![]() |
As putea sa fac eu aja ceva .....mai artistic...
|
Happy Valentine's Day to all :wink: ...iubitziva mult :D
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
dar low_ridah incearca sa faci si tu cva logorui ca indata tre sa facem un poll cu toate logourile ca sa vdm pe care il vom folosi :D baietii din bt poate incercati si voi cva :D ca le avetzi cu Virtual Tuningu aja c a... :D un logo acolo nu strica :D
|
fara suparare dar logoul de mai sus aduce ceva cu cel al MR...si nu e frumos sa copiati...;)
|
a fost o super zi, si o seara frumoasa pt mine...
acum imi revin abia... :lol: |
Fluturasii pentru a aduce membri noi in buc!si nu numai!
1 Attachment(s)
Zilele treute am vorbit cu membri din bucuresti si cu vlad si am propus realizare unor fluturasi pentru a aduce noi membri !!!
dupa cateva schimburi de pareri impreuna cu adytzu am realizat un fluturash de inceput! asa ca rog venirea cu ideei constructive sau critica constructiva!!! respect! P.S. am cerut acordul lui gratian pentru folosirea siglei 4tuning in fluturash!!! RESPECT |
as
Parerea mea e ca ar trebui sa punem pe fluturashi poze cu masinile de la noi din club. Din cate stiu eu Nova aia este din MR. Hai ca vedem xum facem niste poze pe la Suceava unde avem ceva mai multe masini si trimitem.
|
asteptam pareri despre flututasul expus mai sus. Crazy Drivers Buc team :D
|
okey atunci asteptam poze! sau putem lua una cu supra lui stefan daca este de acord!
|
Re: as
Mda...eu zic ca e ok.
|
Salutare baieti!
Ideea voastra mi se pare f buna. Ce cred eu ca ar mai imbunatati, da intr-adevar o poza cu masinile din clubu` nostru, o sa caut chiar acum cateva poze si le postez aici sa aveti de unde lua material ; apoi imaginea de fond sa fie ori putin mai stearsa, ori sa ii dati o alta nuanta care sa contrasteze bine cu culoarea textului ( in varianta ta = negru).. stiu eu.. un galben inchis imaginea de fond , si sa ramana tot negru textul or smth like that, sau tot spre negru imaginea de fond si cu un rosu inchis textul , ca sa se vada mai bine. nu? Hai ca intru acum in pozele care le am , de fapt am majoritatea pozelor |
Da ...ideea e ff buna ..culoarea fundalului e ideala si scrisul mai mare si negru ....Masinile trebuie sa fie neaparat din club ...nu sunt deacord sa punem masini din alte cluburi ....poate vreo 2 -3 poze puse in effect de fade in background ..si o poza cu 2 masini la start ..sau ceva de genu asta ..poate un alt font la scris ....si oelak mai mare ..in rest totul bine ...aa si sigla Crazy Drivers pe mijloc oleaak mai mare sa se vada ...Respect si bafta ...si spor la munca
|
mutumesc de pareri cristi !!! vom alege culoare textului in functie de poza care o vom pune pe funda l!!!
|
3 Attachment(s)
Hai sa vedem, cam asa ceva cred ca puteti folosi ca material:
Sunt cam in pana de idei, s pozele is imprastiate. Intrati si la topicurile mai vechi, unde sunt poze, ca si aveti de unde lua si de acolo... |
si eu zic ca la partea cu metode de contact se poate pune si un numar de telefon ceva ...
|
trebuie sa te gadesti ca fluturasele nu ajung numai la pasionati! or sa ajunga la multa lume! si nu prea stiu cine ar vrea sa puna si un nr de telefon si sa te sune vre un destept la 2-3 noaptea!
|
poti sa-l pui pe asta : 0746313494 este al II-lea numar al meu si nu il prea folosesc sau cel mai bine a lui semecristian daca e de acord ca doar el e responsabil cu relatii cu publicul :lol: :lol: :lol: :P
|
din cate stiu eu cartul ala e prorietatea unui club si are motor de hoinar sau mobra cutia nu stiu exact in cate trepte 4 sau... nust la combustibil face un amestec benzina ulei nu stiu exact rapoartul
|
1 Attachment(s)
aceasta este o varianta ! ideea de a suprapune emblema clubului cu poza fiind a lui adytza! si since mi-a placut! acum sa vedem ce mai e de facut la ea!
RESPECT |
2 Attachment(s)
si acum ca s-au facut 2 exemplare sa alegem! eu propun sa facem 2! una la tipografie si un la xerox! ca sa putem face mult mai multe!!!
oricum asteptam parerea voastra!!! |
multumim pentru ideile pe care ni le-ati dat. multumesc cristi pentru poze si vom mai lucra la fluturasi sa iasa cat mai bine. Crazy Drivers Buc team
respect4all |
Baieti, hai sa va sugerez ceva. Idei ar fi multe , insa sa poate fi pus in aplicare eu nu prea am timp acuma ca scriu o licenta ... in fine.. Deci nu e obligatoriu ca formatul sa fie fond ( poza) si scris pe deasupra, puteti imbina fotografii, si nu numai din ce poze sunt aici la Crazy Drivers, prin alte parti ( NU DE LA NOI) cu o masina tunata, sau o poza de la un start, ceva, si ma repet, e o chestiune de finete , daca imbinati foto sa le imbinati cu fading, nush daca se poate cu programele care le aveti , nici eu nu ma pricep cine stie ce la asa ceva, deci foarte finut, cu treceri; uite poze de exemplu, cu bmw-ul care am postat-o mai sus, efectiv farula ala rpins merge de ex intr-un coltz al flyerului, ca arata bine, pe font da merge poza cu masinile, insa taiati si voi tirul din imagine, eventual taiati o fasie cu masinile si cu copacii din spate, pe urma nah, nush , iodei sunt destul , ati vazut si oi multe poze pe net cu masini de la curse, tuning si chestii.. De asemenea pozele pot fi mai mici, si langa ele sa fie scris textul .. Hai ca m-a palit inspiratia scriind la lucrarea asta de licenta. Nu mi-o lluati in nume de rau ce am spus mai sus, va dau sugestii sa iasa bine ;)
|
A! era sa uit, si inca ceva: faceti la calitate super buna
|
|
scz nu ne-am gandit la crzy drivers.net insa eu zic ca e foarte bine si forumul. macar sa intre mai multi membri. Crazy Drivers Buc team 8)
|
poza
1 Attachment(s)
inca o poza :D
|
3 Attachment(s)
poate va ajuta :wink:
|
ar trebuie facute unele tip. adica sa le folosim toti. dar cum va fi smenu? la id de mess schimbam fiecare id?
|
Pariu Negru & Heparu
Pentru ce care m-au contrazis !!!
https://forum.4tuning.ro/viewtopic.ph...362#373362---- Va rog cititi !!! Raspuns final daca puneam pe o mie de euro luam bani asha ...... na |
pai baietii daca vreti sa facem un singur model tip ar trebui sa fie facut de cineva care are mai multa experienta ca ar trebui sa iasa ceva foarte bine. acum voi hotarati. asteptam pareri:D. Crazy Drivers Buc team.
|
dc nu ai pus pariu? :D :D :D
|
ar trebui unul dintre cei mai mari din club sa stea pe idu CrazyDrivers. acolo sa il trimita catre presedintele filialei.
|
Da....faza cu idu de mess e buna ...dar pe idul ala de mess trebuie sa stea cineva care sta pe mess mai tot timpul ...Ar fi bine k idul sa fie facut iar acesta sa fie incredintat la mai multe persoane , sau sa fie facut un ID pt fiecaere orash in parte ...spre exemplu : Crazy_Drivers_SV sau Crazy_Drivers_B sau Crazy_Drivers_BC ...iar cel care sta pe idul respectiv sa isi puna numele la staatus ...k sa jtim cu cine vorbim...spre exemplu : Crazy_Drivers_SV - SemeCristian sau Crazy_Drivers_B-Aditza ...deoarece cineva poate sa vb cu unul dintre cei care stau pe id intro seara ..iar a doua zi sa vb cu altcineva ..deci lumea sa jtie cu cine si ce se vorbeste .
Apoi cu faza cu ce punem acolo la link ...e mai bine momentan sa punem www.Crazydrivers.net si linku de pe 4tuning ..iar cu numerele de telefon faca fiecare cum vrea . La faza cu designu ..incercati sa faceti fluturasul cat mai fluent si mai citetz sa se imbine oarecum si culorile sa fie in ton nush ...pana la urma am sa incerc sa fac si eu o varianta . |
vom face o alta varianta a fluturasului! imi place ideea cu un id de mesager pentru fiecare filiala!
p.s. ma incata f mult ca lumea se imiplica intreaba asta! acum ma bag la facut fluturasi :p!!!(ideea este ca nu prea ma pricep dar ma perfectionez) RSEPECT!!! |
eu propun pe bucuresti sa facem 2 id'uri!unul sa il folosesc eu si unu adytzu! avand in vedere ca noi suntem mai mereu online!
decizia id'urilor propun sa ramana, la latitudinea filialelor din fiecare oras! RESPECT!!! |
gata baieti filiala bucuresti are 2 id
crazy_drivers_buc_micdarau crazy_drivers_buc_adytzu acum sper sa avem cu cine vb pe aceste id-uri :D :shock: :D Crazy Drivers Buc team |
1 Attachment(s)
si aceasta este ultima varianta! am facut-o asa cum am stiut!
ca de obicei! astept pareri! cred ca este un inceput! |
intrebare pt moderatori!
oare nu credeti ca ar trebui sa se mai stearga din posturile mai vechi? am observat ca sunt posturi din iulie 2005 si pe langa mai sunt posturi care sunt inutile (exemplu acest post) asta e parerea mea... daca deranjez pe cineva ... SCUZE
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:54. |
- Copyright 2026 4Tuning