![]() |
Re: Ce telefon mobil ai?
6234 e cam 11 mil :) la vodafone .. a vrut padre sa isi ia si l-am convins sa nu il ia :) e super telefonu dar e urat, mare si se zgarie rpd
|
momentan am 4 telefoane
6100 3220 6680 6630 prin mana mea au trecut sute de telefoane , dat fiind faptul ca m-am okupat intr-o vreme de ele unu care ma satisface e 6230i |
CONNEX -> NOKIA n-gage simplu
orange-> NOKIA N-gage qd mishto a ? :D |
Sa-ti legi bine pantalonii, sa nu ramai in chilotei ! :lol:
Dupa ce-am avut o aproape 2 luni N-Gage normal, am trecut la Moto V360 si... parca am un fulg in buzunar :lol: |
Quote:
oricum e misto...astept acu sa-mi ajunga cardurile :-P |
Momentan am un Motorola C385 de care sunt multumit, dar vreau sa ma dotez cu ceva mai tare. Poate Motorola L6 sau Nokia 6230i.
|
nokia 7610 aveti la vanzare?
|
Sunt de azi sunt fericitul propietar al unui Philips 960
As ruga pe cei care au sau au avut sa imi spuna si mie cum se instaleaza softu plz..si astept pareri despre tel |
eu am un qtek s100
cel mai prost telefon avut in viata |
6280 de o sapt..e destul de fainut atata ca e mai mare.Cea ce ma impresionat este camera VGA ..face filmulete la rezolutie destul de mare.
|
...eu numai cu nokia m-am inteles toata viata mea..acum am 6230 fara i :D ,k o am deja d vre-un an...trebuia sa-i schimb carcasa,k aia nu a rezistat dupa un accident,desi am crezut k apa in care a cazut ii face mai mult rau..dar surpriza:merge perfect si acum!
sunt f multumita d ea,semnal f bun,in comparatie cu alte modele,si nu in ultimul rind,ma incinta k nu trebuie sa schimb nimik p pc cind schimb un nokia cu celalalt,k functioneaza perfect la aproape toate( mai putin cablul) |
Eu am un amarat de T630 SE,ca am vandut si 6630 si 6230i...ma plictisisem de ele si acum am ramas cu SE asta...
|
Vand nokia 1100 ...fara incarcator ....600 de mardei
|
Eu am un nokia n80 ..recent cumparat...am avut un nokia 6600 dar dupa 3 ani de folosintza nu mai auzeam bine in difuzor:) ca l-am cam skapat pe jos:))
|
2 Attachment(s)
un n80 ... destul d bun telu :) si un 6230 bateria 6 zile ... si d vanzare un samsung c100 si un moto c350 :)
|
Am un Sony Ericsson T610 dar acum il vand ... ieftin ca am nevoie de bani ...datzi un clik aici va rog
|
motorola c139
siemens a75 motorola e398 |
nokia 6230i.. in curand zboara asta
|
am un nokia 6234 de vanzare. cine vrea id m2016v pt mai multe detalii
|
Un pic de seriozitate...da? Nokia 3410...dar se spune ca exista 2 tipuri de telefoane...Nokia si restul....si nici nu am de gand sa investesc in telefoane meseriase
|
sony ericsson V630i (exclusiv vodafone:P)
e f marfa telu..imi place si sunt multumit de el aveam k700i inainte.. |
nokia N80 super bestial telefonu da si scump inainte am avut The Sidekick 3 de la t-mobile da e prea urat in ro ma dadeam pe un sagem myx-7
|
eu mi-am luat de curand un panasonic VS3 destul de dragut.....
16 milioane de culori,camera 1,3 mp .....bun.. |
Quote:
|
nokia 7280 si 6310i (care e acum la reparat)
|
un Nokia N93
|
Quote:
|
Am shi eu un 6230 ce pot sa zic ... Sunt multumit de el.
|
mi'am luat un SE k750i, si sunt f multumit de el
|
momentan...folosesc zilnic 3 telefoane...un motorola v3 black edition, un siemens a 50 si un nokia 1100 ;)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
fericitul posesor .... :) n70 n80 6230 ... nokia rulz
|
sorry de offtopic dar,
cu ajea telefoane, ce mai faci cu petarda aia de camera BENQ ? asta e poza :D ? |
ce camera digitala gasesti tu cu memorie internat cu 2 ani garantie la 2 mil juma ? noua ?
|
n80 dupa parerea mea este foarte performant de exemplu aici in sua inca nu a aparut :P deci al meu cam e unicat :) si chestia cu wireless e beton ma opresc cu masina pe langa cate o casa si ma dau pe net :)
|
mi-am mai luat aq un 6600 si am un soft pe el irRemote controler e k o telecomanda ... ma duc prin magaz mari cu televizoare plasme combine muz si l-e opresc la aia plasmele alea mari sau le dau la max,e panarama rau....
|
eko vreau si eu softu ala ! punel aici sau dami un pm ! ms mult
|
vreau si eu..plz fa o fapta buna.......
|
1 Attachment(s)
gata lam gasit ... luati de aici :D ... pt key gen baga un *#06# ca sa obtii imeiu ... daca nu stiti ceva .... ma gasiti pe mess !
|
zony ericzzon
Z520i am blutut -usb.. si ma joc din pat cu media player si filme & stuff.. chiar fun.. + o gramada de jocuri :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:25. |
- Copyright 2026 4Tuning