![]() |
Re: Machetele mele - e30_eVG3n
11 Attachment(s)
Macheta are intr-adevar un raport pret/calitate imbatabil! O recomand tuturor! De-asemenea ma bucur ca v-au placut pozele si locatia :D
Azi, inca un BMW, de data asta 1/43, tot AUTOart: BMW M5 ( E28 ) Detalii obinuite (suspensii, directie), de data aceasta insa macheta deschide si capota. |
:shock:Foarte tare! Si pozele si macheta sunt super. Bravo!
|
Alt Bmw frumos in colectia ta, imi place cum arata si cum e motorul facut la 1/43:!:
|
M-a surprins foarte placut aceasta macheta. Arata deosebit de bine. Locatia e super de asemenea. S-o tii tot asa pe mai departe, bravo!
|
Impecabil definita macheta, si culoarea este extaordinara.
|
Quote:
|
9 Attachment(s)
Multumesc baieti pentru aprecieri:hug:
@Fed Express: Exista si 1/18, tot de la Aa, era pe modelissimo, uite-te;) Lotus Esprit Turbo Macheta este produsa de AUTOart la scara 1/43. Un minus ar fi ca nu are suspensii, are insa directie si niste jante superbe. |
Ce pot sa zic: excelent !!
|
Turbo....sa tii de ea ca fuge!! Superba macheta, felicitrari! jantele sunt intradevar superbe.
|
Bravo, o macheta superba!
|
Nu sunt fan galben dar macheta asta arata intr-un mare fel iar jantele sunt ciment man, bravo:!::!::!:
|
Superba, se potrivesc de minune culoarea si jantele !!!
|
:shock::shock:ai niste machete superbe:shock::D..succes
|
superbe cele doua autoart-uri,mai ales lotus-ul care seamana mult cu un supercar italian(ferrari,lamborghini...)
|
Multumesc tuturor de aprecieri! Ca sa-i raspund lui Vlad, seamana cu o masina italiana, deoarece conceptul a fost desenat de Giorgetto Giugiaro, asa ca...:D Stay tuned, mai pe seara o sa prezint o macheta superba la scara 1/43, pe care nu am mai vazut-o nicaieri in Romania;)
|
Quote:
|
Esprit este cel mai frumos Lotus. Mai ales cel clasic (type 79) dar si acesta arata frumos cu acele jante aurii (probabil BBS).
App: Vad ca ai luat multe modele misto 1/43 ! Colectionezi numai de la AUTOart ? Daca nu merita si PMA, HPI (resin sau nu), Spark si NEO. ;) |
Quote:
|
9 Attachment(s)
Nissan Fairlady Z (370Z) Prima macheta high-end din colectie. Este produsa la scara 1/43 din rasina de catre HPI Racing. Este o adevarata bijuterie, incepand de la felul cum este ambalata, pana la detalii si vopsea. Fiind rasina, vopseaua adera mult mai bine decat pe die-cast. Siglele sunt foto decupate, iar fiecare detaliu este aplicat separat, nu vopsit. Interiorul este superb, portbagajul este mochetat, iar bordul este redat impecabil. Exista pana si centuri de siguranta! Rotile nu se invartesc, de fapt ca la orice macheta din rasina. Personal, nu-mi place deloc cum sunt facute stopurile. Trecand peste acesta, atat farurile si stopurile nu au nituri. Enjoy! |
Piesa:!: pe bune lucrata foarte bine cu detalii multumitoare si pe o culoare foarte frumoasa:!::!::!:
|
Superba! Un mic - intradevar pentru stopuri, dar in rest nu avem ce comenta, e foarte faina macheta. Felicitari!
|
Dude! Genial arata :-D, Felicitari, abea astept sa prezinti si restu ;).
|
Quote:
|
Arata supeer !!! Exteriorul este bine realizat, de interior nu mai zic, pentru scara asta ... e superb :D
Eu stiam ca HPi face R/C, nici nu mi-a trecut prin cap ca fac machete high-end 1/43 :-) |
E mai bine cunoscut pentru cele R/C dar face si niste diecast-uri (si rasina) de-ti pica freza. ;)
|
9 Attachment(s)
Va multumesc tuturor pentru aprecieri!
Hai sa continui tot cu o japoneza: Nissan Skyline GT-R V-spec II (BNR34) Produsa de Kyosho la 1/43, macheta are detalii frumoase, un plus ar fi faptul ca deschide capota si ca are grila perforata. Vopseaua este impecabil aplicata. Totusi consider ca era loc de mai bine(siglele sunt lipite, etrierii sunt minusculi, capota este de plastic), dar oricum modelul de fata este superior celui AUTOart. Enjoy! |
Asta da man este grava tare..nu mai zic nik, felicite:!::!::!:
|
Quote:
Quote:
|
Macheta este extraordinara la fel si pozele, super tare.
|
Citesc eu ce citesc, si zic, hai sa fac o pauza scurta , dau un ochi pe forum, si vad :shock: R34 BESTIAL :-D. Foarte tare macheta, foarte faine pozele. Sa ai grija de ea, imi place foarte mult!
|
Ne-ai obisnuit numai cu machete superbe in ultimul timp. Meriti numai laude. Felicitari ! Foarte tare si GT R.
|
Modelul autoart este mai bun. La asta parca vopseaua e cam groasa si capota se deschide (lufturile ar fi ok daca asta ar fi 1/18 dar nu e si sunt prea evidente... mai bine lasa capota inchisa). :-)
In rest macheta e buna dar as opta (parerea mea) pentru versiunea AUTOart sau (de ce nu ?) versiunea Ebbro. :D |
7 Attachment(s)
Va multumesc pentru aprecieri ! Intr-adevar macheta are si plusuri si minusuri, na... nu e perfecta:D
Azi avem: Citroën Xsara WRC 2005 S.Loeb/D.Elena (Winner of Rally Monte Carlo) Produsa de AUTOart la scara 1/43, macheta nu m-a atras la inceput, dar mi-am schimbat radical parerea odata ce am avut-o in mana. Vopseaua si decalurile sunt perfecte, interiorul este superb realizat - rollcage, scaune scoica, roata de rezerva (nu am reusit sa-l surprind asa cum as fi vrut in poze, asa ca m-am lasat, ori fac o poza buna ori nu - promit insa sa revin cu poze mai bune). Despre masina reala, in opinia mea, una dintre cele mai bune masini raliu contemporane. Enjoy! |
Asta da macheta superba!:oops:
Bafta in continuare la colectionat! |
Nu pot spune decat impecabila si superb realizata, bravos:!::!::!:
|
Ca admirator de Nissan R32, R33, R34, etc... nu pot trece cu vederea pe cel prezentat de tine;)... de asemenea nici Z-ul nu e mai prejos...
|
Superb Citroen-ul. Bravo, la cat mai multe !!! ;)
|
9 Attachment(s)
Va multumesc de aprecieri baieti;)
AUTOart 1/43 1959 Chevrolet Corvette Stingray O macheta foarte reusita in opinia mea, de la vopsea la detalii. Enjoy! |
Arata foarte bine Stingray, vopseaua impecabila, cat si culoarea, de detalii ce sa mai zic, e superb. Felicitari.
|
Pe asta o ador, e reusita din toate punctele de vedere, felicitari si pentru poze:!::!::!:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:52. |
- Copyright 2026 4Tuning