![]() |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
3 Attachment(s)
Quote:
nu stiu daca acesta este modelul dar stiu ca este de Audi 80, va atasez poze. Pret 150 lei setul de geamuri clare si da trimit in tara cu posta romana sau curierat rapid. Pentru mai multe poze gasiti in acest post https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...ml#post4750609 Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Re: [Execut] geamuri clare din plexiglas pentru proiectoare, stopuri şi semnalizări
Quote:
|
Quote:
din cate tin minte am 2 matrite pentru semnale de golf 2 din care am aici niste poze si pret la cea mica -=> https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...ml#post3000727 daca nu e acest model pune o poza sa vad cum arata .... indiferent care e din ele o sa am nevoie de semnale sa pot reface pozitia suporturiilor [gaura(ile) de prindere]. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
1 Attachment(s)
Din păcate pentru mine, nu este vorba de modelul ăla de semnalizări.
Eu am bară îngustă/subţire şi am semnalizările mai mici şi drepte la capete. |
Quote:
Stima |
Mulţumesc frumos pentru promptitudine dar am primit o ofertă de semnalizări SH.
|
44 Attachment(s)
Quote:
_________________________________ Up^^ la produsele pentru daciute ! _________________________________ Intre timp : geam far Nissan Almera set geamuri clare T4 3x geamuri far camion Mercedes set geamuri clare proiectoare Golf3 reconditionat geamuri semnal in stop Laguna geam stop scooter polish far Rover 75 geam semnal camion curatat set faruri E-Classe executat set carcase Scoala si Examen auto geam far scooter geam semnal oglinda retrovizoare Fiat geam semnal oglinda retrovizoare Mercedes A-Classe geam far Passat B3 geamuri clare faruri Golf2 Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Salut, poti face o "sticla" pentru far (de fapt e de plastic) la un fiat albea din 2007.
|
Quote:
imi pare rau dar nu execut pentru acest model. |
Buna ziua, pentru logan ph2 puteti efectua sticlele de fata?
|
Salut.Nu stiu daca ai mai raspuns...pentru cielo poti face sticla clara la far???Inca odata scuze.
|
Quote:
imi pare rau dar nu ma ocup de faruri pentru Logan. ________________________ Quote:
150 lei setul de geamuri clare pentru Cielo Pentru mai multe informatii accesati - https://forum.4tuning.ro/496-anunturi...are-cielo.html Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
salut, ce pret ai pt sticle clare pt golf 3?
|
Quote:
pretul este de 85 lei/buc sau 150 lei/set + transport. Stima |
Salut
Pentru tico?..sticla clara?... Un pret ceva?..Multumesc! |
90 Attachment(s)
Quote:
Am mai discutat acest aspect cu 3 pagini anterioare ... https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...ml#post5197775 ________________________________ Up^^ la produsele pentru daciute ________________________________ Intre timp : - prelucrat semnal passat b3 - set geamuri proiectoare Man - geam proiector Audi 80 - geam stop Subaru - set capace iluminator autobus - set geamuri clare Golf 3 - set geamuri Ford - geam stop autobus - geam clar Golf 3 - curatat si modificat set stopuri Opel Astra F combi - set geamuri clare far Dacia 1300, semnale si stopuri - reparatie stop Suzuki - reparatie stop Mercedes E-Classe - curatat set faruri Mercedes E-Classe - reparat stop Mercedes Cobra - geam proiector Iveco - reparat set semnale in oglinda Mercedes E-Classe - geam far Iveco - geam clar Golf 3 - reparat stop Ford Tranzit - reparat stop W LT - reparat stop Nissan Navara - geam far Nissan Terrano 2 - geam far Daf - set geamuri proiectoare Ford Mondeo - curatat si polish + protectie noua U.V. set faruri Mercedes E-Classe - curatat set faruri Mercedes C-Classe - geam proiector Daf Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
2 Attachment(s)
Multumesc dle Peter pt. profesionalism si promptitudine. Stopurile de Astra F caravan au iesit extraordinar si sunt deja pe masina. Va recomand cu incredere. Sper sa mai colaboram si cu stopurile de Matiz si poate niste semnale.
|
Salut ,
Nu am avut rabdare sa citesc tot topic`ul , pt proiectoare de golf 5 ai matrita ? Daca da , la ce pret sunt ? Multumesc anticipat |
1 Attachment(s)
Salut, la un BMW e34 am si eu proiectoarele, care au sticla matuita, se pot face alte geamuri ? Si daca da, la ce pret, proiectoarele au si lupa in ele, postez o poza sa vezi despre ce este vorba:arrow:
|
Quote:
am matrita pentru golf 5 in schimb geamuriile nu vor rezista temperaturii, astfel de lucrari mici sunt mai mult de estetica decat functionale. Pret informativ 50 lei setul de geamuri cu transport inclus prin posta. _____________________ Quote:
incercati pe la centrele de parbrize pentru un polish pe sticle. Geamuri pentru acest model numai execut. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
1 Attachment(s)
Salut!Cat ma costa 2 geamuri de far de dacie 1310?Multumesc!
|
Quote:
sunt la 60 lei setul cu transport prin posta romana inclusa. Ca sa va pot executa geamuriile am nevoie de diametrul si inaltimea sticlei oem. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
1 Attachment(s)
[QUOTE=hadpeter;5275903]Buna seara,
sunt la 60 lei setul cu transport prin posta romana inclusa. Ca sa va pot executa geamuriile am nevoie de diametrul si inaltimea sticlei oem. Poi am vazut ca ati mai executat sticla pt asemenea far...daca chiar va trebuiesc masuratorile...lamuriti-ma ce inseamna "oem"...nu cunosc denumirea!Scuze.Ms! Si mai am o intrebare...."de ce nu executati geam pt stop dacia 1310?"...cred ca ar fii multe persoane interesate... |
[QUOTE=cristy2084;5277024]
Quote:
|
[QUOTE=BUBa^^^;5277664]
Quote:
|
Quote:
am nevoie de diametrul geamului de sticla actual si inaltimea acestuia, am multe matrite rotunde si intotdeauna uit sa notez care al caruia este, multumesc de intelegere. Geamuri pentru stopuri de 1310 numai execut fiindca sunt geamuri pe garnitura si niciodata nu vor incide satisfacator de etans precum nici nu imi mai renteaza sa le fac (un set ajungea la 150 lei). Quote:
_____________________________ Up ^^ la produsele pentru daciute ! Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
74 Attachment(s)
Hadobas Peter I.I. aka Plexiart.ro va ureaza sarbatori fericite si un sincer La multi ani - 2013 ! https://i1044.photobucket.com/albums/...pse494c8f5.jpg ====================================== Intre timp pe ultima suta de metri la final de an : - set geamuri proiectoare renault - reconditionat semnalizator Alfa - curatat interior + schimbat proiectoarele xenon + polish + protectie noua U.V. set faruri Renault Vel Satis - reconditionat bara Chevy Tahoe - executat set geamuri clare semnalizatoare Passat - executat geam stop Audi 100 CC - executat set geamuri clare Cielo - reconditionat si executat set geamuri proiector Ford Taunus - executat set geamuri stopuri si semnale Ford Taunus - Polish + protectie noua U.V. set faruri Audi A6 - executat geam proiector Renaul Laguna - reconditionat stop W Vento - carcasa Scoala - executat geamuri clare Golf 3 - reconditionat stopuri Audi A6 - executat geamuri clare proiectoare Hella - executat set geamuri clare Golf 3 - executat geam proiector Daf - executat geamuri clare proiectoare jeep - polish set faruri Audi A6 - curatat interior set faruri E-Classe - executat geam far camion Daf - modificat set semnale si lucasuri Land Rover - executat set geam clare Golf 3 - executat set deflectoare moto - executat set geamuri clare Suzuki Vitara Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
2 Attachment(s)
Salut, m-ar interesa şi pe mine nişte sticle albe pt stopuri, pt un trabant 1.1. Se vede pe poze aşa în mare cum arată. Dacă puteţi să le faceţi le-aş trimite pe cele originale ca model. Şi dacă se poate un preţ pe cel mare şi pe cel mic?
Mulţumesc anticipat pt răspuns, şi vă urez un Crăciun fericit |
2 Attachment(s)
Salut. Un pret pentru reparatia acestui stop?! Multumesc si Sarbatori Fericite.!!! :lol:
|
Quote:
nu stiu in ce masura va pot ajuta fiindca va spun sincer nu am executat niciodata geamuri de stop pentru Trabi in consecinta nu va pot da nici pret. Sa luati in considerare si ce se gaseste in comert fiindca probabil o sa gasiti si mai repede si mai ieftin. ________________________________ Buna ziua Quote:
nu cred ca coste mai mult de 10 lei lipitura si curatatul juliturii. Sarbatori fericite ! Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Hello,
La ce pret ar ajunge un set de sticle de far pentru golf 4? |
Quote:
imi pare rau dar deocamdata nu ma ocup de Golf4. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Salut!
pentru o dacie cn 4 (zambetul lu iliescu) niste geamuri clare ? |
poate nu aici e locul, dar zic, client multumit ....
|
Quote:
Ca si data trecuta raspunsul e aceelasi din pacate ... Nu am matrite deocamdata. Daca imi puteti furniza un set de geamuri oem (originale) ca sa le pot matrita va servesc cu placere. Setul de geamuri clare 170 lei. Stima Quote:
Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
4 Attachment(s)
buna seara,am si eu o intrebare,puteti sa-mi reparati si mie stop-ul acesta?este de golf 3.
|
Quote:
binenteles ca va pot ajuta si costa undeva intre 70-80 lei schimbatul acelei parti inferioare complect. Pentru alte nelamuriri va stau la dispozitie. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
Buna Seara!
Niste sticle de semnalizare dacia cn3, si niste sticle clare, model tot cn3 (tesit) Daca imi puteti spune preturi separate pentru ele. |
2 Attachment(s)
Salut Peter,
Spune-mi te rog daca e posibil ca in loc de semnalul galben , sa fie alb ...in continuarea marsarierului. Masina este un Hyundai Elantra din 2001. Ai putea sa-mi spui si un pret ? Multumesc. |
Quote:
va atasez 2 linkuri directe spre cele intrebate de dvs unde aveti afisate si preturile : https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...ml#post2520719 https://forum.4tuning.ro/640-piese-da...ml#post3000727 Stima ________________________ Quote:
este posibil binenteles iar ca pret se situeaza undeva intre 80-100 lei prelucratul ambelor stopuri. Stima Hadobas Peter 0742036263 plexiart.ro |
| All times are GMT +2. The time now is 15:24. |
- Copyright 2026 4Tuning