Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Cafeneaua Ieşenilor (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/11994-cafeneaua-iesenilor.html)

randomm 16-04-07 09:31

Re: Discutzii/Cafenea/Intalniri Iasi

Quote:

Originally Posted by corraptor_evo (Post 853116)
N-am fost destul de explicit. Sa incerc acum.
Ideea e ca daca cineva vine la intilnire se astepta sa comunice cu MAJORITATEA celor prezenti, sau macar cu o parte importanta dintre acestia. Ori vineri lumea s-a adunat pina la 9 si 10 si peste doar jumatate de ora mai ramasesem jumatate (poate).
Ar trebui sa facem ceva sa comunicam mai mult.
Asta e...
Sau poate lumea de-abia se dezmorteste dupa iarna asta care vad ca nu se mai termina.
Mai asteptammmmm...

Fara suparare, dar noi eram un grup destul de marisor care am tot discutat diverse. Tu cu zyz si cu slip v-ati bagat intre masinile voastre si discutati in soapta ce aveati voi de discutat. Si cum intre 2 masini nu incap asa multi oameni si pt ca discutati in soapta.... eu am presupus ca aveti alte treburi, doar nu era sa ma bag in seama fix degeaba.

slip 16-04-07 09:57

Quote:

Originally Posted by randomm (Post 853775)
Fara suparare, dar noi eram un grup destul de marisor care am tot discutat diverse. Tu cu zyz si cu slip v-ati bagat intre masinile voastre si discutati in soapta ce aveati voi de discutat. Si cum intre 2 masini nu incap asa multi oameni si pt ca discutati in soapta.... eu am presupus ca aveti alte treburi, doar nu era sa ma bag in seama fix degeaba.

mey.. vad k se duce discutia in directii gresite.. s-a inteles gresit ceea ce vroia sa sublinieze edy...
nu era vb de o comunicare intre noi toti despre acelasi subiect.. pt k nu e posibil...
ai vz k si eu eram cand ici cand colo..sa vb cu lumea.. sa incercam sa pastram legatura..
dar unii din noi s-au plictisit mai repede decat ceilalti .. si au plecat...despre asta era vb..
la ora 9 si jum...eram destul de multi adunati..dar dupa numai un sfert de ora deja se rupsesera randurile.. altii abia veneau... (in intarziere fiind) ... si despre asta era vorba..
in fine.. cel mai corect ar fi sa incheiem subiectul cat nu o luam pe aratura..

se pot discuta si alte kestii pe forum.. nu doar dezbaterea unui post..
numai bine..
va salut.. cu respect..slip

randomm 16-04-07 10:03

Asta e avantajul intalnirilor in locuri unde se gaseste de cumparat o cafea, un suc, ca parca e altfel cand stau la povesti cu o cafea in mana. Ca a venit lumea si a plecat..... si eu am plecat pe la 10:30, dar eram dupa 10 ore de munca, banuiesc ca in grup mai sunt persoane care au diverse probleme. Sa speram ca odata cu venirea caldurilor se vor schimba datele problemei, ca la ora 22:00 va fi numai bine de stat afara, ca e mai racoare :D

corraptor_evo 16-04-07 10:04

1. Mda, daca mai multi iti spun ca esti beat, mai bine te duci sa te culci.
M-as duce, da-i lumina afara!
S-ar parea ca observatia mea a fost luata drept nemultumire ...

2. Nu era nimic secret in discutia cu Andrei si Radu. Nu este nimeni care sa poata spune ca n-am discutat cu el atunci cind m-a abordat sau ca am susotit cu altcineva, ceva. Un singur moment, vineri, ar fi putut fi interpretat ca fiind secret, desi nu e, si s-a intimplat dupa ce ai plecat si tu, randomm.

Sal'tare! :silenced:

randomm 16-04-07 10:17

Mai, deci nici eu nu vreau sa fiu inteles gresit... pentru un prim contact cu voi, comunitatea 4Tuning, din punctul meu de vedere a fost mai mult decat OK. Am gasit in sfarsit oameni cu care sa discut, sa schimb idei, oameni care nu se uita ca la un nebun la mine cand le spun ca vreau sa bag bani intr-o Dacie din '90. Nu m-a deranjat nici faptul ca tu ai stat de vorba cu radu si andrei, pana la urma voi sunteti oameni cu o vechime in comunitate, aveti si alte aspecte de discutat, nu numai despre ce noutati au mai aparut in domeniu, ce kitch-uri s-au mai vazut, etc etc. Si eu, ca si multi de pe forum, vreau ca Iasul sa aiba o comunitate cat mai mare si cat mai bine conturata, din pacate pentru mine eu sunt un "newbie", deci nu am absolut nici un cuvant de spus in privinta comunitatii, ca ar trebui sa arate altfel intalnirile, sa dureze mai mult, sunt de acord.. dar, eu de exemplu vinerea la ora 21:00 vin la intalnire direct de la servici si dupa 8 ore de munca in fata calculatorului, numai odihnit nu ma pot simti. O sa vad ce schimbari pot face in programul meu de vineri, pentru a putea participa... "mai activ" la intalniri. In ceea ce ii priveste pe restul.... nu ma pot pronunta.

slip 16-04-07 10:50

Quote:

Originally Posted by corraptor_evo (Post 853829)
2. Nu era nimic secret in discutia cu Andrei si Radu. Nu este nimeni care sa poata spune ca n-am discutat cu el atunci cind m-a abordat sau ca am susotit cu altcineva, ceva. Un singur moment, vineri, ar fi putut fi interpretat ca fiind secret, desi nu e, si s-a intimplat dupa ce ai plecat si tu, randomm.

Sal'tare! :silenced:

discutia noastra din masina a fost aia secreta edy? :D sau care? :)) :lol:
pana mea.. de alta nu am idee... :lol: oricum.. multi inainte ...

bafta

gabitzu79 16-04-07 13:08

Quote:

Originally Posted by slip (Post 853902)
discutia noastra din masina a fost aia secreta edy? :D sau care? :)) :lol:
pana mea.. de alta nu am idee... :lol: oricum.. multi inainte ...

bafta

Pai normal ca la aia se referea Edi... Eh, 5 min ati avut si voi ceva secret, big deal :)

@Edi, nici nu trebuia mentionata treaba respectiva... no harm done...

corraptor_evo 16-04-07 13:18

Quote:

Originally Posted by corraptor_evo (Post 853829)
1. Un singur moment, vineri, ar fi putut fi interpretat ca fiind secret, desi nu e,...

Nu-i nimic secret in legatura cu cei 43 de "ghiocei prinsi in buchetul vietii". Doar ca poate ca, dupa ce am plecat eu, unii poate ar fi putut crede ca cine stie ce -om fi vorbit acolo, in masina, eu cu Slip. Slip putea sa ma intrebe in gura mare, dar a vrut sa fie delicat :oops: (rusinoasa mica, ce esti!!!), iar eu nu m-am mai dat jos din masina sa explic ce si cum. N-avea rost, iar subiectul asta e bla-bla-bla si bla-bla-bla.
Deci, cum spuneam, ce frumos e-afara si ....

randomm 16-04-07 13:25

Desi nu stiu cand are loc fericitul eveniment, iti urez si eu multi inainte. Pe cand masa si dansul ?? :drunk: :lol: :lol: :lol:

gabitzu79 16-04-07 13:35

Quote:

Originally Posted by corraptor_evo (Post 854159)
iar eu nu m-am mai dat jos din masina sa explic ce si cum. N-avea rost

Chiar ar fi fost culmea sa te dai jos din masina sa explici :))

Si daca tot a fost deschis subiectul acum, putem face o urare de cat mai multe primaveri frumoase alaturi de masini la fel de frumoase? :P

JUST-DO-IT 16-04-07 14:19

salutari la toata lumea.....pe unde mai iesiti mai nou?am scapat si yo pe la ora 23 ,dar nu v-am vazut nicaieri,nici in fundatie,nici in alte parti........care mai iese la mocolata dati si voi un semn ceva......am vazut pe forum fete noi.....

CRyS` 16-04-07 14:33

Mmmmmm ! Eu ziceam ca ai undeva pe la 35 de ani maxim Edy.. :D

Da chiar m`am enervat!Si daca ma enervez cred ca inchid topicu! Da ce atata scandal ma ca unu a stat in masina,ca unu freca menta pe acolo,ca unu a stat pe banca,ca unu a stat de vorba numai cu gagiksa,ca unu facea poze, ca unu a venit si`a plecat si`a venit si s`a intors!Ca nuj care il durea`n fund de restu....Da ce pana mea e aici?Suntem intr`o shura?Nu suntem oameni?Sau ce pana mea?Da chiar asa! Ia....Hai ! Gata cu discutiile astea! Da m`am saturat!

Si ce daca unu a stat de vorba numai cu altu,si ce daca unu a stat mai retras?Si ce daca KZY a stat pe banca cu MAD,sau ca XSS a stat mai retras si se uitat la totzi?Si ce daca Edy nu a venit si el mai departe?Si ce daca eu am venit cu NOD si m`am dus cu XSS in Valea Seaca! Si ce daca acolo nu stiu care a facut nu stiu ce?Care e problema?Ce arde aici?

Eu asta nu inteleg!CARE E PROBLEMA?CE SE INTAMPLA?LAMURITZI-MA SI PE MINE?CE E CU VOI?Ce atatea discutii inutile?????

Just Do It vezi ca esti off line sau off topic :drunk:

CRyS` 16-04-07 14:48

Apropo de ce Loganu nu are la turometru zona rosie?

slip 16-04-07 15:21

iar ai baut juma de bere si faci panarama crys?? :lol:
hai termin-o k lumea mai glumeste pe aici.. nu fi nervos.. totul trece...asa e baieti? :D
hai sa ne vedem sanatosi vineri la intalnire si sa mai discutam niste discutii... gata.. lasa k se rezolva totul..
bafta

CRyS` 16-04-07 15:24

Dar totusi de ce Loganu nu are zona rosie?

cristi_407 16-04-07 15:50

Nu inteleg de ce se scrie asa mult si se face asa putin in Iasi..Mai bine nu se mai fac intalniri de astea daca se face atata polemica..Si eu am venit la intalniri fara sa cunosc pe nimeni si m-am impretenit cu lumea..daca vi pt acelasi pasiune imposibil sa nu te impretenesti cu cineva..

CoCaine 16-04-07 16:14

CRyS` mergi la service Dacia si intreaba-i pe ei :lol: :dribble:
Off-topic: am revista 4tuning nr.6 in sfarsiiiit!!!! 10x Slip :paper:

JUST-DO-IT 16-04-07 16:17

-Mai,mai da ce s-au incins spiritele pe aicea!!!!mi se pare mie ,sau miroase a creier incins si neuroni parliti???
-N-ar fi mai fain sa miroasa in schimb a cauciuc ars?ce ziceti???Care iese asta seara la o mocolata?See ya!

SORRY crys abia acum am vazut Shame on me!!!

slip 16-04-07 18:01

Quote:

Originally Posted by CRyS` (Post 854399)
Dar totusi de ce Loganu nu are zona rosie?

pentru k nu se tureaza mai tare de 4000 rpm :lol: :))) nici nu e nevoie...

Kallissto 16-04-07 19:06

Prea multe descarcari de testosteron aci...se vede ca primavara vine greu...dar sigur :D De acum mai lipseste sa facem si un catalog...sau sa intocmim un proces verbal de luare la cunostintza cu cei prezenti...cei absenti..cei intarziati :D Scopul intalnirilor este de a ne relaxa,de a ne lua putin gandul de la problemele de zi cu zi...uneori ies mai bine...alteori mai putin bine....dar intentia conteaza :-)

ESPinoza 16-04-07 21:34

cine stie un loc bun unde se pun folii in is?

bakal 16-04-07 22:46

Caro Glass. eu acolo mi-am pus si au facut treaba buna.

corraptor_evo 16-04-07 23:09

Multam' de urari lu' tuturor! Da' fu-se si se duse!
Crys, Loganu n-are zona rosie fiindca n-are nici o zona care conteaza! De nici un fel!
Hai c-am plecat, vrruuummmm...
Ne vedem cind ne-ntilnim!

CRyS` 16-04-07 23:16

Quote:

Originally Posted by Kallissto (Post 854812)
Prea multe descarcari de testosteron aci...se vede ca primavara vine greu...dar sigur !

Esti de`a dreptu belea! Am dat in ras fara sa vreau! :lol:

Quote:

Originally Posted by corraptor_evo (Post 855407)
Multam' de urari lu' tuturor! Da' fu-se si se duse!
Crys, Loganu n-are zona rosie fiindca n-are nici o zona care conteaza! De nici un fel!
Hai c-am plecat, vrruuummmm...
Ne vedem cind ne-ntilnim!

Da nuj ci sa zic da tu Edy esti c`am suparat in ultimu timp.Nu stiu ce s-a intamplat si de ce,dar daca e ceva ce anume nu iti place si te deranjeaza asa tare...te rog da-mi un msg/pm sau orice si zi`mi mie!...!

corraptor_evo 16-04-07 23:30

Eei, eei, ehehei Crys! N-o lua chiar asa!
Namcunimeneanimicdelocdarchiarcaniciunpic!
Nusintsuparatdelocdelocdeloc!
Deundeaitrasconcluziaastacaasfisuparatcumvapecinev asaupentruvreunmotivoarecare?
Fals!
N-am nici un motiv sa-ti dau pm, ca n-am secrete (de data asta :-)).
Am fost putin critic la adresa intilnirii de vineri... Imi placuse ce-am vazut la inceput, ca ne adunasem multi, si-am fost putin dezamagit ca s-au risipit repede. Dar mi-a trecut repede cind am vazut ca mi-a sarit lumea in cap ca, de fapt, totul a fost misto. Si probabil ca asa a fost! Asta-i tot, si-o sa ne intilnim vinerea viitoare si-o sa fie si mai bine. Bine?

CRyS` 17-04-07 00:30

Habere voluntas relativus :) ... Dar eu tot raman cu un MARE DAR...!

acid 17-04-07 00:40

concluzia e ca ne aflam pe drumul cel bun. un pic cate un pic, putin cate putin vin din ce in ce mai multi membri. o sa fie bine.

is 03 nba 17-04-07 06:57

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 854492)
CRyS` mergi la service Dacia si intreaba-i pe ei :lol: :dribble:
Off-topic: am revista 4tuning nr.6 in sfarsiiiit!!!! 10x Slip :paper:

Unde ai gasit revista ca eu m-am saturat sa o tot caut

slip 17-04-07 09:56

Quote:

Originally Posted by is 03 nba (Post 855759)
Unde ai gasit revista ca eu m-am saturat sa o tot caut

mergi la OMV din pacurari.. ieri cand am luat revista pt cocaine mai erau macar 20... si nu se duc asa repede ... lumea nu prea stie de ele..si sunt un pic mai ascunse.. de aia tre' sa ai ochiul format :D
salutari

CRyS` 18-04-07 00:51

Shiiiiiiiiii cum e Cristi...Cum e?Ustura? :)

gabitzu79 18-04-07 14:40

Quote:

Originally Posted by slip (Post 855915)
mergi la OMV din pacurari.. ieri cand am luat revista pt cocaine mai erau macar 20... si nu se duc asa repede ... lumea nu prea stie de ele..si sunt un pic mai ascunse.. de aia tre' sa ai ochiul format :D
salutari

Dap, si eu tot de acolo am luat-o acum 2 zile...Erauuuu, pentru toata lumea...

P.S. Am sticker lipit pe masina!!! :) Ce spuneti, deschid un poll sa votam daca am dreptul sau sunt destul de vechi sa port stickerul? (ar iesi un flame dragut din asta :) ).

Kallissto 18-04-07 14:53

Quote:

Originally Posted by gabitzu79 (Post 858211)
P.S. Am sticker lipit pe masina!!! :) Ce spuneti, deschid un poll sa votam daca am dreptul sau sunt destul de vechi sa port stickerul? (ar iesi un flame dragut din asta :) ).

:drunk: :lalala: :pistoles: Mda...vezi ca stickerul e ca sutienul la femei...unele il poarta pt ca au de ce...s-au nah...pt ce:-P altele il poarta doar ca sa se afle in treaba...:rolleyes2 soo...nu cred ca ai nevoie de poll ca sa stii in care categorie te incadrezi :woowoo: :dance:

bakal 18-04-07 16:56

stikeru acuma il poate purta oricine care isi cumpara revista. e posibil ca multe taxiuri sa poarte deja. ideea e ce vrei tu sa arati rpin purtarea stikerului." uite ma, sunt si eu 4tunig" sau ....... " sunt pasionat, sunt de treaba, port stiker sa fiu recunoscut"

eu tre sa fac rost a 3-a oara de unu.(1- l-au dat jos la foliere; 2- l-am pierdut odata cu luneta sparta:D)

CRyS` 18-04-07 17:01

we tu ai sticker!Vezi ca e in revista!

Cele mai vechi stickere dateaza din 2004,de la cursele din Octombrie :P...atunci au fost destui "stickeritzi" printre care si eu cu fosta masina si mult altii.De exemplu...Radutzu cu Getzu` inca il mai are ... !

Sleepy_85 18-04-07 17:33

ce faza! In revista mea nu am sticker acu am luat-o si n-are nik:)), oricum nu aveam pe ce sa-l pun, dar e o chestie asa de imagine, zici ca ai cadou un sticker si de fapt nu-i, masinile prezentate aici le-am vazut bineinteles si la 4TD cand a fost pe 1 aprilie, acuma citesc despre ele:D

bakal 18-04-07 20:01

GOT STIKER!!!!!!!!! abia ce am luat revista.http://smileys.smileycentral.com/cat/18/18_3_108.gif

is 03 nba 19-04-07 00:28

Multzam' baietzi.Am gasit revista.Mai erau doar 5.Ei a mea are stiker :P.acuma sper sa nu mi-l fure k am multzi "amici" prin cartier :)) va salut :0

CRyS` 19-04-07 09:54

Ganditi`va daca de 1 Mai plecam la MARE!De pe acuma!...!

bakal 19-04-07 11:52

ar fi o idee, dar cica cursa se tine pe 29.

Sleepy_85 19-04-07 14:38

ce cursa e pe 29?

All times are GMT +2. The time now is 14:40.

- Copyright 2026 4Tuning