![]() |
re: bmw e36 brown is the new black
Quote:
|
nici de cum asa ceva.....jantele asa raman ;)
|
2 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2064571 Attachment 2064572 |
Quote:
|
Tot albe dau cel mai bine cu rosul masinii. Imi plac si alea albastre ca in sfarsit am vedea si noi ca motzu e stelist :)) asa cu jante albe si masina rosie incepusem sa-mi fac dubii.
|
1 Attachment(s)
Quote:
Attachment 2065137 |
chiar ca e frumoasa masina! se vede unde s-au dus o gramada de bani:D
spune-mi te rog, de unde ti-ai luat sticla galbena pt faza ,,scurta''? si proiectoarele galbene? banuiesc ca nu e folie:P |
Quote:
|
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
|
4 Attachment(s)
ms prietene pt semnatura
on: a ajuns si xenonu mult dorit :D MULTUMESC ALIN BOTIS8) |
|
Quote:
|
https://img16.imageshack.us/img16/3650/poatesafie.jpg
cu toate ca toti si le fac aurii , mie mi se pare ca albul nu da bine cu rosu si farurile galbene ... acum u faci ce crezi |
Fiecare cu gusturile lui, mie mi se pare perfecta masina lu' ricko, atrage mult mai mult atentia decat una rosie cu bbs-uri auriii. Sticla galbena de la faruri are farmecul ei.
|
Quote:
masina lui motzu nosfereee nu a lui ricko:)))) |
Quote:
de ce sa fie in acelasi tipar ?? daca toti se arunca de pe bloc te arunci si tu ?? masina arata foarte frumos cu jantele albe !!!! omu a luat o hotarare deja ;) nu mai incercati voi sa incercati sa il suciti! vopseaua este deja pe jante si nu este un mofturos cu bani de la parinti care sa schimbe culorile pe masina din luna in luna ;) asa a vrut sa faca masina asa a facut-o !!! si crede-ma masina lui este una foarte frumoasa !!! fara rugina,si in care omu chiar a bagat bani ;) asta da pasionat nu ca altii care le cumpara deja facute !!! |
Quote:
Oricum pe rosu arata foarte bine alb !! |
2 Attachment(s)
Quote:
on poze cu xenonu 3000k montat |
:shock:.... Bestiala jucaria ... sa o stapanesti sanatos !
|
Quote:
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Fiecare isi face masina asa cum ii place.Unora le plac masinile albe,unora albastre,altora rosii.La fel si cu jantele...unora le plac bbs altora oz.Cat despre culoare nu e musai sa le faci cacanii pe motiv ca nu mai are nimeni si vei fi original. Intre a fi original in sensul bun al cuvantului si a o da in tiganie e o linie destul de subtire la care tre sa fii f atent si sa stii cand sa te opresti altfel te vei trezi cu o sorcova de masina.Faptul ca mai au inca cateva mii de persoane in lumea asta style 5 cu miez auriu ma lasa rece,oricum sau pus cam toate jantele posibile pe pisica in toate configuratiile/culorile posibile deci slabe sanse sa fii unic.
Personal mi-au placut aurii tinand cont de nuanta pe care o am la masina,mai aveam o alta optiune insa aia probabil o voi face anul viitor daca ma plictisesc de asta. Asa ca sfatul meu e sa te documentezi bine inainte si sa alegi culoarea potrivita. |
Quote:
mi-au placut albe albe le-am facut ca iti place tie sau altora.....nu ma intereseaza:lol: e masina mea o fac cum vreau eu;) aurii mi se par banale ;) daca tie iti plac asa foarte bine.dar pe mine unu nu ma impresioneaza;) |
Quote:
|
Quote:
imi plac jantele mele asa cum sunt daca vin altii cu idei nu e problema;) daca mi-as face masina dupa forum ar iesii un circ total pt ca nu toti suntem cu ideile la fel;) |
Stiu eu unde se indreapta discutia asta....... :lol: :lol: :lol:
|
Quote:
|
Quote:
au trecut vremurile alea cu cowboy:)) si cu multe fantasme;) |
Bine in plm ca nu ai facut vre-un "alien" din masina si te ai oprit la timp :lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
1+... arata bestial acum cu xenon 3000k ;) motzule sa ai portofelu cat mai greu, gros sa iti duci pana la capat proiectu! bafta!
|
Quote:
|
Quote:
|
To Be Continued...
https://www.youtube.com/watch?v=iP1q141p8sk |
Quote: