![]() |
Re: Cum sa agati o fata..
[QUOTE=d3vilish_lips
.....cozmax da aku ai grija sa nu mori altfel k prost nu mai poti :rolleyes2.....:twisted:[/QUOTE] Ce glumeata esti!! Asa esti tu de obicei? Sti cum te-as agata eu pe tine acuma?... Te-as invita la o liniuta :lol: |
Quote:
pe caiet mare sau mic? :lol: :lol: :lol: |
Quote:
Pe asfalt... si e o liniuta MARE :lol: |
io zic sa terminatzi ...
|
Si eu zic ce zice Psycho..... din nou va intinde-ti la gluma ....si nu e bine...face-ti riduri...
|
lool! ce aveti fratilor! eu glumeam cu el nu cu devil n-am treaba! :))))
|
Quote:
|
pai o spusesei la plural" terminati" si na...am inteles altceva! si ery zicea tot la plural... plm ! :);)
|
Quote:
Glumeam si noi ca fara o gluma bagata asa din cand in cand nu mai agatam nici o fata pe sub masina prinsa de toba :lol: |
so... stick to the topic now, dak la liniutze nu tine sa agati o fata, cum faceti altfel? ;)
|
ma duc sa mananc?!intr-un loc mai select...
:):)restul vine de la sine... vezi chelneritza mai hmmm...si cand platesti nota...ii ceri numarul. Mai tarziu o suni, si o inviti la un suc undeva unde e liniste:) |
Quote:
Nu nu e chiar frumos asa...stiu eu una mai buna... te duci intr-un local ceri o cafea si ea iti va pune si un servetel sub ceasca.... Ala este un servetel special :) Pe ala trebuie sa scri cateva randuri de poezie care s-o bage in boala un nume(al tau) si nu in ultimul rand numarul de telefon pentru ca ala este cel mai important. :) Si astepti...intr-o zi sau doua ea iti va trimite un mesaj...si restul vine de la sine asta cred ca stiti si voi....... :) |
chestiile astea merg in filme! nu stiu pe nimeni sa fi facut asa ceva ...
|
Quote:
La mine a mers intr-un bar din Craiova eu client fidel fata ma cunostea din vedere ne schimbam cateva vorbe pe acolo, i-am scris pe bilet 3 lucruri si a dat un mesaj... :) nici eu nu credeam ca se va intampla ceva dar de... :) |
si la mine a mers ce am scris....:):):)
m-am ales cu o noua prietena?! are 22ani:):):) |
plm...daca e ii las mesaj pe servetel...si plec sa nu ma fac de cacao ! :))))) dar care draq se uita in servetel cand vine si sterge masa a?
|
Vai Cozmax ce romantic esti :))))
Sa-mi mearga si mie asa ceva mas inpusca de nu... Stii??? Poate merge ... Poate incerc.. |
Quote:
Asta cu romanticu nu o mai stiam....dar ms. :) Sa nu te impusti te rog eu...mai bine nu mai incerci... :) |
Quote:
Pai vezi asta nu au inteles baiestii ca tine cand mai trece pe langa tine, atunci scri si tu ceva pe servetel...si te uiti frumos la ea si ii zambesti.. si s-ar putea sa ai un pik de norok mai mare :) |
fara griji Cozmax k nu-mi fac nici o prostie
|
Quote:
ca ma faci curios... :lol: sa nu-mi spui ca tot pe servetel... :D |
pe nota de plata.. iar tipa s-a combinat cu chelnerul ..
|
Quote:
la asta ma refeream...cand am zis ca mi-a mers ce am scris. faza cu servetelul...urmeaza curand...cine stie ce iese:):):) |
Quote:
Probabil ca in padure :D daca vrei mai liniste decat locul ala al tau mai select :lol: :lol: |
cel mai bine...
o inviti prima data la un suc...dupa care la o bere...dupa care la o tequila...dupa care ... la tine ... cu toate la un loc... sa vezi ce chindie iese...pleci rupt de ... am constatat ca alea bete te indoaie in pat... |
le prefer treze... sa le tina mai mult, k sa fiu si eu multumit :D
|
Quote:
Pai frate dupa aia nu iti mai trebuie femeie ceva timp :lol: Dar totusi merge faza cu fata machita :D Si mai stiu eu o faza tare... ma duc cu fata la un suc si ghici ce cere ea 100 de Alexandrion :shock: Am ramas...:arrow: :???: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
in momentul cand deschidea gura si spunea cuvantu' sampanie :D
de fapt...nu termina de pronuntat cuvantu' :D |
faza cu timiditatea chiar e adevarata ! , daca esti timid fetele vad ceva "misterios" la tine si incearca ele sa descopere .... bla bla bla ... , chiar e adevarat , daca esti timid fetele se dau la tine !
|
Quote:
nu toate! unele in mintea lor isi pun intrebari legate de timiditatea ta,dar in realitate cand sunt mai multi afara se arata neinteresata...iar majoritatea le da PAS direct la baietii timizi pt simplu fapt ca ii cred inapoiati,fara experienta intro relatie... ca baiat tre sa ai tupeu in cele mai numeroase cazuri,iar daca esti timid s-ar putea sa se sperie canici de mana nu esti in stare s=o tii,sa nu mai spun de un pupik nevinovat pe bot! :) 8) |
Quote:
nush cum sa explic yo...mai bine esti ala care tace si le face :) |
Quote:
stii, eram cam timid cand eram mai mic, si am pierdut o gramada... in ultimii ani, am mai prins tupeu, si mi-a folosit intotdeauna ;) |
.....sa sti k are drepatate ;)....barbatzii care tak uneori si stau mai in umbra sunt mult mai interesanti chiar dak fac asta numai din timiditate :-P....pe mine asa ma atras pisi era mai retras , takut ,nu se maskarea k restul, arata =P~ de mureai si mia pikat cu tronc omu` si aleks u sti de kati ani ;) imi place .....
|
eu sunt de parere ca NU TREBUIE SA FIE TIMID( cand e vorba sa se poarte cu o fata---cam aici intra termenul de timiditate),dar trebuie sa fie misterios(adica face si tace, nu arunca cu vorbe si nu incearca sa para ceea ce nu este sau sa se detaseze de altii si sa iasa in fatza cum fac multi):D
|
.....si timiditatea are farmecul ei ....dar uneori poate deveni o sursa de frustrare dak este prost inteleasa sau mai exact neinteleasa.....
|
i otimid .. poate doar cand ma dezbrac ptr prima data ;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:00. |
- Copyright 2026 4Tuning