Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   PROVOCARI (https://forum.4tuning.ro/61-provocari.html)
-   -   Opel Speedster vs. ...? (https://forum.4tuning.ro/61-provocari/14863-opel-speedster-vs.html)

UniculSGM 21-04-08 11:16

Re: Opel Speedster vs. ???

Eu cred ca Pepy are orgoliu si nu va fi multumit de o victorie in fata unei masini defecte ;) .

Daca Cezar nu s-ar mai fi dat , a-ti fi sarit cu gura pe el ca este las.

Orice ai face, niciodata nu or sa fie toti chibitarii multumiti si tot o sa se gaseasca unu sa comenteze. Ca de, doar asta e rolul chibitului.

Asteptam o noua cursa, cu ambele masini operationale la capacitate maxima.

maryo 21-04-08 11:23

Eu zic ca momentan pepy a castigat - a fost mai bun!
Bafta in continuare ambilor concurenti!

lascarica 21-04-08 12:27

Quote:

Originally Posted by maryo (Post 1494799)
Eu zic ca momentan pepy a castigat - a fost mai bun!
Bafta in continuare ambilor concurenti!

Corect...insa NU CRED ca este macar UN om care sa fi fost prezent si care sa nu fi realizat ca masina lui cezar nu mergea deloc in mintile ei:(...din pacate,cezar nu prea este un bun mecanic (sau deloc) ,ca atare nu a reusit s-o dreaga ....Imi pare rau de el,l-am vazut cat era de suparat si trist, nu m-am bagat in seama,era un mecanic la masina si...am sperat ca va rezolva.
PS: NU-L cunosc deloc personal,nu-s in nici un club,nu-mi place cand foloseste el in scris zeci de "k" pe post,insa asta nu da dreptul nimanui sa nege realitatea....eu spun DOAR ce am vazut.
E greu cand bagi bani pasiune ,preocupare si timp in ceva ,si dezamagirea vine necrutatoare,indiferent de vointa ta..:(.
Cezar,incearca sa gandesti pozitiv !...nu cauta vinovati,cauta rezolvare (asta e valabil in ORICE) si modalitatea prin care sa eviti pe cat posibil surprizele pe viitor...poate daca ti-ai face timp sa stai langa mecanic cateva ore pe zi,iar in prealabil sa "bagi" ceva informatii....;)

Succes si scuze ca m-am bagat cam aiurea:oops:

ESPinoza 21-04-08 12:38

ce atatea scuze :D felicitari pt PEPY!!

Doc 21-04-08 12:39

Asta e, nu a fost sa fie. Cursa dintre ei era mult mai interesanta daca ambele masinii avea randament bun. Deja provocarea a fost aruncata acum de CZR pentru 3 MAI cand ambele masini vor fi diferite de ce s-a vazut acum.

Felicitari lui Peppy pentru a sa masinuta si victoria in fata TT-ului. Insa imi pare rau si de CZR pentru ca stiu cat s-a straduit pana in ultima zi sa faca masina functionala special pentru aceasta cursa.

Nu ramane decat sa le urez bafta la amandoi data viitoare si sper sa avem parte de un spectacol pe cinste.

mad max 21-04-08 12:48

Toata lumea invoca faptul ca masina lui Cezar nu a fost competitiva ... asta este ... ghinion... trebuia sa o revizuiasca inainte de cursa. A spus ca masina acum e mult mai fiabila .... s-a vazut cat de fiabila e. Asta sa zicem ca a fost o defectiune mai drastica , dar cand s-au mai dat si alta data s-a gandit cineva la faptul ca poate si celalalt a avut o mica defectiune tehnica si masina nu a tras la capacitate maxima? Nu cred ... Victoria e victorie ! Tine de 2 elemente: mecanica si sofer. Si cand se castiga o cursa castiga amandoua. Degeaba ai masina de 400 cp daca nu stii sa ii strunesti si degeaba stii sa strunesti 400cp daca conduci un cazan. Simplu,nu?

Doc 21-04-08 13:03

Eu nu am invocat nimic, chiar l-am felicitat pe castigator. Ii cunosc pe amandoi nu am de ce sa tin cu unul sau altul, insa pentru spectacol era bine sa mearga si TT-ul la capacitate maxima. Eu pentru asta am venit la Braila, sa vad un spectacol nu sa injur pe unul sau altul cum s-a intamplat in public. De asemenea Pepy s-a dat tot pentru spectacol cu acel motor chiar daca stia ca poate pierde la o distanta foarte mare. Inca o data felicitari pentru masina si asteptam reeditarea cursei pe 3 MAI cand din zvonuri se anunta ca masinile vor face si mai mare spectacol.

bobby_gsi2 21-04-08 13:10

La momentul respectiv.....fie ca au mers sau nu masinile in parametrii normali....opelul a fost mai rapid, la urmatoarea linie poa sa fie audi. Parca opelurile erau masinile alea putin fiabile......dar acum a fost pe dos. Si nu inteleg o chestie......cum poate un participant la curse sa rateze o treapta de viteza? Nu se mai poarta faza cu "mi-a agatat presul ambreaiajul?

pepy 21-04-08 13:20

m-am intors multumit!
cursa cu evo: prima cursa am gresit rau si nu as fi vrut sa povestesc ce s-a intamplat dar a fost necesar, am pierdut la o distantza foarte mare(2-3masini) si stiam ca nu e aceea diferentza intre masini. gresala mea ... am pierdut. l-am rugat sa mai incercam odata si ii multumesc ca a acceptat inca o data, a doua oara am plecat bine amandoi am gresit amandoi trepte de viteze dar toate astea nu conteaza m-am recunoscut invins pt ca asa a fost! felicitari pt masina pe care o conduci si pt felul in care o conduci!!nu ma consider spulberat! si te astept la mare :)
cursa cu cezar: ma bucur ca am castigat indiferent cum s-a intamplat asta! ultima noastra cursa a fost invers (nu mergea masina mea) si nu a contat foarte mult. am refuzat sa ne dam incontinuare pt ca NU ITI MERGEA MASINA si nu as fi avut nici o satisfactie castigand de mai multe ori daca tu spuneai ca nu iti mergea masina " Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti; nu din teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le."(Gelu Negrea).ne vedem la mare !!

CZR 21-04-08 16:13

pepy,apreciez citatul tau si felul in kre expui faptele
insa...la mom cand ti-am zis sa ne mai dam o data era exact dupa ce am schimbat furtunul de la turbo pe kre l-ai vazut si tu cu ochii tai k avea 3 crestaturi,2 dintre ele de 3 cm
nici eu nu stiam k inlocuirea furtunului nu va elimina defectiunile
asa k ... sincer vorbind... mie mi s-a parut mai mult a lasitate (parerea mea)
ultima data ne-am dat cu razvan subaru si tu singur ai venit,de bunavoie si nu ai zis k e ceva in neregula atunci,oricum,eu unul mi-am facut deja o parere despre tine
o zi buna

59AFA 21-04-08 16:14

Quote:

Originally Posted by pepy (Post 1494987)
m-am intors multumit!
cursa cu evo: prima cursa am gresit rau si nu as fi vrut sa povestesc ce s-a intamplat dar a fost necesar, am pierdut la o distantza foarte mare(2-3masini) si stiam ca nu e aceea diferentza intre masini. gresala mea ... am pierdut. l-am rugat sa mai incercam odata si ii multumesc ca a acceptat inca o data, a doua oara am plecat bine amandoi am gresit amandoi trepte de viteze dar toate astea nu conteaza m-am recunoscut invins pt ca asa a fost! felicitari pt masina pe care o conduci si pt felul in care o conduci!!nu ma consider spulberat! si te astept la mare :)
cursa cu cezar: ma bucur ca am castigat indiferent cum s-a intamplat asta! ultima noastra cursa a fost invers (nu mergea masina mea) si nu a contat foarte mult. am refuzat sa ne dam incontinuare pt ca NU ITI MERGEA MASINA si nu as fi avut nici o satisfactie castigand de mai multe ori daca tu spuneai ca nu iti mergea masina " Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti; nu din teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le."(Gelu Negrea).ne vedem la mare !!

e cam aiurea ceea ce spui tu in postul asta despre cursa cu Cezar...initial am crezut ca doar furtunul de la turbo a fost problema , iar imediat cum l-a schimbat te-a provocat a doua oara...iar tu l-ai refuzat...cum stiai tu ca masina nu e in mintile ei daca nici macar Cezar nu stia ?!

pepy 21-04-08 16:28

ar fi fost de apreciat sa faci si tu la fel! sa nu povestesti despre ce defecte ai , ci sa le rezolvi , visavi de ocazii de a te da cu mine nu trebuie sa iti faci problema ca vor fi tottimpul, lucru pe care nu pot sa il spun si invers! ne vedem la mare sper sa iti tina toate furtunele!

pepy 21-04-08 16:32

vreau sa il felicit publiuc pe George (vectra OPC) si profit de ratingul pe care il face topicul asta!! BRVA george ai o super masina!!
ps: de la 130km/h in sus este cea mai rapida masina cu care m-am dat!!

CZR 21-04-08 16:44

eu am spus k in momentul in kre ti-am zis sa ne mai dam o data,nici makr eu nu stiam k nu doar furtunul ala era kuza functionarii ffff defectuoase a masinii,deci refuzul tau avea alte motive
si eu il felicit cu george,sper sa reuseask proiectul
faza e k si eu stiu cum stau cu el din mers,desi amandoi am imbunatatit softul de atunci,ar fi interesanta o cursa intre el si wpp

vectra_gts 21-04-08 18:17

felicitari pepy pentru victorie. se pare ca sebastian avea dreptate cand spunea ca CZR nu are o masina competitiva.

CZR 21-04-08 18:25

Quote:

Originally Posted by vectra_gts (Post 1495485)
felicitari pepy pentru victorie. se pare ca sebastian avea dreptate cand spunea ca CZR nu are o masina competitiva.

nu stiu kte masini in romania merg cu 2,5 presiune in turbo
si apropos...la start,sebi mi-a zis k-l omor pe pepy!
si eu i-am zis.mda,dar mi-a pikt turbina vad

59AFA 21-04-08 18:29

Quote:

prietene , si tu vorbesti aiurea ca sa'ti faci posturi pe aici pe forum ?! normal ca nu are o masina competitiva atata vreme cat e defecta....

Calimero2003 21-04-08 19:18

Quote:

Sunt extrem de convins ca tu ai o masina cel putin la fel de competitiva ca a lui Sebastian (care din cate imi aduc eu aminte are cam 8-9 luni de cand sta in garaj). ..... si sunt 100% convins ca tu esti peste Sebastian in domeniul tuningului (el are o masina puternica si are totusi dreptul sa judece .... e totusi un nume in sportul asta.)
Deasemenea, sunt sigur ca tu ai o masina mult mai competitiva si ai la activ mult mai multe curse decat CZR din moment ce stii asa de multe.
P.S. - am o intrebare pt tine ... care e diferenta intre VIBROCHEN si ARBORE COTIT?

pHlow 21-04-08 19:23

Quote:

Nu il cunosc personal nici pe Cezar nici pe Pepy. Dar pot sa ii felicit si sa ii respect pt masinile lor. Au facut niste bombe, ce bat masini cu pretentii mari. Nu te supara ca te intreb dar masina ta cat de competitiva este? Spune-ne ca sa ne dam si noi dupa cu parearea... E destul de urat ca niste oameni cu atata pasiune, si astfel de masini, sa fie judecati de altii, pe care daca ii iei repede la intrebari nici nu stiu ce marca de masina are unu sau altu. Cat despre cursa.. mult succes amandurora...si la cat mai multi cai..

F_L_R 21-04-08 20:56

Vectra si Calimero.........ce va place sa va bagati in seama aiurea.....aveti frate ceva de aliniat la start contra lui Pepy sau Czr ????....aliniati....numai fiti voi atotstiutori pe banii altora....sau aveti doar de platit polite verbale si acum a ti gasit momentul.....Rusinica

Lucian 21-04-08 21:09

Bine ca se fac 4 curse pe an dar se scriu 4 pagini pe zi .

CZR 21-04-08 23:05

am mai depistat o kuza azi...inafara de furtunul buclucas
din kuza kldurii degajate de turbina....firele kre duc la bobine erau coapte si se topise izolatia,drept urmare se atingeau intre ele...din kuza kldurii degajate de turbina kre e in imediata apropiere
maine anulez si furtunul ala si masina va fi din nou competitiva...se pare ca am skpat cu turbina

kidu2006 21-04-08 23:15

Doamne ce hal de lume...unii...
1. Daca Cezarica tipa in gura mare ca nu mai vrea sa se mai dea ca are defectiune la motor,atunci ii sareau toti in cap ca ii e frica;)
2. Daca o patea Pepy in locu lui,ce dreaq mai spunea-ti voi restu de aici care ii tineti partea lui?
Corectati-ma daca gresesc,si sa-mi fie cu iertare,dar aici e doar un forum nu o sala de judecata;),Iar daca simpatizati mai mult pe unul dintre ei faceti-o in stil FAIR-PLAY

TSC-Us 21-04-08 23:51

Quote:

Originally Posted by Calimero2003 (Post 1494213)
P.S. - pt persoana aia cu nick de copil de gradinita,Mafia .... , prietene inca mai suferi?

tu daca ai ceva de spus si esti barbat nu carlig de rufe te rog sa folosesti PM, nu mai infecta topicurile despre idioteniile tale, pt ca nu stii nimic, dar vorbesti mult si prost mai mult decat in telenovele!

scuze de ot!

CZR 21-04-08 23:55

Quote:

Originally Posted by TSC-U (Post 1496046)
tu daca ai ceva de spus si esti barbat nu carlig de rufe te rog sa folosesti PM, nu mai infecta topicurile despre idioteniile tale, pt ca nu stii nimic, dar vorbesti mult si prost mai mult decat in telenovele!

scuze de ot!

ai fi uimit,dar omul mi-a zis direct ce coduri de eroare o sa gasesc cu vag comul...
debitmetru,sonda labmda,senzorul de axe cu came,presiune maxima atinsa
asta-mi zice k se pricepe...si masina intrase in protectie,trebuia sa sterg erorile

concluzia e k am facut masina pe graba,deoarece la presiunea asta...pui ceva...pica altceva si tot asa
in fine,o sa incerc la mare sa fie kt mai in regula
felicitari pepy

Catalyn 21-04-08 23:57

Quote:

Originally Posted by CZR (Post 1495949)
am mai depistat o kuza azi...inafara de furtunul buclucas
din kuza kldurii degajate de turbina....firele kre duc la bobine erau coapte si se topise izolatia,drept urmare se atingeau intre ele...din kuza kldurii degajate de turbina kre e in imediata apropiere
maine anulez si furtunul ala si masina va fi din nou competitiva...se pare ca am skpat cu turbina

pai si daca se atingeau intre ele cum naiba mai mergea masina?...ma rog.....esti un baiat ambitios si eu am patit ceva de genul pe vremea cand aveam cox ul si recunosc am inghitit in sec dar meciul e meci se socoteste tabela nu prestatia din teren, urmeaza 3 mai rezolva problema si fa bolidul competitiv, deja e istorie, Pepy a marcat are avantajul de tabela egaleaza si inscrie sau vedem ce rezerva next race, bafta la amindoi!

TSC-Us 21-04-08 23:59

Quote:

Originally Posted by CZR (Post 1496053)
ai fi uimit,dar omul mi-a zis direct ce coduri de eroare o sa gasesc cu vag comul...
debitmetru,sonda labmda,senzorul de axe cu came,presiune maxima atinsa
asta-mi zice k se pricepe...si masina intrase in protectie,trebuia sa sterg erorile

concluzia e k am facut masina pe graba,deoarece la presiunea asta...pui ceva...pica altceva si tot asa
in fine,o sa incerc la mare sa fie kt mai in regula
felicitari pepy

:)) nu omule nu am zis de tine nimic, am o disputa cu el pe alta tema, doar ma deranjeaza ca bate campii ca de obicei! ATAT

ciao

baubau racing 22-04-08 01:16

Quote:

Originally Posted by pepy (Post 1494987)
m-am intors multumit!

Merci mult de apreciere. Sa stii ca nici eu nu te consider spulberat ne vom vedea la mare sper ,mai ales ca nici o cursa nu se aseamana cu alta. Poate vei avea si spray-ul cu tine. Oricum vom vedea. Felicitari si tie pt masina si celui care sta in spatele motorului ,transmisiei (baubau).

blazeyblaze 22-04-08 01:17

Quote:

Originally Posted by kidu2006 (Post 1495957)
Doamne ce hal de lume...unii...
1. Daca Cezarica tipa in gura mare ca nu mai vrea sa se mai dea ca are defectiune la motor,atunci ii sareau toti in cap ca ii e frica;)
2. Daca o patea Pepy in locu lui,ce dreaq mai spunea-ti voi restu de aici care ii tineti partea lui?
Corectati-ma daca gresesc,si sa-mi fie cu iertare,dar aici e doar un forum nu o sala de judecata;),Iar daca simpatizati mai mult pe unul dintre ei faceti-o in stil FAIR-PLAY

am uitat ca voi traiti intr-o lume perfecta si organizata dupa cum va convine voua

AM ZIS GATA cu OFFTOPICUL
promit warn-uri si ban-uri tuturor.....e gratis atata timp cat sunteti tate

blazeyblaze 22-04-08 14:45

probabil ca ati primit niste puncte...nu-i panica...probabil ca veti primi si ban...nu-i panica iar...am zis gata cu offtopicul dar se pare ca nu m-a luat nimeni in seama...aici nu MAI e balci....va rog sa respectati regulile

Calimero2003 22-04-08 18:00

Quote:

Originally Posted by TSC-U (Post 1496068)
:)) nu omule nu am zis de tine nimic, am o disputa cu el pe alta tema, doar ma deranjeaza ca bate campii ca de obicei! ATAT

ciao

Prietene ... eu am crezut ca am incheiat subiectul cu OPC.Fiecare cu parerea lui .... dar acuma sa porti dujmania pt asta ?.... eu chiar nu te inteleg.
Daca ai ajuns sa-mi porti pica pt asta ... inseamna ca noi 2 nu mai avem ce discuta.

O.T. - Ma bucur sa aud ca ai reusit sa identifici probleme CZR`ule ... si ca au fost bune si sfaturile mele.Sper ca la mare sa fie ambele masini 100% pregatite ... pt ca numai asa se poate vedea adevaratul invingator.(ma refer la masina care trage mai bine pe 400 m cu start de pe loc)
Bafta la amandoi!!

gollum_ 22-04-08 23:47

Quote:

Originally Posted by pepy (Post 1495310)
vreau sa il felicit publiuc pe George (vectra OPC) si profit de ratingul pe care il face topicul asta!! BRVA george ai o super masina!!
ps: de la 130km/h in sus este cea mai rapida masina cu care m-am dat!!

Multumesc pt apreciere este binevenita dupa atata munca. :D

Sper ca vad cat mai curand speesterul la 450 hp.:D

G.

Race 24-04-08 00:01

Quote:

o sa posteze florin fisa dyno pt softul kre il am pe masina....409cp si 590nm la 6500turatii
Asta o sa fie interesant.Mai ales ca se pare ca au mai murit din cei 600 CP din nu-stiu-ce revista,despre care iti spuneam pe alt topic (discutie stearsa intre timp observ) ca nu ai cum sa-i faci cu GT3071.

Alex_55 24-04-08 10:37

vorba multa saracia omului !

ai vb mult si ai facut putine !

asta e... ghinion sau poate a fost ceva premeditat :D

CZR 24-04-08 10:49

pepy.eu chiar vreau sa fiu cel care pune capat acestei animozitati puerile care ne face pe amandoi de ras.imi cer scuze daca te-ai simtit vreodata jignit de comportamentul sau vorbele mele,te asigur ca nu am nimic cu tine si mi-ar placea sa reluam parteneriatul ala(stii tu care)
vreau sa-ti multumesc pentru faptul ca m-ai motivat si am impins masina peste limite,am investit si eu,acum investesti si tu si rezultatul nu poate fi decat benefic pentru amandoi si pt lumea curselor care astfel creste in spectaculozitate
de bine de rau,fata de altii macar noi am iesit pe strazi,am avut si cu siguranta vom mai avea multe de aratat
imi pare rau ca aseara desfacusei deja masina,am vrut sa vedem ce trebuia sa fie la braila,nu-i nimic,sper sa facem spectacol la mare
mult succes cu masina si astept sa iesim la un suc

@chibiti: cine a zis ca am ajuns la limita modificarilor? daca am avut ghinion,asta nu inseamna ca masina nu este competitiva,macar iese pe strada,decat alti bolizi care zac ingropati in istorie

bobby_gsi2 24-04-08 11:34

Pana la urma asa ar trebui sa fie.....totul ok, nu sa ne lasam coplesiti de incapatanare si orgolii, pana la urma va (ne) uneste aceeeasi pasiune pt masini.....iar intotdeauna invinsul va avea in plus o motivatie sa mai "umble" la masina . Personal, cand am luat bataie nu m-am gandit decat la ce sa mai modific sa urc masina putin mai sus, chiar daca sunt la "grupa mica".

TURBOSS 26-04-08 13:28

cu ocazia Pastelui va doresc ca ma masinile sa pasca in liniste pt a prinde putere pe 3 mai, sa fie show!

Paste fericit tuturor!

NOScox 02-05-08 23:16

Re: Opel Speedster vs. ...???

maine dim ceva curse domnii mei?

pepy vs czr!?
nu de alta, dar sunt la neptun si ar fii pacat sa pierd o asa cursa ;)

Horhe_STI 02-05-08 23:37

Quote:

Originally Posted by NOScox (Post 1511624)
maine dim ceva curse domnii mei?

pepy vs czr!?
nu de alta, dar sunt la neptun si ar fii pacat sa pierd o asa cursa ;)

avand in vedere prognoza meteo...nu stiu ce liniute vor fi !!! Vom vedea

NOScox 03-05-08 00:26

aha..., tu ai un sti albastru de neamt?

daca se vor tine cam la ce ora se da startul? cam 10?

All times are GMT +2. The time now is 20:46.

- Copyright 2026 4Tuning