Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piese Dacia de vanzare (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare.html)
-   -   [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări (https://forum.4tuning.ro/640-piese-dacia-vanzare/127011-execut-geamuri-clare-plexiglas-proiectoare-stopuri-semnalizari.html)

hadpeter 01-11-12 11:41

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

3 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by gbvinatoru (Post 5230739)
pt un audi 80 B4 daca se poate face sticla clara faruri(ambele faruri). presupun ca trimiti in tara. si un pret daca se poate. Multumesc anticipat

Buna ziua,
nu stiu daca acesta este modelul dar stiu ca este de Audi 80, va atasez poze.
Pret 150 lei setul de geamuri clare si da trimit in tara cu posta romana sau curierat rapid.
Pentru mai multe poze gasiti in acest post https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...ml#post4750609

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

andi_cimpean 01-11-12 13:35

Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări

Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 5230459)
[...]

Buna ziua,
pentru golf 2 execut numai geamuri clare pentru faruri findca toate celalalte repere optice sunt foarte ieftine.
[...]
Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

Problema este că se găsesc greu. La ce preţ le puteţi face, de spuneţi de preţ că ar fi prea mic?

hadpeter 01-11-12 19:23

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5230917)
Problema este că se găsesc greu. La ce preţ le puteţi face, de spuneţi de preţ că ar fi prea mic?

Salut,
din cate tin minte am 2 matrite pentru semnale de golf 2 din care am aici niste poze si pret la cea mica -=> https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...ml#post3000727
daca nu e acest model pune o poza sa vad cum arata .... indiferent care e din ele o sa am nevoie de semnale sa pot reface pozitia suporturiilor [gaura(ile) de prindere].

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

andi_cimpean 01-11-12 21:11

1 Attachment(s)
Din păcate pentru mine, nu este vorba de modelul ăla de semnalizări.

Eu am bară îngustă/subţire şi am semnalizările mai mici şi drepte la capete.

hadpeter 02-11-12 07:56

Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5231491)
Din păcate pentru mine, nu este vorba de modelul ăla de semnalizări.

Eu am bară îngustă/subţire şi am semnalizările mai mici şi drepte la capete.

Nu e asta o problema, va pot servii oricum dar dupa cum am spus si mai sus o sa am nevoie de cele 2 carcase pentru a reface pozitiile suportilor si cu ocazia asta le tot lipesc definitiv. Ca pret probabil o sa ne incadram la 60 lei iar daca sunteti interesat sa specificati cum anume le doriti ca aspect (albe-mate, mate, patratele sau clare).

Stima

andi_cimpean 02-11-12 10:50

Mulţumesc frumos pentru promptitudine dar am primit o ofertă de semnalizări SH.

hadpeter 03-11-12 07:07

44 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by andi_cimpean (Post 5231982)
Mulţumesc frumos pentru promptitudine dar am primit o ofertă de semnalizări SH.

Nicio problema, numai bine.

Up^^ la produsele pentru daciute !

Intre timp :
geam far Nissan Almera
set geamuri clare T4
3x geamuri far camion Mercedes
set geamuri clare proiectoare Golf3
reconditionat geamuri semnal in stop Laguna
geam stop scooter
polish far Rover 75
geam semnal camion
curatat set faruri E-Classe
executat set carcase Scoala si Examen auto
geam far scooter
geam semnal oglinda retrovizoare Fiat
geam semnal oglinda retrovizoare Mercedes A-Classe
geam far Passat B3
geamuri clare faruri Golf2

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

PrietenCuTine 13-11-12 22:43

Salut, poti face o "sticla" pentru far (de fapt e de plastic) la un fiat albea din 2007.

hadpeter 15-11-12 15:52

Quote:

Originally Posted by PrietenCuTine (Post 5247015)
Salut, poti face o "sticla" pentru far (de fapt e de plastic) la un fiat albea din 2007.

Buna ziua,
imi pare rau dar nu execut pentru acest model.

BlackBC 16-11-12 14:16

Buna ziua, pentru logan ph2 puteti efectua sticlele de fata?

SWAT1982 16-11-12 18:33

Salut.Nu stiu daca ai mai raspuns...pentru cielo poti face sticla clara la far???Inca odata scuze.

hadpeter 18-11-12 12:45

Quote:

Originally Posted by BlackBC (Post 5250323)
Buna ziua, pentru logan ph2 puteti efectua sticlele de fata?

Buna ziua,
imi pare rau dar nu ma ocup de faruri pentru Logan.

Quote:

Originally Posted by SWAT1982 (Post 5250646)
Salut.Nu stiu daca ai mai raspuns...pentru cielo poti face sticla clara la far???Inca odata scuze.

Buna ziua,
150 lei setul de geamuri clare pentru Cielo
Pentru mai multe informatii accesati - https://forum.4tuning.ro/496-anunturi...are-cielo.html

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

adidas1 18-11-12 14:25

salut, ce pret ai pt sticle clare pt golf 3?

hadpeter 18-11-12 18:14

Quote:

Originally Posted by adidas1 (Post 5252631)
salut, ce pret ai pt sticle clare pt golf 3?

Salut,
pretul este de 85 lei/buc sau 150 lei/set + transport.

Stima

R.Equinox 20-11-12 13:22

Salut

Pentru tico?..sticla clara?...

Un pret ceva?..Multumesc!

hadpeter 24-11-12 15:48

90 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by R.Equinox (Post 5255359)
Salut

Pentru tico?..sticla clara?...

Un pret ceva?..Multumesc!

Buna ziua,
Am mai discutat acest aspect cu 3 pagini anterioare ... https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...ml#post5197775

Up^^ la produsele pentru daciute

Intre timp :
- prelucrat semnal passat b3
- set geamuri proiectoare Man
- geam proiector Audi 80
- geam stop Subaru
- set capace iluminator autobus
- set geamuri clare Golf 3
- set geamuri Ford
- geam stop autobus
- geam clar Golf 3
- curatat si modificat set stopuri Opel Astra F combi
- set geamuri clare far Dacia 1300, semnale si stopuri
- reparatie stop Suzuki
- reparatie stop Mercedes E-Classe
- curatat set faruri Mercedes E-Classe
- reparat stop Mercedes Cobra
- geam proiector Iveco
- reparat set semnale in oglinda Mercedes E-Classe
- geam far Iveco
- geam clar Golf 3
- reparat stop Ford Tranzit
- reparat stop W LT
- reparat stop Nissan Navara
- geam far Nissan Terrano 2
- geam far Daf
- set geamuri proiectoare Ford Mondeo
- curatat si polish + protectie noua U.V. set faruri Mercedes E-Classe
- curatat set faruri Mercedes C-Classe
- geam proiector Daf

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

Ducu_mtz 25-11-12 11:02

2 Attachment(s)
Multumesc dle Peter pt. profesionalism si promptitudine. Stopurile de Astra F caravan au iesit extraordinar si sunt deja pe masina. Va recomand cu incredere. Sper sa mai colaboram si cu stopurile de Matiz si poate niste semnale.

MariusMKV 30-11-12 07:45

Salut ,
Nu am avut rabdare sa citesc tot topic`ul , pt proiectoare de golf 5 ai matrita ?
Daca da , la ce pret sunt ?
Multumesc anticipat

Cosmin-SNR 30-11-12 20:35

1 Attachment(s)
Salut, la un BMW e34 am si eu proiectoarele, care au sticla matuita, se pot face alte geamuri ? Si daca da, la ce pret, proiectoarele au si lupa in ele, postez o poza sa vezi despre ce este vorba:arrow:

hadpeter 01-12-12 12:52

Quote:

Originally Posted by MariusMKV (Post 5267801)
Salut ,
Nu am avut rabdare sa citesc tot topic`ul , pt proiectoare de golf 5 ai matrita ?
Daca da , la ce pret sunt ?
Multumesc anticipat

Buna ziua,
am matrita pentru golf 5 in schimb geamuriile nu vor rezista temperaturii, astfel de lucrari mici sunt mai mult de estetica decat functionale.
Pret informativ 50 lei setul de geamuri cu transport inclus prin posta.

Quote:

Originally Posted by Cosmin-SNR (Post 5268612)
Salut, la un BMW e34 am si eu proiectoarele, care au sticla matuita, se pot face alte geamuri ? Si daca da, la ce pret, proiectoarele au si lupa in ele, postez o poza sa vezi despre ce este vorba:arrow:

Buna ziua,
incercati pe la centrele de parbrize pentru un polish pe sticle. Geamuri pentru acest model numai execut.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

cristy2084 04-12-12 21:04

1 Attachment(s)
Salut!Cat ma costa 2 geamuri de far de dacie 1310?Multumesc!

hadpeter 06-12-12 18:18

Quote:

Originally Posted by cristy2084 (Post 5273692)
Salut!Cat ma costa 2 geamuri de far de dacie 1310?Multumesc!

Buna seara,
sunt la 60 lei setul cu transport prin posta romana inclusa.
Ca sa va pot executa geamuriile am nevoie de diametrul si inaltimea sticlei oem.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

cristy2084 07-12-12 17:49

1 Attachment(s)
[QUOTE=hadpeter;5275903]Buna seara,
Ca sa va pot executa geamuriile am nevoie de diametrul si inaltimea sticlei oem.

Poi am vazut ca ati mai executat sticla pt asemenea far...daca chiar va trebuiesc masuratorile...lamuriti-ma ce inseamna "oem"...nu cunosc denumirea!Scuze.Ms!

Si mai am o intrebare...."de ce nu executati geam pt stop dacia 1310?"...cred ca ar fii multe persoane interesate...

BUBa^^^ 08-12-12 10:26

[QUOTE=cristy2084;5277024]
Quote:

Originally Posted by hadpeter (Post 5275903)
Buna seara,

Poi am vazut ca ati mai executat sticla pt asemenea far...daca chiar va trebuiesc masuratorile...lamuriti-ma ce inseamna "oem"...nu cunosc denumirea!Scuze.Ms!

Si mai am o intrebare...."de ce nu executati geam pt stop dacia 1310?"...cred ca ar fii multe persoane interesate...

oem=original equipment manufacturer , in alte cuvinte, piese originale

cristy2084 09-12-12 11:01

[QUOTE=BUBa^^^;5277664]
Quote:

Originally Posted by cristy2084 (Post 5277024)

MS!!!

hadpeter 09-12-12 13:28

Quote:

Originally Posted by cristy2084 (Post 5277024)

Buna ziua,
am nevoie de diametrul geamului de sticla actual si inaltimea acestuia, am multe matrite rotunde si intotdeauna uit sa notez care al caruia este,
multumesc de intelegere.
Geamuri pentru stopuri de 1310 numai execut fiindca sunt geamuri pe garnitura si niciodata nu vor incide satisfacator de etans precum nici nu imi mai renteaza sa le fac (un set ajungea la 150 lei).

Quote:

Originally Posted by BUBa^^^ (Post 5277664)

Multumesc de complectare.

Up ^^ la produsele pentru daciute !

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

hadpeter 23-12-12 09:12

74 Attachment(s)
Hadobas Peter I.I. aka Plexiart.ro
va ureaza sarbatori fericite si un sincer La multi ani - 2013 !

https://i1044.photobucket.com/albums/...pse494c8f5.jpg
======================================

Intre timp pe ultima suta de metri la final de an :
- set geamuri proiectoare renault
- reconditionat semnalizator Alfa
- curatat interior + schimbat proiectoarele xenon + polish + protectie noua U.V. set faruri Renault Vel Satis
- reconditionat bara Chevy Tahoe
- executat set geamuri clare semnalizatoare Passat
- executat geam stop Audi 100 CC
- executat set geamuri clare Cielo
- reconditionat si executat set geamuri proiector Ford Taunus
- executat set geamuri stopuri si semnale Ford Taunus
- Polish + protectie noua U.V. set faruri Audi A6
- executat geam proiector Renaul Laguna
- reconditionat stop W Vento
- carcasa Scoala
- executat geamuri clare Golf 3
- reconditionat stopuri Audi A6
- executat geamuri clare proiectoare Hella
- executat set geamuri clare Golf 3
- executat geam proiector Daf
- executat geamuri clare proiectoare jeep
- polish set faruri Audi A6
- curatat interior set faruri E-Classe
- executat geam far camion Daf
- modificat set semnale si lucasuri Land Rover
- executat set geam clare Golf 3
- executat set deflectoare moto
- executat set geamuri clare Suzuki Vitara

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

Hunor1.1 25-12-12 12:09

2 Attachment(s)
Salut, m-ar interesa şi pe mine nişte sticle albe pt stopuri, pt un trabant 1.1. Se vede pe poze aşa în mare cum arată. Dacă puteţi să le faceţi le-aş trimite pe cele originale ca model. Şi dacă se poate un preţ pe cel mare şi pe cel mic?
Mulţumesc anticipat pt răspuns, şi vă urez un Crăciun fericit

crazyfornova 25-12-12 20:54

2 Attachment(s)
Salut. Un pret pentru reparatia acestui stop?! Multumesc si Sarbatori Fericite.!!! :lol:

hadpeter 28-12-12 07:57

Quote:

Originally Posted by Hunor1.1 (Post 5296101)
Salut, m-ar interesa şi pe mine nişte sticle albe pt stopuri, pt un trabant 1.1. Se vede pe poze aşa în mare cum arată. Dacă puteţi să le faceţi le-aş trimite pe cele originale ca model. Şi dacă se poate un preţ pe cel mare şi pe cel mic?
Mulţumesc anticipat pt răspuns, şi vă urez un Crăciun fericit

Buna ziua,
nu stiu in ce masura va pot ajuta fiindca va spun sincer nu am executat niciodata geamuri de stop pentru Trabi in consecinta nu va pot da nici pret.
Sa luati in considerare si ce se gaseste in comert fiindca probabil o sa gasiti si mai repede si mai ieftin.

Buna ziua
Quote:

Originally Posted by crazyfornova (Post 5296498)
Salut. Un pret pentru reparatia acestui stop?! Multumesc si Sarbatori Fericite.!!! :lol:

Buna ziua,
nu cred ca coste mai mult de 10 lei lipitura si curatatul juliturii.

Sarbatori fericite !

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

broanca 03-01-13 12:59

Hello,

La ce pret ar ajunge un set de sticle de far pentru golf 4?

hadpeter 08-01-13 16:29

Quote:

Originally Posted by broanca (Post 5304452)
Hello,

La ce pret ar ajunge un set de sticle de far pentru golf 4?

Buna ziua,
imi pare rau dar deocamdata nu ma ocup de Golf4.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

HUMMER H1 09-01-13 19:31

Salut!
pentru o dacie cn 4 (zambetul lu iliescu) niste geamuri clare ?

albert_md2004 09-01-13 20:14

poate nu aici e locul, dar zic, client multumit ....

hadpeter 11-01-13 17:46

Quote:

Originally Posted by HUMMER H1 (Post 5312524)
Salut!
pentru o dacie cn 4 (zambetul lu iliescu) niste geamuri clare ?

Salut,
Ca si data trecuta raspunsul e aceelasi din pacate ... Nu am matrite deocamdata.
Daca imi puteti furniza un set de geamuri oem (originale) ca sa le pot matrita va servesc cu placere. Setul de geamuri clare 170 lei.

Stima

Quote:

Originally Posted by albert_md2004 (Post 5312587)
poate nu aici e locul, dar zic, client multumit ....

Va multumesc si ma bucur ca sunteti multumit de lucrare !

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

Chriss-T 12-01-13 16:00

4 Attachment(s)
buna seara,am si eu o intrebare,puteti sa-mi reparati si mie stop-ul acesta?este de golf 3.

hadpeter 14-01-13 18:48

Quote:

Originally Posted by Chriss-T (Post 5316078)
buna seara,am si eu o intrebare,puteti sa-mi reparati si mie stop-ul acesta?este de golf 3.

Buna seara,
binenteles ca va pot ajuta si costa undeva intre 70-80 lei schimbatul acelei parti inferioare complect.
Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

BH-53-SAN 16-01-13 18:33

Buna Seara!

Niste sticle de semnalizare dacia cn3, si niste sticle clare, model tot cn3 (tesit)

Daca imi puteti spune preturi separate pentru ele.

VaLeX 17-01-13 10:03

2 Attachment(s)
Salut Peter,
Spune-mi te rog daca e posibil ca in loc de semnalul galben , sa fie alb ...in continuarea marsarierului.
Masina este un Hyundai Elantra din 2001.

Ai putea sa-mi spui si un pret ?

Multumesc.

hadpeter 17-01-13 14:55

Quote:

Originally Posted by BH-53-SAN (Post 5321839)
Buna Seara!

Niste sticle de semnalizare dacia cn3, si niste sticle clare, model tot cn3 (tesit)

Daca imi puteti spune preturi separate pentru ele.

Buna ziua,
va atasez 2 linkuri directe spre cele intrebate de dvs unde aveti afisate si preturile :
https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...ml#post2520719
https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...ml#post3000727

Stima

Originally Posted by VaLeX (Post 5322577)
Salut Peter,
Spune-mi te rog daca e posibil ca in loc de semnalul galben , sa fie alb ...in continuarea marsarierului.
Masina este un Hyundai Elantra din 2001.

Ai putea sa-mi spui si un pret ?

Multumesc.

Buna ziua,
este posibil binenteles iar ca pret se situeaza undeva intre 80-100 lei prelucratul ambelor stopuri.

Stima
Hadobas Peter
0742036263
plexiart.ro

All times are GMT +2. The time now is 15:24.

- Copyright 2026 4Tuning