![]() |
Re: Matizul ALBASTRU (MKI)
[-x manivela v-a fi bye bye :))), da e o idee sa facem un club:lol::lol: sa vedem8)
|
Astept sa vad pozele cu ledurile alea noi :-P cu bun gust matizul..imi place..felicitari , bafta !:arrow:
|
2 Attachment(s)
Quote:
pana una alta pozele:D |
Quote:
|
Daca vrei geamurile mai repede ti-le pun maine la curier ca dupa posta mai astepti o saptamana ca nu au program sambata si duminica. Si e mai avantajos si pentru mine ca nu stau o vesnicie pentru bani! Si costul e mai mare cu 5 lei...nesemnificativ! Si duminica nu mai dai la manivela :-) Eu zic ca e mai bine asa, acum tu hotarasti! Astept PM sau scrie aici cum preferi;)
Iti spun si cum sa le legi ca nu e mare smecherie.:-) Bafta! |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
|
vin porumbii peste tnee :lol:
|
Ti-am raspuns la PM. Astept sa te hotarasti si ti-am trimis coletul! Bafta!
|
1 Attachment(s)
Robert ai p.m.
P.s. sa imi fac capacele asa dupa ce v-a fi pe burta?:D |
Quote:
|
:-)Da, deci vor fi albe cand v-a venit suspensia:twisted:
|
Am avut si eu capacele vopsite alb la Matiz! Vin frumos dar se murdaresc repede mai ales in perioada asta!
|
Quote:
Hai mai repede cu arcurile alea!:twisted: PS: eu as lasa jantele de tabla simple, negru mat, arata genial... si lasata masina... e superb ;) |
Pustiule lasa capacele asa cu alb se murdaresc grav...sunt pretentioase. Eu am facut doar buza si deja m-am saturat sa le sterg ca se pune pe ele de la placutele de frana :D. Cu geamurile alea ce ai facut ai scapat de manivela ? :))
|
Quote:
|
Deci sa inteleg ca e pregatit coletul pentru expediere ? :-)...atunci o sa scape curand
|
E pregatit...dar mai trebuie si cineva sa il ridice :-) Cand ajunge acasa ma anunta si il trimit!8)
|
Pe unde umbli ma vagabondule? :lol: Te asteapta lumea sa ridici coletu de la Robert si tu nimic... Ai intrat in concediu acuma pe vreme naspa? :???:
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
Fa-ti din fibra capace 'pline' :) Sa fie ca un cerc, fara alte gaurele si chestii. ar da interesant pe matizoi. mai ales daca e lasat si jos un pic.
|
Cred ca stiu la ce te referi si chiar am vazut un astfel de capac, aproape plin cu 2,3 gauri de 1 cm sa zic asa, dar nu arata prea bine:( este o masina prea mica pentru asa ceva:lol:
In scurt timp o sa urmeze si bare clean:-) |
Eu am vazut live pe o broasca deaia model vechi. si aratau bine. doar ca erau pline pline, fara nici o gaura :) Si in combinatia bare clean - roti clean va arata si mai ok. plus ca sunt mai ieftine ca jantele :)
|
Hmm o sa vad ce si cum, oricum jante nu vor urma prea curand pentru ca nu ma prea tenteaza, in primul rand ca dabea am scapat de tremuratul volanului nu vreau sa ma intorc:)) + ca am altele pe lista:D
geamurii electrice, lupe faruri si altele in proiectoare, angel, bare clean suspensie, stopuri alteceva, dar deocamdata:-$:D..etc etc:D timp sa fie:sad: |
4 Attachment(s)
Quote:
|
Capacele astea de oala de gatit de le-ai pus sunt geniale. Vazusem in trecut pe un vw bus din ala hippie. Faza e ca sunt scumpe rau cred. Eu cred ca ma bag sa imi fac o pereche de capace deastea in negru mat, lasand si textura de la fibra. Cu cauciucurile curate, cred ca arata interesant :)
Ca si model, eu am pus ochii pe capace dealea cu fatza 'dreapta', ca sa fie la nivel cu cauciucul. |
Quote:
|
Quote:
Da ar fi o idee dar nustiu ce sa zic...ar arata bine pe janta de 14-15" nu 13:lol: Quote:
Quote:
|
2 Attachment(s)
hmmm sa inceapa showl iar:lol:
Maine altceva si tot asaaa:lol: |
Eram sigur ca nu o lasi balta :d.Arata foarte bine asa8)
|
Gata ma ti-ai revenit? :lol: Vezi ca nu te las pana nu e clean de tot pe spate, nu asa cu urme si cu stergatoru ala acolo :D
|
Back:D, portbagajul nu v-a ramane asa oricum, il paste o modificare subtila:D
Pana atunci astept coletul cu electrica ca sa arunc manivela:lol: |
Hai ca ai inceput bine...pune mana si sterge banda aia adeziva care a ramas pe portbagaj. Emblema aia degeaba ai vopsit-o ca zboara ea de acolo :lol: la fel si stergatoru... stii tu :)).
|
Decamdata emblema v-a ramane scrisul o sa sterg azi sa se faca mai cald:lol:, nu dau jos si emblema si stergatorul momentan pentru ca o sa modific si portbagajul si nu il vopsesc de 2 ori( la ce frig e afara) :)))
|
Aaaaa pai in cazu asta tre sa discutam, sa vedem si noi ce ai in plan, poate venim cu vreo completare :D
|
4 Attachment(s)
Am o idee in cap pentru portbagaj dar nu o spun, ca mereu cand zic nu imi iese:(
pentru cei ce vor arcuri :lol::arrow: |
Foarte bine...nu o spune, ca asa am facut eu cu arcurile si cu tot...si pnm :-j
|
4 Attachment(s)
Care stie ce as mai putea face eu la fetele astea de usi? aa si cine m-a ajuta la montajul geamurilor electrice?:lol:
|
Quote:
|
Quote:
|
Ar venii bne negre cred..:rolleyes2 te gandesti u ce sa ii faci :-P
Bafta` |
| All times are GMT +2. The time now is 14:16. |
- Copyright 2026 4Tuning