![]() |
Re: discutii Satu Mare
un coleg mi-a zis k era unu cu un golf.. da nush.. el nu se tare pricepe la masini.. asha k mai multe detalii nu am... ;) ai ii bine k macar se intampla ceva si p`aci.. :) Sarbatori Fericite la toti..
|
poza unde a fost facuta?
|
Va urez si eu sarbatori fericite...sa aveti parte de bucurii alaturi de cei dragi si noul an sa fie mai bun...sa ne vedem cu bine la cat mai multe intalniri!
|
Quote:
cred ca stii unde e ;) Craciun Fericit ... si Sarbatori Fericite Tuturor ! |
Fie ca nasterea Mantuitorului nostru Iisus Hristos sa va aduca multa bucurie, pace in suflet si prosperitate. Un Craciun Fericit va doresc ! La Multi Ani la toata lumea si fie ca 2007 sa ne aduca mireasma burnout-urilor si a benzinei arse, viteza sa ne cuprinda pe toti in bratele sale si adrenalina sa ne calauzeasca pasii cu ajutorul modificarilor aduse acelor masini care nu vor trece RAR-ul niciodata !!! AMIN !!!8)
|
La Multi Ani!!! si din partea mea pentru toti cei de aici!
Szambi foarte tare! :) |
:)...tare,aia ii o rugaciune mai mult:)....noah baieti ce ati facut?eu numa suc am baut din ala mai gradat de 3 zile incoace numa pe val is...da ii bine,asa sa fie tot timpul,uiti de griji de problemele de zi cu zi.....acuma fac o "repetitie" pt.revelion:)...pa.
|
raul, eu deja is putrad inauntru :) de la atata suc
|
nush cine ii interesat dar cred ca asta pt tine ii mai mult szambi.
latom kinlodol a kis motoral :) stiu un motor VR 6 cu cutie cu tot de vanzare detalii inca nu va pot da dar cum trec sarbatorile daca va intereseaza ma interesez. |
ioi...cica acum vin din orash...a3a zi la rand...ieri nu stiu pe unde am colindat asa bine am baut...azi am fo cu masina...ma simteam k in NFS...nu vedeam marginea drumului...acuma iara beau...ce sa faci...is sarbatori...sanatosi sa fim...si sa traim la multi ani
|
Quote:
|
Pt. cele de mai sus pun Polo-ul la bataie :)
|
motocicleta szambi....o sa te rupi,mi-e mi frica de asa ceva sincer dar daca pui cumva mana pe asa ceva macar sa te vedem intr-o roata in sens:)
|
Quote:
|
Da si asta ii drept daca vrei o masina modificata,aia sa o folosesti numa la liniute,show-uri...etc.si iti mai trebe una de umblat incoace incolo si asta costa....bine comparativ cu o motocicleta nici nu se compara adrenalina,numa ca vezi ca ii naspa cand ploua sau iarna o pui la hibernat ca nu poti merge cu ea,riscul de accidente ii mai mare zic eu....deci trebe sa te gandesti bine daca ai vrea una sau nu...acuma depinde cat de tare te fascineaza....
|
E adevarat ca la capitolul motocicleta cam depinde omul de conditiile meteo dar adevarat este si faptul ca adrenalina lucreaza mult mai intens :D ..... Argumente pro si contra sunt destule ...... dupa conceptia mea "de ce traim pe pamantul acesta daca nu ne putem permite sa gustam si din adrenalina provocata de mersul pe 2 roti..." . Eu unul vreau sa explorez in domeniul auto-moto tot ce ma atrage si un superbike ar fi unul dintre aceste lucruri. E drept ca e cam periculos dar.... revin la zicala mea " de ce traim .... daca asta nu... aia nu.... etc. " .... ajungi spre sfarsitul vietii si incepi sa-ti pui intrebari ca oare unele lucruri de ce nu le-ai facut ?!? ca ocazia ai fi avut-o :???: !!! pe de alta parte daca nu acum atunci cand ? ca daca voi avea copii precis nu la adrenalina provocata de pericol imi va sta capul....... sau da ? :lol: :lol: :lol:
|
lol zsambi..sa vezi ce adrenalina ai cand mergi cu 250/h;)
am filmuletzu da nu`l pot pune nu stiu de ce pana mea:evil: |
Quote:
|
apoi eu nu am fost cu motocicleta la o asemenea viteza si nici nu vreu..cu masina mea am fost cu 250:lol: sa vezi ce am inghetat tot cand m`am uitat in bord cat am:lol:
|
merge s3 ala de numa, unde ai mers cu 250h ??? cu laguna mea am mers 220kmh
|
in judetu salaj ruta sarmasag salajeni:D i`am dat de numa numa..am trecut cu 240 prin sat,de era radar ma puneau in ziar8)
|
pff...cand ai prins linia aia libera??? sa sti k sta radaru la intrare in salajeni :)...acolo toti le dau in gura pana pot...250...nu ti-ai luat zboru??? :)
|
noaptea la 3:D ,pai am dat tempomatu la 25 de grade si imi baga aer rece:D iti dai seama.. da cu chip tuning,il aduc pan la 265 de cai si atunci creca ii dau peste 260:lol:
|
numa iti trebe o portiune mai lunga....
|
mah...esti tanar inca...te-ai si saturat de viata???
|
Quote:
|
pai imi baga aer rece nu stiu de ce..da cred ca de la viteza..
de viata? nu m`am saturat:-P dupa ce imi iau rs4 atunci m`oi satura:-P |
Nici ala nu ia mai mult de 250 :p.E limitat electronic.
|
ce ma inerveaza ca pun la masini limitator electronic(stiu ca pt siguranta) dar daca il scoti merge masina de numa
|
1 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1167844285 Pentru cei interesati nistre faruri Angel-Eyes
|
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1167844285 Pentru cei interesati nistre faruri Angel-Eyes
|
2 Attachment(s)
https://forum.4tuning.ro/attachment.p...1&d=1167846840 Astai podul Vasco Da Gama de 17 km pe care fac astia street racing in fiecare weekend, accidente la fel
|
hmmm....apoi acolo este loc unde sa-i dai frate,pe asa o portiune lunga mergi de rupi podu ala da si cand faci un accident ii bai ca te scufunzi.....
|
ai dreptate
|
@demian c vrei sa ne areti cu farurile alea??dak sunt de vanzare punele p bazar dak nu.... nu-i vad sensu p sectiunea asta
|
ce faceti oameni buni,mai e cineva??? tare vati ascuns!
|
nu ne-am ascuns !!!
|
nu nu !!! arunca si tu o tema de discutie sa avem ce rumega .........
|
cum is drumurile prin sm?
|
aha...deci toata lumea sta la panda si eu care am crezut ca nu mai intra nimeni pe forum...mai mai....demiane se repara un drum si se strica celalalt,a-ti vazut cum ii pe podu Decebal unde se imbina,deja ii crater,nu prea se poate accelera pe pod in sus si nici in jos,mai sunt si cateva hompuri,frumos ce sa zic,inca nici podu Golescu nu l-au terminat dar dupa ce il termina pot sa se apuce si de podu Decebal.....nasol.
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:12. |
- Copyright 2026 4Tuning