacistilor pe cat e??
|
bv taule...tare rau desenul...tare ash vrea sa vad si eu masina dupa ce o termini...poate faci un "mini salon" sa ne holbam si noi la ea ;) multa bafta...
|
FELICITARI TAU, nu t astamperi deloc;). nu am observat, i-ai vopsit si partea aia d la luneta in negru? aia c nu se integra? ai rezolvat-o cu spoilerele? felicitari si nu te grabi ;) sa faci treaba buna, noi oricum te asteptam cat e nevoie sa scoti bestia p strazi:D
|
Quote:
|
deci bv...e betoana :)...mai vreau poze...sa vedem cum iese desenul si sistemul audio :D
|
ms tau ... sorry de off
|
sal taule!frumos desenu.ii pui spoilarele alea noi?nu de alta da sa stiu dc sunt primu care iese cu ele pe strada sau iar mi-o iei tu inainte:)!BRAVO TAULE ESTI TARE!!!!!!!!!!!!!!!!SI,CAND E GATA MASINUTA?ABIA ASTEPT SA O VAD!
|
8 Attachment(s)
aseara am facut cateva poze la masina, dar inca nu-i gata capota si am luat una cu imprumut pana vine capodopera!
pragurile le am in masina asteapta sa fie montate....... maine ma apuc sa-i montez ce mai am la ea.... sper pana vineri sa fie gata... si o poza cu gaura din bordul meu, pregatesc cele mai jmechere ceasuri de pe berlina montate vreodata! zexstar este la treaba! mai au si stopurile se pare ca ledurile sunt pe drum..... asa ca mai astept si eu putin,......oricum o sa merite asteptarea.... poze.... |
frumos..asteptam sa vedem si bordul:D
|
bv TAU-le chiar ai avut dreptate ca o sa iasa ceva frumos abia astept sa o vad live terminata........bafta in continuare
|
frumos... frumos... asteptam capota si pragurile!!!
|
astept sa aduci spoilerul spate la culoarea masinii :P
bravo |
poze spion cu tau :D ...asteptam in continuare sa fie gata:wave:
|
la motor?ce se aude din partea aia?
|
bravo TAU... vad k merge treaba..
uite.. baietii de la iasi te felicita si iti ureaza multa bafta in continuare... spor la treaba ;) :D ne vedem prin august..cred... . salutari di la moldova :D |
Mi se pare ceva ciudat...parca nu mai are aceeasi linie ! :( Ori era murdara cand ai pozat-o ori nush care e faza dar si albul dinainte mi se parea mai reusit... :) Oricum spor la treaba si o asteptam s-o vedem terminata !
Cum ti se pare in poza asta, nu arata mai bine ? https://img384.imageshack.us/img384/8625/tau1ty.th.jpg |
Quote:
hai tau sa vedem si capota cum a iesit...;) spor la treaba |
1 Attachment(s)
Quote:
TAU-le ziceai k nu poti da o linie dak o faci asa dar poti gasi o liniutza d'aia frumoasa, adeziva neagra si o lipesti acolo unde se imbina culorile. poti lua o ...linit d'aia din targ, dubla si sa o tai, sa pui partea groasa. merita incercat asa...cum zicea Al3xius, park nu are linie |
1 Attachment(s)
eu zic ca e marfa spatele. nici nu iti mai dai seama ca e Dacie. E belea :D
S-o vedem si capota si pragurile dar raman la parerea ca era mai misto cu lateralele albe complet si restul cum e acum. Oricum, e de ramas cu gura cascata :D daca o lasi asa te poti gandi si la varianta unui prag intre alb si negru eventual din aerograf http://www.u-blog.net/HardTuning/img...tline_back.jpg http://www.car-vs-car.de/images/resi...eFqFWhdYBy.jpg http://www.d.lycos.de/startseite/aut...7195786383.jpg era un golf negru cu verde facut misto (in atasament) dar nu gasesc poze de calitate. poate are cineva poze mai clare cu el (poti sa bagi si un tribal pe toata lungimea masinii eventual) |
nu cred k ar fi buna ideea cu tribalu', masina urmareste o linie simpla, defapt asta o caracterizeaza, simplu si frumos ;) si aerografu' intre culori ar merge dak s-ar intalni undeva la mijloc dar asa dif este facuta d liniile masinii.
TAU ink ceva...pune si u nishte contraaripi d fibra sau plastic, se gas si in targ pt dacie, schimba aspectul rotilor si...cred k ai rezolva problema cu marginea spoilerului cu ele ;) gandeste-te un pik BAFTA LA TUNAT in continuare |
http://www.speed-garage.ch/gallery/m...6ced3f27709fca
http://www.speed-garage.ch/gallery/m...6ced3f27709fca e doar o idee... ups alea nu merg http://www.speed-garage.ch/gallery/m...m&g2_itemId=19 mai ales la montantul spate ar trebui s-o faci cum ti-a desenat Al3xius |
pai acum ziceti si voi? da adevarul este ca da mai bine asa dar acum e prea tarziu sa o bag inapoi in service la vopsit , nu stiu daca mai pot face ceva momentan, poate sa incerc eu o combinatie ceva nu stiu! dupa ce fac ceva sunteti buni dar inainte nu ziceati si voi ceva?
in fine sa vad ce pot face! tre sa montez pragurile zilele astea.... capota este gata pe vineri! |
apropo de contraripi din alea ar trebui sa iti pui oricum ca sa nu iti mai manance din tabla apa care sare de pe roti. la mine a facut gaura rugina in aripa stanga fata iar clopotul de la roata stanga spate s-a dezintegrat de la rugina. ar fi pacat sa iti rugineasca si a ta.
eu is patit si pe puntea fata si pe spate. mai bine sa sara apa de pe roti pe plastic decat pe tabla ta. numai sa nu se frece anvelopele tale de acele contraaripi in caz ca is prea late sau daca o mai cobori. |
f frumos !!! imi place mult , dar parca jentile nu sunt cele potrivite :???:
|
Taurasule sper sa nu te superi pe mine ca ti-am facut observatia aia ! :( Nu era cu rea intentie pt. ca-mi esti prieten si vreau sa-ti iasa masina de nota 10 ! Stiu ca e usor de comentat de pe margine si nu vreau sa fac asta, am incercat doar sa-ti dau o idee ! In speranta ca nu e prea tarziu iti dau o idee si pt. fatza, cand o sa-ti monteze capota cred ca se poate pune in practica daca izoleaza bine si dau cu 200 de grame de vopsea :
https://img56.imageshack.us/img56/9394/tau45gl.th.jpg Succes ! |
:D Daca tot ti-am lasat capota mea cateva zile poate mi-o lasi si tu dupa ce o termini ;)
|
tu dai cu glaspapir pe nr alea? :lol:
pe la mare mergi prin vreo statiune anul asta? poate apuc sa vad si eu masinuta "live" poate faci o poza la spate si pe lumina ca din cate vad eu cred ca se reflecta supermarfa decorul in el. bling bling :D P.S. Uneste-mi te rog posturile pt ca din cauza ca nu pot edita decat 5 min iese ce se vede. |
A iesit bine bine ... marfa rau se vede spatele ... zi`mi te rog de unde ti`ai luat oglinzile si cati bani ai dat .. plss .... bafta
|
Io nush, da dupa cum se vede in poze cel putin, io zic k trebuia sa nu-i vopsesti stalpii spate in negru. Da asta e o parere, si din ce se vede in poze, de obicei in realitate arata mult mai bine orice masina.
|
Quote:
Dak ai zice dinainte c vrei sa-i faci, poate am fi si noi mai de folos, dar asa...ne trezim cu surpriza si normal k fiecare are ideile lui;) |
Tau-le am ramas fara cuvinte man.Fata de cum arata innainte cu dungile alea 2fast 2furious acum nu se poate compara.Chit ca nu sunt posesor de dacie dar intotdeauna am avut respect fata de doua dacii din bucuresti :D
1-TAU 2-SGM |
| All times are GMT +2. The time now is 23:59. |
- Copyright 2026 4Tuning