![]() |
Re: RED ZONE Motorsport PLOIESTI
mah adi eu ma refeream la ceva gen ONT adica un 8+1 hihiihihihihihi faceam ceva organizat
|
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Eu propun pe domnul din imagine - serios cu prezenta scenica, candidatul perfect
|
1 Attachment(s)
Nu!
Il punem p-asta! Rrrecunoasteti perrrsonajul drrragi concetatzeni! |
eu il aleg pe candidatul ales de VooN=))
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
mah cetatean din poza alab-negru nu e nimeni altul decat mosu care spurca Marea Neagra,numai ca de atunci pana akum s-a cam "deLASAT":lol: dupa cum se vede in ultima poza:D
|
tomitza pai normal ca sunt cam grele ..de la o varsta toata materia cenusie se lasa din cap in ele:))
|
1 Attachment(s)
Este buna de bagat in club masina? Sau asteptam cealalta portocala? Sau facem un suc de portocale din amandoua?
|
Are rost sa pun cupele de la sunet?:-P
|
Masina ca masina , dar poza e tare rau de tot :lol: :lol: :lol:
Pai daca gasesti vreun sifonier sa bagi in ea , e posibil sa faca si ea fata la vreun domeniu :) |
Daca gasesc? Nu stiu pe care sa il pun8)
|
Quote:
|
numa portocale pe aici pe la Red Zone
|
Quote:
|
Atunci nu puteam ca reprezentam o firma nu un club,eh..nu puteam..adaugati ink 2 masini in club8)
|
k.....membru nou,doua masini
-freelander -bmw e30 turbo[daca nu ma insel;)] |
un refresh cu lista membrilor si masinile lor.....
auzisem vb ca nu mai avem masini in club.sa vedem..... 1.T@zMania-clio dci[safetty car] 2.donu-bmw e30 turbo 3.mom-bmw e30 m3 turbo 4.mom-bmw e60 530d 5.nebunu-bmw e36 turbo 6.vlad-bmw e30 turbo 7.vlad-landrover freelander 2 a.k.a. Mini Impreza portocaliu :lol: 8.kostas-peugeot 206 rc turbo 9.vlad spp-ford fiesta s 10.tre-mitsu evo x 11.voon-mitsu colt czt 12.droopy-kadet gsi 13.adr-audii tt cabrio turbo 14.bass-kadet sfi 15.sufletel-ford focus 16.ovi bmw e36 17.cobra-bmw e30 18.dinu-bmw e30 19.dinu-bertone turbo 20.comisaru-bmw e30 21.bls-golf 3 22.grs-golf 3 23.situ-e30 24.cristi banu-cielo sfi 25.adi viteza-bmw e30 26.iulica-vectra sfi 27.juliakos-oltcit turbo 28.mihai stan-citroen bx suntem cativa...... in cazul in care am omis pe cineva mii de scuze. |
3.mom-bmw e30 m3 turbo
4.mom-bmw e60 530d bobby e la voi? |
Era bine daca puneai si cate o poza cu fiecare masina....nu toate sunt cunoscute...
|
da provezano e la noi.....adi asta incerc sa fac,sa strang poze sa le punem;)
ce echilibru.....28 de masini:14 turbo,14 aspirate:) |
NR 5 e baza............:))
|
Quote:
|
Nr . 5 este o buna parte din baza:-P
Da e 30-u va fi turbo.acum asteapta toate piesele sa vina. Ma omoara asteptatul :cry: |
Si vezi ca e freelander 2 draga aka subaru portocaliu. te rog sa modifici:-P
|
https://forum.4tuning.ro/16-curse-acc...nationala.html
In afara de Boby care si-a anuntat prezenta mai merge cineva?....eu voi merge sigur:D |
si eu ajung cu fumegatoarea... nu are nimeni de imprumutat 2 semislice pe 15 ? :D sa am mai multe sanse?
|
daca termin cu rabla pana tunci si eu o sa merg!mai greu cu grupele ca eu pic intr-o grupa unde doar pot alerga,nu neaparat sa si castig ceva...doar experienta :D
|
Quote:
e30 turbo-donu e36 turbo-nebunu evo10-tre vlad e30 turbo daca termina masina;),noi speram sa fie gata in timp util si probabil se vor mai anunta cativa.... |
Ma bag si eu, sper ca pana atunci sa rezolv micile probleme care le am cu masina
|
Masina mea in maxim o luna este gata. Cum ajung piesele porma sa zic o sapt e gata si inca o sapt teste,rodaj etc.;)
|
Cred ca vin si eu cu ursu la tulcea ... tot pentru experienta.
Dar vin ca independent ... deocamdata ... nu am "partid". |
Pai pune si tu niste poze, da si tu niste detalii despre masina asta a ta... la (Discutii despre masini)
|
Bah donule trage si tu o concluzie:
-cenzura este mai rau decat in comunism(regimu nu suporta sa fie luat in bascalie) -micii lingai exista (pionierii & soimii "am si eu o dacia cu suport de schiuri pot sa vin la defilare") -poezii am vazut pe un forum (inclusiv conducatorilor) -se bate lumea pe defilare mai rau ca aia la casa de comenzi Deci sa moara kim ir-sen de nu s-a intors secera&ciocanu pe partea ailalta. |
De MAO tze dung ai uitat paga!:lol:
|
Quote:
Vrei un forum in care sa scrii cu ****, *****, gaoaza, muie, cauta frate in alta parte. M-am saturat sa ma traga lumea pe mine de scrot ca de ce i s-a sters postul ala, ca de ce aia sau de ce ailalta. Nu puteti sa schimbati voi regulile pe un forum care asa a fost facut de la bun inceput. Si vezi ca la pupat in cur ai mult mai multi adeptzi decat mine. La mai multi! Poezii? Sa vezi ce era acum vreo 2 ani la provocari pe 4tuning, apropos de asta. Si nu era vorba de (defilari si partide) ci de baieti cu masini tari. Lumea se provoca in poezii. Stima noastra si mandria e in groapa cu sotzia! :lol: Cand toata lumea ma lua la **** ca de ce nu facem un club al nostru la Ploiesti (sa avem si noi partidul nostru, vorba ta) nu eram bun. Tineam cu aia... Cand am zis sa facem un club al nostru sa fim noi miejii de la Ploiesti iar n-a fost bine si ati inceput cu bashcalia, cu pretentii de tuneri cu masini puternice). Aduna-i ma tu pe totzi si filtreaza-i. Fa tu rasa **** (pardon) pura, Hitlerash. :lol: |
niiii maaaa!!!! in sfarsit o atitudine mai hotarata din partea ta donule!!!! bv!:D:D:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:04. |
- Copyright 2026 4Tuning