![]() |
Re: Cum sa uiti o persoana pe care ai iubit-o?
........4tunning for heart broken......nici Nos`u nu ajuta aici....Doctoru Cristian Andrei ...poate......fiecare face cum crede...dar e bine sa vb,despre asta...te ajuta,s in special.....nu e bine sa fii singur acum....sa te inconjori de prieteni,multi,sa vb orice si cu oricine..........sa te feresti de momentele cand esti SIngur Tu Cu Tine........well......can`t fix it so fast`:P....
|
Re: Am nevoie de un sfat
Quote:
|
Re: Am nevoie de un sfat
Quote:
|
eeee atunci iti spun tine bine de el....si nu`l lasa sa se :reindragosteasca: de ex....k n`are rost!!! a venit timpul sa sara din skema....A venit timpul tau , nu e greu sa te alaturi de cineva , e greu sa`l tii alatari!! iti doresc tot binele si ai grija de relatia voastra;) poopik
|
Ntz ntz ntz... Lasa-ne sa ghicim Ana.Omul are user pe 4t.ro :)
Lasa ca te faci tu mare si iti trece si faza cu suferitul din dragoste...Multa bafta la inlocuit exa :P. Sper sa reusesti.Dar daca omul ala chiar a simtit ceva pentru ea ai o mare problema orice ti-ar spune el. |
..eu nu as sta nici o secunda,simtind k sunt p post d inlocuitoare.as lasa omu' sa se lamureasca ce vrea,si pana atunci m-as ocupa cu ale mele ;)...k orice zice , faptele conteaza!parerea mea....
|
Bv trixi, asa si tu ana ar tb sa gandesti, nici sa stai doar pe post de inlocuitoare si cand ea trecut dragostea pentru exa si tu i-ai fost alaturi si l-ai ajutat dupa aia sa spuna k s-a terminat si sa-si caute alta!!!
Eu am patit-o dar chiar nu ma doare pt k viata merge inainte si nu o sa se opreasca la un baiat!!! |
dar ce are ma daca sta pe post de inlocuitoare..vorba lu aleKS...nu tot timpu locu' 2 inseamna locu 2 :) asta stiu si eu.. asa ca ana,stai pe locu 2 cum zici tu dar incearca sa pari nepasatoare si o sa vina de la sine ce trebuie ! sa nu tragi de EL ca nu e bine deloc
|
TuningBoy nu am nimic cu ceea ce ai afirmat tu, dar poate el nu se trezeste la realitate si ea o sa ramana pe locul 2, cred k nici ti-e nu ti-ar placea sa fii pe locul 2!!!!
|
sincer? n-as avea nik impotriva...in unele cazuri daca ma gandesc e mai misto pe locu 2 pt ca niciodata nu-ti va spune"dc n-ai rasp la tel,,,de ec te-a sunat aia...de ce ai fost cu aia" pt ca si ea are pe cineva deja...deci eu n-am nici o obligatie fata de ea! dar mare atentie sa nu se incarce aventura placutu cu dragostea ca e grav tare :) ! eu la ana vad ca nu e vorba doar de o aventura,,e ceva mai mult asa ca poate sta cu el chiar daca pe locu 2 dar in umbra un timp sa vada cum decurg lucrurile dupa care se va hotara daca il tine pt aventura sau cauta dragoste in alta parte
|
Quote:
|
ee bine nu ma pun cu voi ...am fost si pe unu si pe 2 si mi-a convenit ..n-am avut nik de pierdut pt ca am zis clar..a nu se incaruca aventura placutu cu dragostea..daca tii bariera cum trebuie totu' e ok ..
|
fiecare cu parerea lui, avem pareri diferite. Eu una nu as accepta sa fiu pe locul 2!!!
|
Quote:
|
Quote:
|
Cum as putea accepta sa fiu pe locul 2? Adica... femeia mea s-o arda si cu mine si cu altu', sau... sa-mi spuna ca are putina treaba prin oras cu Gheorghe ? Mai bine burlac o viata-ntreaga decat sa am o relatie de genu' asta!
Totul sau nimic ! :peace: PS: da' matale cat de mititica esti ? :) |
un baiat care gandeste
p.s: nu sunt mititica, asa mi-a venit mie sa pun, am pus ce mi-a trecut pe moment prin cap |
In afara de tigari, nu prea am obiceiu' sa impart ceva cu cineva. Si chiar de-as imparti, m-as opri cand ar veni vorba de femeie.
Eu sunt genu' de om care sta cu o fata atunci cand se simte bine in prezenta ei, cand acea fata are ceva mai deosebit, ma rog... intelegeti voi. Nu fac ca altii, "(Ciuc,) inca una (si ma duc)", pentru ca... pur si simplu nu imi sta in caracter. |
mai rar auzi baieti vb asa in leg cu ciucul, alti prefera ciucul din cauza prietenilor.Imi place cum gandesti!!!:)
|
ai dreptate gabi , e mai bine asa cum procedezi u , d c sa stai langa o fata doar pt ca arata super bine dar dak deschide pleak totzi din jurul tau??? mai bine o fata normala dar sa stie ce vrea de la o relatzie si sa o dauk capu :evil:
|
Boss, am avut langa mine femei care chiar aratau bine (si cand spun asta nu ma laud - cine ma cunoaste stie despre ce vorbesc), dar care nu neaparat spargeau butoiu' cand vorbeau, ci chiar NU GANDEAU ! Sau poate se gandeau prea mult la bani, bani, bani si iar bani ca sa mai poata procesa ceva.
Un barbat + femeie frumoasa nu e intotdeauna = relatie reusita. In plus... frumusetea exterioara se duce in timp, dar... sufletul ramane. Hai ca deja am inceput s-o iau razna ! :lol: :lol: |
nu ai inceput sa o iei razna , spui adevarul ! sunt deacord cu u 90% pt k nu mi-ar place sa stau cu o urata cat de sufletista ar fi ea , tre sa fie cel putzin acceptabila (10%)!
|
Quote:
|
Quote:
|
Ok... hai sa dezbatem si punctul asta de vedere. In cazul asta, nu as pica pe locul 2, pentru ca "relatia" mea s-ar rezuma la un contact (o combinatie de-o seara, o "lectie de echitaj") si atat. Nu am stat niciodata combinat cu o tipa care era deja combinata mai mult de-o seara, pentru ca, asa cum am spus, ce-i al meu, e al meu.
:wink: |
plm...fiecare cu ce-l doare... eu spun ca e placut ! :) la mine nu s-a rezumat niciuna la un contact decat..ci la mai multe ..si vorbe si etc etc.. alea de o seara intra la alta categorie dupa mine! genu de mai multe seri e cred eu pt genu de fata care s-a plik de iubitul ei si s-a obisnuit nu poate renuntat la el dar ii e dor de chestiile de la inceputu unei relatii..vorbe dulci atentii pe care actualu nu i le mai ofera... in fine in fiecare din noi exista un "gigi becali" =))) adica o nebunie
|
Dar eu nu am spus niciodata ca e vb de locul 2...eu nu sunt si daca ar fii vorba sa fiu pe locul 2 voi accepta ptr ca il iubesc mult.il iubesc...recunosc ca la inceput am acceptat sa fiu doar un refugiu ptr el dar acuma e altceva...nu stiu ce sa zic...oricum ne intelegem bine...eu am o intrebare(ptr baieti)Daca ai iubit mai poti iubi?eu cu exa lui ne asemanam f mult(nu ma refer la fizic ci la caracter)numai ca eu o completez in multe..adica am ce are ea dar mai am si in plus...nu stiu daca ma intelegeti...ce ziceti?
|
asa spune fiecare fata ca are in plus fata de alta..crede-ma... si da ! crezi ca e limita la iubire? eu nu stiam asa..deci cum ai iubit o data mai poti iubi pana mori (ca baiat) doar ca noi baietii cel putin la mine nu punem la sufleet f mult o relatie incat la despartire sa ne urcam pe pereti ca voi,ci suferim pt ca am fost dezamagiti atata tot ..
|
@ ana, da mai poti iubi si a 2-a oara si a n-a oara, si chiar mai intens. Ok acum in general fetele spun...nu ma mai compara pe mine cu aia,eu nu sunt ca celelalte si experienta mi-a aratat ca asa este, din pacate in sensul rau, sau o fi fost doar 'norocul' meu ca urmatoarele au fost mai 'bitches' decat ex-
:) acum @ baietii fac pariu ca multi ati avut o relatie cu o fata care avea deja prieten dar se cam saturase de el, asa e? Atunci va simteati bine,nu? taking the lead :p, eu de multe ori mi-as fi dorit o astfel de relatie in care sa fiu cel care pune coarne decat cel caruia i se pun...stiu egoist dar life's a bitch and then you die. La sfarsitul unei relatii mai de durata...primele 2 sapt sunt de cosmar,mai rau decat lasatul de fumat,ai parte de toate sentimentele de la dor pana la ura, dupa aia incepi sa te aduni te mai gandesti destul de des la el/ea dar trecator.Ce trebuie sa faci? abtine-te de la orice,sa nu incerci sa afli ce face pt ca mai rau vei suferi,sa nu o/il lasi sa afle ce faci, ignoranta totala este rasp. nu incerca sa te dai viteaz cum ca o duci super si ai 10 gagici ca iti iei plasa. Dupa vreo 3 luni te v-a cauta dar las-o cum a cazut e cel mai bine...too late :) Arata-i ca when u'r gambling u sometimes loose. Uite ce fac batranii cand nu se duc la munca dau sfaturi de 2 lei :)) |
tot respectul, se vede experienta, am citit ce ai scris, si ai dreptate totala ;)
|
Cum vorbeste Edi ca un om mare :lol: si cata dreptate are ! :)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
that's funny ... come on ... daca ar fi vb sa nu mai discute el cu tine ... si tu sa il iubesti ... s-ar zice ca ... dap ... se poate intampla dar daca tu vrei sa ii intinzi papucu' ca sa i-l oferi ... nu ai cum sa lasi garda asa usor jos ... |
eee nu poti...am trecut si eu prn asa ceva..dupa o perioada o sa-ti placa sa te joci cu el =))) sa fii fata rea chiar daca tii la el f mult..pur si simplu iti va fa placere sa-l chinui..pana cand nush :) BMW ai dreptate..se satura ele dar totusi nu renunta..obisnuinta e de vina
|
D-l BMW zice f bine...as mentiona,in liniste aici,daca m-i se permite:oops: ...k de obicei,dupa ce se termina o relatie mai lunga..si oricare propune sa se mai incerce..in gen se mai incearca ;) ptr k e foarte greu sa te impaci cu gindul k ceva ce cindva era atat d magnific,pur si simplu nu mai functioneste!;)
|
Da' s-a gandit cineva ca persoana pe care o iubesti nu o uiti niciodata, ci doar treci peste acea despartire? :roll:
|
Quote:
|
Quote:
Cat despre asteptatul toata viata... eu zic sa te razgandesti, ca esti tinerica (si probabil si frumusica :lol:). Ai toata viata inainte si nu se merita sa-ti pui ambitia (pentru ca eu cred ca despre asta e vorba) de acum... Bafta multa ! :wink: |
ok copii si nu uitati ca o relatie in care este implicata si dragostea este ca un portelan fragil pe care multi din lipsa de experienta il considera unbreakable, de multe ori ne jucam prea dur cu el, de multe ori reusim sa il prindem in cadere dar atunci cand mai devreme sau mai tarziu ne ajunge oboseala si nu il mai putem prinde la timp, realizam efectele arogantei noastre dar e prea tarziu, e deja tranformat in sute de cioburi. Nu v-a mai fi niciodata ce a fost oricat de mult ne-am chinui sa il lipim. Tot timpul vor exista suspiciuni cum ca celalalt a ascuns unele piese cat timp au fost imprastiate peste tot :) asa ca in concluzie e mai bine sa lasi trecutul acolo unde ii e locul, a nu se intelege ca trebuie ingropat pt ca trebuie sa mai avem si de unde invata, nu? si sa fii cu mintea tot unde ii e locul adica in prezent. In fine se poate compara si cu o masina lovita frontal cu lonjeroanele stambe dar am zis sa fiu mai poetic :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:10. |
- Copyright 2026 4Tuning