Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Botosani (https://forum.4tuning.ro/107-botosani.html)
-   -   HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!! (https://forum.4tuning.ro/107-botosani/127545-highspeeddrivers-numele-noului-club.html)

Rac3r 30-11-10 10:03

Re: HighSpeedDrivers...numele noului club!!!!!

Quote:

Originally Posted by kiddo (Post 3856923)
so crezi tu ca ma plimb prin frig eu am fata de stat la BANCUTA vara pe uniri sau unde aveti voi bancuta si ce sa urmaresc in acest oras?? cazanele de seria 3 UNELE?? daca eu ma plimb prin frig eu maine iti aduc un golf 4 vr6 daca stii cu ce se mananca ala

mai kiddo,tu ce masina ai? lucrezi? baetii cu cazane lucreaza,din greu,fac sacrificii enorme pentru masinile alea nu ca tine strang din alocatie sa-si puie un sticker pe bicicleta, din cate vad esti fan VW dar ai totusi la avatar turometru de opel,sincer din cate vad habar n-ai ce sa spui si comentariile tale nu-si au rostul pe un forum dedicat pasionatilor de masini,daca aveai niste replici competente aveai respectul meu asa esti un copil care vrea sa enerveze niste oameni care au muncit din greu pentru ce au azi ceea ce nu pot zice si despre altii,iar masinile lor chiar fac treaba nu sunt de forma;)

senderoz 30-11-10 10:28

ma kiddo u sincer esti prea copil sa mi bat capul cu tn ....sa ma pis pe vr6-ele tau u crek nu constientizezi ce vb sincer , mai bn ai tace k ar fi mult mai bn pt tn ....ma pis pe parerile tale de cacat si sg u esti genul de pupator in cur la astia mai mari cu masini .........knd faceam noi liniute si porcarii de astea prin oras ......u te uitai la fast and furious si doar visezi ........dak esti asa pizdos adu si u masina ta la o trb cu ,, cazanele astea de bmw-uri.. cum le zici u ....

senderoz 30-11-10 10:31

ma kiddo u macar ai in fiecare zi in buzunar 5 lei de un suc si sa stai la el 5 ore sa trek seara ....sincer esti jalnic copile......

kiddo 30-11-10 11:17

Quote:

Originally Posted by senderoz (Post 3857019)
ma kiddo u macar ai in fiecare zi in buzunar 5 lei de un suc si sa stai la el 5 ore sa trek seara ....sincer esti jalnic copile......

nare tatu si cu toata fam ta bani la cati am

mai senderoz tu creca daca te`ai urca intr`un vr6 crek ai zice ca esti in rai tre sa muncesti 30 ani pt un vr6 golf 4 nu golf 3 ........stiu ce inseamna vr6 si m`am dat cu unu dinala asa ca :boxing: gura mica si spor la munca

ce sa ma complic cu voi .........oameni VALABILI CU BMW`URI
bafta la "drifturi"

BT-01-KAW 30-11-10 11:23

wey kiddo da un pic id-ul tau sau nr tau de telefon sa iti explic o treaba. vrei? ca vad ca toti cacanarii au tupeu pe net. ia vino si arata-ne tu banii aia. totusi te rog da id-ul tau de mess daca esti barbat

kiddo 30-11-10 11:34

alex_cuciureanu

Wilgax 30-11-10 11:47

Quote:

Originally Posted by kiddo (Post 3857131)
nare tatu si cu toata fam ta bani la cati am

mai senderoz tu creca daca te`ai urca intr`un vr6 crek ai zice ca esti in rai tre sa muncesti 30 ani pt un vr6 golf 4 nu golf 3 ........stiu ce inseamna vr6 si m`am dat cu unu dinala asa ca :boxing: gura mica si spor la munca

ce sa ma complic cu voi .........oameni VALABILI CU BMW`URI
bafta la "drifturi"

Daca zici tu ca deh, tre sa munceasca omu 30 de ani pentru un G3 VR6, eu personal trag o fuga in germania sa-ti aduc unul echipat complet si in 4 porti, si cu motor 2.9 SYNCRO, sau un Passat variant 2.8 VR6 cu automatik sport in 700 de euro.Incearca sa nu mai faci afirmatii de genul ca sunt cam nebinevenite.Daca ai de apreciat munca altuia o faci daca nu, nu te bagi in seama si stai in banca ta.Nici eu nu prea o ard pe banci gen bulevard si alte chestii cum o fac baetii, dar macar am respect fata de munca depusa.Deschide tu un club din asta in BT si baetii or sa taca din gura sau o sa se inchine in fata ta.Pana atunci rezuma-te doar la cunostintele tale in materie de VR6 si stai in banca ta.

danielNEC 30-11-10 11:55

Quote:

Originally Posted by BT-01-KAW (Post 3857145)
wey kiddo da un pic id-ul tau sau nr tau de telefon sa iti explic o treaba. vrei? ca vad ca toti cacanarii au tupeu pe net. ia vino si arata-ne tu banii aia. totusi te rog da id-ul tau de mess daca esti barbat

:)) ce tare e asta :)) "da id-ul tau de mess daca ESTI BARBAT" :))

BT-01-KAW 30-11-10 12:23

dupa cum spun si altii pe aici mai bine nu bagi in seama toate prostiile. fiecare are parerea lui si nu are rost sa ma agit la orice prostie, degeaba incerci sa faci ceva in botosani ca tot se gaseste cativa sa fie ofticati sa comenteze. baieti sincer e ultimul meu post pe forum.......mai bine ma apuc eu de masina si imi vad de pasiunea mea fara sa impartasesc si altora ce am facut la ea ca e mai bine. nu aveti decat sa va certati pana va plictisiti, in loc sa puneti umarul sa facem ceva calumea. In loc de comentarii cred ca mai bine veneati voi cu masini mai frumoase si mai bazate si atunci eram toti mandri de ce facem

GreenBull 30-11-10 13:23

Ce are omu cu BMW urile?Eu nici nu prea am vazut teste auto intre BMW si VW. Testele majoritatea is intre BMW,Mercedes si Audi.Se stie ca VW e masina pentru omul de rand. Cu ea te duci in vizite ,mergi la piata si te plimbi.Oricum nu prea conteaza ce masina e atata timp cat te ocupi constant cu ea si se vad progrese. BMW-ul in general,orice model ar fi e o masina adecvata pentru un club.Nu zic ca HSD e mare club sau nush ce....e un club cu potential si poate o sa ajunga si in topuri. In fundu asta de tara e greu sa faci club. E de apreciat initiativa. Numai cand vezi cata umblatura ai ca sa fie totul legal si iti vine sa iti pui mainile in cap.
Oricum ,si baietii din club vad ca sar cam tare cu gura.E un forum si fiecare isi exprima parerea.Tot ce sa vorbit in ultima vreme aicea a fost doar pe ton contradictoriu si cearta. Pacat ca nu pot sa imi expun parerea din cauza persoanelor de genu:"mai copchile,n-ai nici bani de suc si comentezi despre masini " sau "vino cu masina ta smechera sa facem intreceri daca tot comentezi atata";parca n-ar exista priceputi in automobile si fara sa detina unul. Sa mai comentezi la topicul asta incepe sa fie dezgustator iar atmosfera e una neprietenoasa.

BT-01-KAW 30-11-10 13:29

tocmai de asta nu voi mai posta nimik pe forum. oricat ai incerca sa faci ceva in botosaniul asta toti au ceva de obiectat...as fi preferat ca in loc de obiectiuni sa va alaturati noua sa facem ceva si mai bun. Oricum mult respect tuturor pasionatilor auto si ne vedem pe strazi. Eu zic sa punem umarul sa facem ceva mai bun si sa lasam cearta asta ca nu isi are rostul. eventual poate asa ne arata si kiddo masina lui. cu respect

TEO/// 06-12-10 01:29

de miliardari ,cunoscatori si visatori is satul.nu va mai bate-ti capul.masina trebuie sa iti placa tie si stiu ca o sa iti placa.kiddo tu ai 14 ani asa ca tine am fost si noi, mai uitate pe forumuri cum baieti cu x6 si r1 2010 prafuite in curte si ei lucreaza la e30 sau e36.da la noi asta e ''am masina cea mai mare si femeia cea mai tare'' daca ai salar 20 de mil 15 ii dai la leasing.

69RUP 06-12-10 10:04

Quote:

Originally Posted by Wilgax (Post 3857218)
Daca zici tu ca deh, tre sa munceasca omu 30 de ani pentru un G3 VR6, enal trag o fuga in germania sa-ti aduc unul echipat complet si in 4 porti, si cu motor 2.9 SYNCRO, sau un Passat variant 2.8 VR6 cu automatik sport in 700 de euro.Incearca sa nu mai faci afirmatii de genul ca sunt cam nebinevenite.Daca ai de apreciat munca altuia o faci daca nu, nu te bagi in seama si stai in banca ta.Nici eu nu prea o ard pe banci gen bulevard si alte chestii cum o fac baetii, dar macar am respect fata de munca depusa.Deschide tu un club din asta in BT si baetii or sa taca din gura sau o sa se inchine in fata ta.Pana atunci rezuma-te doar la cunostintele tale in materie de VR6 si stai in banca ta.

Vezi ca zicea cu o pagina in urma ca are Golf 4 VR6 nu 3 :lol: Din cultura mea generala nu exista asa ceva poate R32 :lol:

Wilgax 06-12-10 11:13

Quote:

Originally Posted by 69RUP (Post 3874559)
Vezi ca zicea cu o pagina in urma ca are Golf 4 VR6 nu 3 :lol: Din cultura mea generala nu exista asa ceva poate R32 :lol:

Se poate pune si pe G4 VR6 fara nicio grija.Cu modif de rigoare iese si asa ceva.Era la noi in RO un unic G4 VR6.Mna te gandesti ca daca zice ce zice altora poate a mai avea vreo racheta prin garaj.DE FABRICA NU EXISTA ADEVARAT CE GRAESTI!Sa aveti bafta.

+ 1 de la mine la ce zice TEO.;)

3Xtreme 06-12-10 14:07

Zice si aici faptul ca VW Golf MK3 VR6 s-a transofrmat in VW Golf MK4 R32. Pagina asta am citit-o chiar recent si acum ca s-a adus discutia mi-am adus si eu aminte de chestia cu VR6 -> R32.
P.S.: E adevarat ce zice Teo si mult respect pentru cei ce fac asa in loc sa isi cumpere masini puternice din fabrica. E mult mai mare fericirea si mandria cand castigi la 402m (sau orice competitie) cu o masina modificata de tine decat cu una pe care o poate avea a doua zi oricine isi permite financiar.

Rac3r 10-12-10 20:22

Un articol din monitorul ne da sperante la evenimente ca la Suceava si Iasi:D
Carrefour vine şi la Botoşani
Actualitate

Carrefour România va deschide în al doilea semestru al anului viitor un hipermarket în Botoşani, dezvoltat de compania Bel Rom Real Estate. „Pe segmentul de hipermarketuri, Carrefour anunţă deja pentru 2011 o nouă deschidere, în centrul comercial Botoşani Shopping Center, în parteneriat cu dezvoltatorii centrului comercial de la Drobeta Turnu Severin, (Severin Shopping Center, deschis deja în august 2010 şi în care este inclus şi hipermarketul Carrefour), Hendrik Danneels şi Piet Van Waes (acţionari ai Bel Rom.)”, se arată într-un comunicat.

Hipermarketul va fi ridicat pe locul fostului complex Pars. Suprafaţa de vânzare a Carrefour Botoşani va fi de 7.000 de metri pătraţi, centrul comercial incluzând şi o galerie cu o arie închiriabilă de 9.500 metri pătraţi. „Va fi primul hipermarket format mare din acest oraş şi astfel, pentru prima dată, locuitorii Botoşaniului vor avea o formă de comerţ modernă cu «totul sub acelaşi acoperiş»”, a declarat Patrice Lespagnol, directorul executiv al Carrefour România.

Pentru acest an, Carrefour mai are programată deschiderea a încă trei noi supermarketuri, pe 15 decembrie la Târgovişte, pe 17 decembrie la Cluj, şi unul la Bucureşti, în zona Berceni.

Carrefour operează în România 23 de hipermarketuri şi 29 de supermarketuri.

Tzapo0 11-12-10 14:29

da,il face,dar parcarea o sa fie subterana...:)

3Xtreme 11-12-10 16:42

De unde stii ca o sa fie subterana?

Tzapo0 11-12-10 23:17

http://www.belrom.com.ro/#/developme...oing/botosani/

Rac3r 12-12-10 00:25

o da underground bussines:lol: abia astept:twisted:

GreenBull 12-12-10 04:12

Subterana nesubterana eu stiu ca Botosaniul nu e Suceava sau alt oras.Nu cred ca e sigur faptul ca daca avem Carrefour in oras o sa avem si un loc pentru "joaca". Oricum,sper sa fie bine.:-)

Rac3r 13-12-10 19:39

ce a-ti zice de organizarea unui eveniment de drift pe zapada la ACR?:D cunoaste cineva pe patronul de la poligon ca sa poata vorbi cu el?

BT 21 RZV 13-12-10 19:44

Quote:

Originally Posted by Rac3r (Post 3894857)
ce a-ti zice de organizarea unui eveniment de drift pe zapada la ACR?:D cunoaste cineva pe patronul de la poligon ca sa poata vorbi cu el?

nu o sa vrea ... am vb sambata cu un instructor de la green club si zicea ca nu e prea de treaba! :rolleyes2

GreenBull 13-12-10 22:09

Sa vad ce pot face.Unchiumiu lucreaza la RAR.:D

Rac3r 14-12-10 09:21

Quote:

Originally Posted by GreenBull (Post 3895424)
Sa vad ce pot face.Unchiumiu lucreaza la RAR.:D

Perfect asteptam vesti bune de la tine;)

GreenBull 14-12-10 16:50

Neseara am sa vorbesc cu el dar am si eu o intrebare: s-a dus cineva,de preferat din club, de preferat chiar capetenia sa ii propuna celui in putere asupra poligonului un eveniment de genul?Ma gandesc ca e mai mult vorba de o negociere.Omu' respectiv sa zicem ca ne da ce vrem: acordu' sa organizam manifestatia auto pe terenu lui...nu cred ca e moca.Adica trebuie sa fie niste conditii cel putin.Cred ca in caz ca apar dificultati ,abia atuncea are rost sa vorbesc, cu posibilitatea sa se rezolve. Eu zic ca daca vreti cat mai curand asa ceva ,cei ce doresc a fi protagonisti ar trebui sa arate implicare si seriozitate. Asa si eu m-am gandit de ce nu se organizeaza treburi deastea decat din an in paste si atuncea cand e ceva gen cum au fost raliurile:ceva formal si nicidecum pentru entertaiment.Ar fi frumos sa se intample si sa nu ramana doar la stadiul de idee.In vreo4 5 ore am sa va zic ce am vorbit.Bafta.:suspiciou

Wilgax 14-12-10 18:19

https://www.youtube.com/watch?v=9zuyJmjRzTA

Daca va uitati atent in rond, sta un grasun in costum.Din cate imi adu aminte, cand am participat atunci la eveniment asta fiind acu vreo 2 ani in urma parca, a facut gat si a chemat garda de a lasat croitoru ursu fara numere in poligon.Chiar sunt curios daca v-ar lasa.Sau iar sare in scheme cu dume ca nu e gard de jur imprejur si sunt copii care pot sari in fata masinii.:lol:Sa aveti bafta in ce va propuneti sa faceti, sa va iasa pasenta!

GreenBull 14-12-10 20:47

Da.Asta mi-a zis si unchiumiu,ca am vorbit.Cica nu-l cunoaste personal pe "boss" dar a zis ca is mici sansele sa se intample asa ceva din acelasi motiv pe care la zis si Wilgax.Ca sa faci asa ceva e mult mai complicat.Trebuie facut sub supravegherea politiei ,imprejmuit cu garduletele de la jandarmerie , trebuie sa fie prezenta o ambulanta plus ca terenul practic e inchiriat deci mai si costa pe deasupra.Daca se face asa ceva fara cele precizate mai sus ,o sa se ajunga intr-un caz similar povestit de Wilgax.E imposibil sa fie de neobservat si imposibil sa nu se trezeasca ori paznicii de la ACR sau vreun pensionar plictisit care sa intervina sau sa cheme politia.
In tot Botosani-ul asta chiar nu mai este nici un loc pe care sa se poate "juca" masinutele in afara de ACR?Stiu ca masinile au suspensii sport dar acuma cu zapada depusa oare nu e bine si acolo pe deal chiar langa unitatea militara.Am vazut de multe ori tipi care se invarteau peacolo ,mai ales taximetristii:)).

Kenzo4Boss 14-12-10 21:10

AHO AHO , SALUTARE ALL !! CE SE MAI ANUNTA ? BAIETI DA NU MAI AVETI NUMARULMEU DE TELEFON ? HAI BAFTO DELO

Rac3r 14-12-10 21:16

Discutia de pe forum se poate muta si aici:
:arrow:https://www.facebook.com/topic.php?ui...3175&topic=255

3Xtreme 21-12-10 10:54

<object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/RIFSC-Qc8sM?fs=1&amp;hl=ro_RO"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/RIFSC-Qc8sM?fs=1&amp;hl=ro_RO" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Video nou, material vechi...
De la antrenamentele de asta vara, abia acum am reusit sa fac si un clip :oops:

Wilgax 21-12-10 10:59

Quote:

Originally Posted by 3Xtreme (Post 3916052)
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/RIFSC-Qc8sM?fs=1&amp;hl=ro_RO"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/RIFSC-Qc8sM?fs=1&amp;hl=ro_RO" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>

Video nou, material vechi...
De la antrenamentele de asta vara, abia acum am reusit sa fac si un clip :oops:

Reusit videoclipul doar ca m-am cam saturat de ursi frate.Peste tot unde bagi nasul numai E30 cu transplanturi.In rest video e OK.;)

Kenzo4Boss 23-12-10 01:29

UREZ TUTUROR MEMBRILOR SI FANILOR HSD UN CRACIUN FERICIT !!!

3Xtreme 23-12-10 16:47

1 Attachment(s)
"the new LLZ" teaser...

criminales 27-12-10 07:02

https://www.youtube.com/watch?v=dvs1R...eature=related
https://www.youtube.com/watch?v=jjvC-...eature=related
https://www.youtube.com/watch?v=iB7Dn...eature=related
https://www.youtube.com/watch?v=iB7Dn...eature=related

ASTE TREZESC FIARA DIN MINE ISETATA DE LIBERTATE
SATULA DE HOTII DIN PARLAMENT SI NEAMURILE LOR CARE NE AU INGROPAT DE VII PARINTII NOSTRI PE NOI SI COPII NOSTRI
https://www.youtube.com/watch?v=285OKea14Sc
CU ACEASTA MELODIE AR TREBUI SA MERGEM IN DIFUZOARE LA REFUZ
BOICOT IN BENZINARII 28 12 2010 ORA 15
IN TOATA TARA

Rac3r 02-01-11 15:36

Un nou an,noi oportunitati,La multi ani baetii!!!:D

eu_nasu 06-01-11 17:18

Protestul de la benzinării să continue! Aşa că, români, haideţi să nu ne mai lăsăm calcaţi în picioare de patronii multimiliardari ai industriei petroliere şi să-i facem să vadă ce înseamnă să piardă bani! Fiţi solidari cu noi şi în zilele de 17, 18 şi 19 ianuarie 2011, NU ALIMENTAŢI, NU INTRAŢI ÎN NICIO BENZINĂRIE! Mergem cu mijloacele de transport în comun, cu bicicletele sau pe jos, dar NU MAI ALIMENTAŢI MAŞINILE pentru a nu le mai umple buzunarele!'' se mai arata in mesajul care circula pe internet. spurcatii!!!!!!nu mai luatzi benzina si carburanti!!!

Rac3r 10-01-11 12:14

Am facut protestul sambata,am fost cam 20,printre care si eu cu opelul meu:D,si au aparut de la Monitorul,Adevarul,Antena 1 iar pentru cei care le e frica de gabori sa stiti ca nu a aparut nici o masina de politie iar cei de la benzinarii chiar ne-au incurajat,asa ca data viitoare sper sa fim mai multi:!:
:arrow:
<object width="480" height="385"><param name="movie" value="https://www.youtube-nocookie.com/v/y5_SC3gj9tw?fs=1&amp;hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="https://www.youtube-nocookie.com/v/y5_SC3gj9tw?fs=1&amp;hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object>
O sa revin cu detalii privind urmatoarea intalnire

eu_nasu 10-01-11 13:29

data viitoare da si tu un telefon ssa stim cu totii :P

Rac3r 10-01-11 21:16

am aparut si pe telem:lol:
:arrow:http://www.telembt.ro/soferii_au_pro...ii-a14669.html

All times are GMT +2. The time now is 20:23.

- Copyright 2026 4Tuning