![]() |
Re: COMANDA - MODEL CAR WORLD
Comanda s-a dat. Ii rog pe cei care nu sunt siguri ca vor sa cumpere de pe MCW, sa nu mai posteze aiurea.
|
Comanda a sosit, cine are de primit sa pregateasca friptura.
|
Daca mai sunt doritori, preparam alta comanda.
|
Quote:
|
Saptamana viitoare dau comanda, cine mai vrea ceva sa ma anunte.
|
Deseara dau o comanda, cineva pe ultima suta??????
|
Comanda a fost data, ultima, de acum fiecare pe cont propriu.
|
http://www.modelcarworld.de/relaunch...99&language=uk
ma intereseaza aceasta macheta care pe site costa 16 euro care este pretul ei final pentru livrare in bucuresti? |
16+7 Euro.
|
nu e prea mult costul de livrare e aproape jumate din pretul machetei
|
Semne de punctuatie? Intelegem si noi ceva?
Cumva ti se pare prea mult costul transportului? 7 Euro-suma fixa, indiferent de numarul machetelor. Daca ti se pare jumate din costul machetei, atunci da comanda de o macheta de 100 de euro, sa fie mai ieftin;)) Daca ti se pare mult 7 euro livrare tocmai din Germania, atunci sa ma scuzi, dar ai gresit hobby ul. Si cred ca e cel mai ieftin transport din afara. Daca dai comanda pe aa.ro, livrarea se face prin fan curier, care te ajunge 20-25 de lei.. |
-daca imi permiteam macheta de o suta de euro sigur nu stateam pe forum sa fac coada pt un amarat de pachet din germania sa se stranga 5 insi pentru comanda sa fie mai ieftin transportul.
-apoi fiecare in functie de posibilitatile financiare isi intretine hobyul. -multumesc pt raspuns |
de curiozitate in cat timp ajunge in tara , coletul,de obicei? am facut si eu o plata si nu am primit nici un raspuns de la mcw in legatura cu momentul cand au pus coletul spre Ro.
|
s-a rezolvat maine ajunge pachetul. foarte repede a ajuns.
|
Salutare tuturor.Ma gandesc si eu sa fac o comanda de pe acest site dar am o nelamurire.Se plateste in avans tot ?? Sau cand ajunge coletul mai trebuie platit transportul la curier,ca am vazut ca e 7 euro transportul pana in Romania si mai trebuie platit transportul Bucuresti-orasul tau.Astept un raspuns de la cei care ai facut pana acum comenzi.Stima.
|
Nu stiu la capitolul plati-daca poti plati in avans sau la usa, dar in cei 7 euro pentru transport, iti vine pana acasa.
|
Pai pe site cand faci comanda iti cere sa platesti cu cardul dar nu inteleg daca in afara de ceea ce scrie la Total Amount se mai adauga ceva.Pentru ca in acelasi chenar sub Total Amount mai apare ceva de genul VAT included 19% si in dreptul lui 16,76 €.Si aici nu inteleg.Daca se adauga si ala la plata sau e doar plata totala care imi apare separat fara acel VAT.
|
Poi TVA ul, e deja inclus. daca te uiti la orice factura, bon fiscal, tva-ul iti apare pe factura, doar ca depinde de comerciant unde e trecuta. Total amount-e exact cat platesti tu. Asa ar fi logic.
|
Am inteles acum.Multumesc foarte mult pentru informatii o sa depun comanda cat de curand sa vad cum fac rost de bani.Apropo in cat timp de la plasarea si efectuarea platii ajunge comanda ??
|
3-5 zile cred. face mult prin romania din pacate.
|
mai fecm o comanda la MCW??
interesati? |
cat ajunge un logan + livrarea pana in iasi?
http://www.modelcarworld.de/relaunch...a&c1=&name=Los |
Pretul machetei+7 euro transportul. Daca dai comanda de o macheta, sau 10 machete, tot 7 euro e transportul pana la tine.
|
Se bagă cineva din București la o comandă ?
|
da vreau eu
|
Ma bag si eu daca trimiti in provincie.
|
Se baga cineva la o comanda pe www.modelcarworld.de saptamana asta ? Eventual, ia cineva coletul si apoi trimite spre ceilalti in tara (contracost bineinteles). Poate ne intelegem cumva.
|
Pentru cei din Iasi/Bacau. Marti o sa dau comanda de pe mcw. Interesat careva?
|
Quote:
|
Salut!ma bag si eu la comanda:)
|
Quote:
|
Quote:
@Vipermotors vezi data postului pt viitoarele comenzi! |
Stiu asta...el nu :lol:
|
Salut!la comanda urmatoare:)pe care o veti da ;)
|
Si eu vreau sa ma bag la urmatoarea comanda!!!!
|
Salut!Cand dati comanda?:)
|
se mai face comanda????
|
as vrea si eu http://www.modelcarworld.de/relaunch...08&language=de in iasi :D cat ma ajunge cu tot cu transport? :???:
|
Adaugi inca 7 euro..
|
pai ma inscriu si eu la asta... cand se face comanda?:rolleyes2
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:03. |
- Copyright 2026 4Tuning