![]() |
Re: BH 04 ARO
vreau si eu o poza cu ursu ala negru mat daca se poate...rogu-va mumos :D:D
|
boss, nu te-ai gandit la o bara pt spate? nu ai gasit niciuna care sa iti placa? park ar trebui sa ii pui una si sa o lasi mai jos de spate. am analizat-o mult si la merto, la bucuresti, ar avea nevoie de o bara si de o garda mai joasa, nush..din suspensie...roti...
bafta! |
o masina de linii asa arata bine cu bara fatza "imensa" si pe spate mai finut!
|
Quote:
|
frumoasa masina so stapanesti sanatos ,am vazuto sin reviste
|
Domi nu stii pe nimeni cu un motor de 2.0 si sa-l dau pe ameu de 1.6!
Pls astept rasp |
Dami si id tau te rog frumos!!!
|
Quote:
|
4 Attachment(s)
am un set de genti de pe un m3 e36.fata 17x8.spatele 17x8.5.cu o pereche de cauciuc de 235/45/17 nokian.350 euro
|
ce se mai aude cu ursu ? :>
|
Domy nimic vesti?
|
lucreaza...lucreaza...om ocupat:)
|
ti-am vazut si masina in revista.. pacat!
|
Quote:
|
Quote:
|
da am vazut atunci accidentul si nu am mai apucat sa citesc toate posturile :D sunt prea multe de aia ..
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
ce tare esti....a venit circu in oras...ti-ai luat glume noi alea alea |
2 Attachment(s)
bmw meeting
400 m VS vtm |
Dommy ce se mai aude despre masina??
|
am facut rost de o cutie de pe un e34 335i.si alpina iau jos si pun aia pe el.ca asta e prea scurt.in a 5 a la 5000 de ture ma duc 140 km/h.si in a 5 a la 200 intra limitatoru la 7300 ture.pe 400 de metri aprope ca tra sa pun 5.si consumul afara e 13l/100km.nu e o combinatie.eu zic ca cu cutia noua o sa scot timp mai bun pe 400.dar vedem in 26 la baia mare.
si dupa aia urmeaza sistemul de toba special pt motoru de m5.numa inca string datele de pe sistemu nou.ca e destul de scump si nu as vrea sa platesc de 2 ori sau de 3 ori.tra sa iasa din prima.poate deja maine iau jos cutia de pe un urs de vtm.poate fac si poze... |
7 Attachment(s)
las pe domy sa comenteze pozele
|
era sa uit :))
|
Creed ca este E30 ala de drift :)...abia astept niste filmuletze cu ea cand va fii gata:)...Bafta:)!!
|
Quote:
|
Quote:
ce nu inteleg...e ...faptul k lipseste o parte din masina...mai precis de dedesubt... :shock: |
Quote:
deci,cum am promis am luat jos cutia de pe un e30 pregatit pt vtm,care are motor de 3.5l si de aia nu are partea de jos ca motoru e modificat cu 30 cm mai inspate,ca sa fie echilibrat masina in curbe.ursu ala face probleme la multe impreza in campionatul national.na infine. astazi curati si schimb simeringurile in cutie.si poate deja si incep sa desfac pe aro. |
ai umplu strada de ursi acolo:D ....multa bafta cu noua cutie
|
DOMY probleme cu politia ai sau ai avut? nu comenteaza ?
|
are acuma !
|
Naspa ! Si ce poate sa-ti faca daca ai masina cu modificari neomologate si alte chestii ... ?
|
sa tio suga la rece asta poate sa faca politia
|
noroc ca unii dintre politisti au bmw.si uneori mai au si probleme cu ele....
|
atata am spalat ca din benzina aia ce am consumat la spalarea cutiaei puteam sa merg la mare.numa nu cu aro.eventual cu un tico.infine.totusi eu zic ca a meritat ca acuma arata ca noua.problema e ca trebe sa modific iarasi suportul de cutie,timoneria si gardanul...asta e.
|
3 Attachment(s)
am uitat pozele.
|
Mishto ursu ala de vtm...abia astept sa vad ce timpi scoti cu cutia asta presupun ca asta are rapoartele mai scurte..
|
Pai el a dat-o sau o da pe aia jos ca e prea scurta...
|
1 Attachment(s)
Quote:
marfa ursu asta..l-am vazut si auzit :shock: anu asta la buzau, la vtm... domy..ursu tau e printre cele mai tari din romania...l-am admirat la 4tuning days :d...bafta cu proiectu in continuare |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:15. |
- Copyright 2026 4Tuning