![]() |
Re: Poze de prin Timisoara ... intalniri !!
Quote:
|
nebun victor asta asa o facut si la faculta ,sa mai faci si alte filme si cameraman tot pe aia so pui stii tu bruneta :lol:
|
mai au ceva pe ele gumele mai merg asa de "una mica":-P
|
pt OLCITPOWER mai frate masina nam deci armasari, inafara de mine, nici unu si eu nu sunt fan liniute si treburi dinastea, pt ca in fond si la urma urmei tuningu este cea dea doua mare pasiune a mea, vezi tu pe mine nu ma intereseaza masina cum ma intereseaza motoru cu care este echipata o masina, de aia eu am intrebat cati caluti are ca nah vazusem un zvon cum ca ai avea ceva turbo pe domnsoara masinuta. si eu nu ma dau cu masina pt ca am chef sa ma incord in fata altora, eu ma dau cu o masina doar ca sa vad ce poate pt mine, nu si pt altii. Daca tu faci ceea ce faci pt tine te felicit pt ca atunci esti printre acei cativa care fac tuning pt ei si nu pt a se incorda. numa bine si mult nocroc cu OLCITU tau
apropo parinti mei au o masina care se numeste DACIA 1310 |
pai in primu rand o fac pentru mine, nu am de demonstrat nimanui nimic.
cu turbo pe motorul de oltcit....sunt in lucru momentan. O sa anunt cand ies in teste:) si eu mai am pe langa pejo`, o 1310 din `87 care va fi restaurata in vara(da...nu imi ajunge ca am bagat o intreaga banca in oltcit, voi mai baga una si in dacie) |
mai ce pot sa iti zic. bulan la cheltuit bani pe piese si sa iti iasa ceva frumos cu dacia aia de care zici tu, dar iti dau un sfat nu cheltuii o banca, cheltuie si tu o caruta. no bafta si sper ca o sa fie ceva de admirat. dupa ce termini cu turbo ala pe OLCIT sa dai si tu niste date tehnice despre cai si cuplu, sunt curios sa vad cam cati caluti o sa aibe, parerea mea ca dac ii pui numa turbo eu zic intre 75-92 de cai. acum nah sa o pui si tu pe un dyno sa vezi ce randament are motorasu.
|
pai un boxer oltenesc cu Turbo, scoate 100CP la rotzi..done & tested already :D
|
Reglat pe dyno poate!
|
pai dyno tested :wink:
|
100Cp si 184Nm la 0,6 bar, cu turbina IHI RHF 5
|
si dovada >>
|
6 Attachment(s)
la naiba cu 5min:evil:
si dovada turbaciunii(test 1 la 0.5bar, test 2 la 0.6bar)>> |
asa asa florine! sa ma sustii! ca te voi da si pe tine 1 tura:):):)
nenea bogdanlascu care si-a bagat oltcitu` pe dyno, acum circula cu boost de 0,9. Motorul era proaspat iesit din rodaj cand a fost pe dyno, si s-a temut sa ii dea mai mult. un alt oltcitist turbat...circula cu 1,1bar constant de cateva luni prin bucuresti Later edit: un motor de oltcit 1300cc comprimat si cu 2 carburatoare de alfa romeo 33...are pe la 75-85cai (vezi Dany PMD cu Oltcitu` rosu din craiova din nr 4 al revistei 4t) |
ba frate da olcitu ala ii un monstru in plm. ba OLCITPOWER daca si masina ta ajunge la asa ceva eu nu spun decat ca va fi un capcaun pe asfalt. ma multa putere pt o masinuta asa de mica. bafta mare cu montatu turbinii de care spui
|
daP..........
|
Quote:
1.5 - 90cp are sub capota |
mai AKIMOTO si u crezi ca un olcit de 100 de caluti face fata la un civic. hai sa fim seriosi parerea mea ca nu se poate ca un olcit cu asa o putere sa faca un civic. in primu rand masinile sunt construite pt o anumita putere si dupaia conteaza cuitia de viteze ft mult. si un olcit cu motor turbo dar cu o transmisie in 4 trepte nu prea are cum sa faca fata. DOAR daca olcitu ala are si o cutie misto poate poate face ceva.
|
Quote:
|
Bah deci topicul este intalniri deci cand ne mai intalnim si noi care este ca tare as vrea sa va cunosc pe toti dar nu in sensul biblic care este... zicetz voi data si ora si io zic unde hai ce zicetz
|
Quote:
|
Quote:
deci civic de 90 sau nu...nu se stie situatia pana nu se turbeaza si rosia lui OltcitPower. |
Florine nu mai abera pe topicu asta ... fati un topic ,taverna lu florin si invitati toti prietenii acolo !
|
tocmai din mila pt tine..nu-mi fac :lol: :lol:
hai nu mai fi frustrat k nu ai masina sa te dai, stim k iti doresti foarte, foarte tare..dar abtine-te de la comentarii inutile si fa-ti tu un topic privat unde te poti baga si singur in seama :-P aici se turbeaza masini :twisted: :twisted: |
ahhh **** me k n-am citit asta inainte sa vin :))
Ba,am masina,m-am dat si o sa ma dau,iar cand va venii MASINA vom vedea ce si cum ... "rolling eyes" |
noi stim k te plangi k n-ai masina de dat..dk zici k ai..atunci, be happy, don't worry, be happy :lol: :D
|
Omule i-a un prostamol sa-ti revii!
|
Si lasa discutiile ALEA sa ramane acolo unde le este locul!
|
3 2 1 Fight !!!
|
3 2 1 RUN!!! Ai scapat azi ....:))
|
mai DMCS tu chiar ai ceva cu toata lumea. sincer eu cred ca tu te plictisesti din moment ce te iei in gura cu multi. tot in topicu asta teai luat ca unora le plac femeile si teai mai luat de stiu eu cine si tot asa. mai pretene u vrei sa creada lumea ca nia ce face sau vrei a creada lumea ca esti regele liniutelor. frate daca cineva afirma ceva tre sa il crezi pana ti se demonstreaza opusul sti ca la tribunal nevinovat pana la proba contrarie. tias da un sfat dar cred ca ti las da degeaba. mai fratilor hai ma sa nu mai fim asa de mult off topic, ca poate de asta se supara dmcs si se ia de noi. aropos scuze tutror de off topic dar unora li se para ca sunt mai ineresati daca se uita in curu altuia sa vada ce iese din el. si scuze de limbaj
|
eh..dimixu cika glumeste :-P...are el hazul lui uneori, si nu glumesc :lol:, doar k uneori merge cam departe, cum ai zis u pe la sfarsit..:oops:
|
Ma nu am citit tot ce ai scris tu acolo k mi lene...
Ideea e ca eu cu Florin sau cu multi de pe aici de pe forum ne stim si stim exact despre ce anume vorbeam,acum k vi tu din fata calculatorului si tragi anume concluzii pe mine kiar nu ma intereseaza! Daca imi spun parerea nu inseamna k ma i-au de cineva,adevarul va deranjeaza pe multi?!Gata cu discutiile astea,kiar n-am kef sa umplem iara cateva pagini,daca vrei sa mai lamurim ceva iti iti las id si vb pe mess.Numa bine cu Oltciturile voastre! |
mai DMX nu ma deranjeaza adevaru si sincer nu stiam ca tu esti prieten cu florin. dar nah multe chesti deranjeaza la cand sunt citite. ii ft bine ca iti exprimi parerea ca doar nu te cenzureaza nimeni. numa ca spui niste chestii de paraca nai avea nimic mai bun de facut
|
pe forumu asta kiar n-am !;)
|
http://s4.bitefight.ro/c.php?uid=33172 accident grav in tm !
|
esti tzacanit....
|
salut unde aveti intalniri? daca vreau sa vin ei eu
Sant din Lugoj dar sant student la TM si am un golf 4 tdi. |
Nu tu ai fost aseara cu un G4 albastru ?
|
In fine, dupa vorba unui clasic in viata (da misu, tu :D) daca ti-am spune, ar trebui sa te impuscam :lol:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:24. |
- Copyright 2026 4Tuning