![]() |
Re: 402 m @ Craiova, 15 martie 2009 (REPROGRAMATĂ + LOCAŢIE SCHIMBATĂ)
Quote:
|
Quote:
P.S. De ce nu ai vrut sa te dai cu Fiesta ? Quote:
|
Mi-am adus aminte de o chestie foarte funny. Am ajuns de dimineaţă la Bucovăţ cu coloana de la Bucureşti, Piteşti, Ploieşti şi Vâlcea, iar apoi am plecat spre Craiova (pe ruta ocolitoare, de care s-a văietat toată lumea), pentru că trebuia să mai aduc pe cineva. După ce s-a blocat drumul pe partea cu curbele, jos, în Bucovăţ, erau 2 băieţi care, pe un ton destul de "impunător" :lol: mi-au spus că, dacă nu particip, să las maşina acolo :shock: Monument, nu altceva ! :lol:
|
si cele cateva filmari facute cu camera mea
|
La aeroport a masurat cineva distanta ? S-au dat tot pe 400 de metri ?
|
10 Attachment(s)
ceva poze
|
Quote:
Ps:Hai Doamne Fereste! |
Quote:
|
distractia de pe aeroport a fost foarte tare ....
DragostT nush ce tot umflii participantii din Buzau atat... s-au facut de ras in ultimul mod...pacat de masinile tari (911 turbo si m3)... s-a vazut ca sunt genul de oameni care au bani de masini tari dar nu au primit si instructiuni de folosinta la ele (cum e si tipul cu Lamborghini)...stiu sa mearga la suc si la club cu ele...dar habar nu au sa le exploateze!!! iar cupra aia e postata undeva pe aici cu 3xx de cai si multe suferinte...si a luat bataie rau de la un colt czt cu soft si evacuare si de la un Gti cu aceleasi modificari:) imi pare rau ca nu am prins cursa dintre Pepy si Czr... si da seby czr are o masina tare P.s. Anonymous NO1 :) |
Quote:
|
Quote:
|
o sa postez si aici :
http://www.gds.ro/Eveniment/2009-03-...C+legal+ratata cursa nu a fost organizata de clubul Downtown.... Redline se numeste clubul care s-a ocupat de organziare |
Quote:
macar ne-am ales cu un show de drift ( facut de cei 4 ursi memorabili in memoria lui FRIGIDER ) si ulterior ce s-a mai intamplat pe aeroport !! ;):arrow: una peste alta pentru cei care au venit de sambata , a fost frumoasa aceasta iesire de week-end !! :lol: pacat de organizarea de DUMINICA si de faptul ca venisera foarte multi pusi pe fapte mari !! :idea::arrow: bafta la urmatoarea organizare ( care speram sa nu mai fie organizata la fel ca asta de acuma ) deoarece nu cred ca lumea va mai avea incredere si a 3 oara in cursele organizate in Craiova !! ;):idea: bafta all si asfalt uscat !! :D |
Organizarea de la bucovat ca organizare de 2lei...dar la aeropert au fost altii cu multa nesimtire care s-au bagat in fata si s-au dat de 20ori...iar niste prosti asteptau cu zecile de minute in spatele lor...mai uitati-va si voi pe youtube cum se organizeaza astfel de curse (in germania de ex...)
Nu se dau numai aia cu 500hp, se dau si cei cu masini de 100..................oricum Craiova cred ca e compromisa...........pt cursele viitoare |
sa o luam cu inceputu ... vrema a fost favorabila cursei si este unu dintre motivele pt care s-au strans atatia spectatori si asta nu ar trebuie sa supere pe nimeni din contra in fine ... spectatori au venit sa vada spectacol mai ales in ce mod si cat de devreme s-a mediatizat cursa ... tinand cont de locatia aleasa "care nu putea fi mai proasta" era chear imposibil sa vizionezi cursa din locurile "amenajata" ) de organizatori ... asa ca publicu a ales siguranta pe locu 2 si tineau mortisi cu sa vada cursa unde sute de cai se dezlantuiau ( din punctu "asta" de vedere nu ii poti condamna ) .... concurenti asemenea vroiau sa se poata da in siguranta si aici deja nu a mai depins nici de public nici de concurenti .... bun asa .... uramatoarea problema ar fi aroganta "Doamnei " Nita ...citez ... " dar nu asta a fost problema ca dadeam un telefon so o prelungeam " mie unu imi este sila voua ? ... cat despre "Redline" baieti au incercat dar a fost un esec total asa e cand se infinteaza cluburi peste noapte si vor sa faca si ei curse , se mai intampla baieti dar data viitoare ganditiva de doua ori la locatie si mai multa implicare ... cat despre cursele de pe aeroport ma pot declara multumit pot spune ca s-a desfasurat un show pe cinste si am avut ce vedea iar publicu a fost destul de intelegator iar totu s-a desfasurat in "liniste " si fara evenimente neplacute iar participanti din alte judete au parut multumiti de desfasurarea cursei ... iar lucrurile exact asa s-au intamplat o pot spune clar eu am avut onoarea sa le dau startu ...
|
Deja e cliseu sa incep si eu cu probleme de organizare ... etc ...
Vreau sa ii felicit pe Malos si pe Emil pentru cursele de la Bucovat (pentru ca au avut curaj sa se dea acolo), si pe KaluVr6, Cacao200K, DragosCupra si nu in ultimul rand pe fra, VladS40T4. Ii felicit pe toti cei care s`au dat pe aeroport si au facut spectacol calumea in special pe Wpp care am obs ca e un tip super cu f mult caracter! |
da` am si eu o curiozitate , ca sa mai schimb subiectul cu organizarea . Cand am ajuns a 2-a oara la aeroport dupa ce am mancat , am vazut ca tipul cu Porsche-ul de Buzau iti dezlipea de pe luneta insemnele cu "Buzau Team" . Are cineva idee "DE CE?" ?
|
Din punctu unora de vedere nu a fost nimeni de vina si cursa a fost OK, chiar daca ei sunt foarte putini si probabil au fost spectatori si au avut ce poza. Din punctul meu de vedere ca si participant, a fost o dezamagire totala, daca e s`o luam acuma nu are nimeni vina dar putin ma intereseaza pe mine cine e si cine nu e de vina. In primu rand trebuia sa se astepte la un Nr mare de masini fiind prima legala din an, se anuntasera deja foarte multe masini numai de pe net, se stia ca la fata locului o sa fie poate inca pe atatea si totusi au ramas fara formulare....a cui e vina...a ACR`ului?
Fisa mea trimisa de pe net....si care a fost primita ca am si mail de confirmare, UNDE ERA? A fost tot vina ACR`ului? S`au asigurat ca sunt destule garduri de protectie si destui jandarmi? NU. Deci nu mai aruncati vina pe altii si asumati`va macar responsabilitatea pt ce s`a intamplat. S`au cheltuit o carutza de bani si fiecare fac pariu ca a alergat sa`si faca masina sa se pregateasca inainte de cursa si degeaba. Eu unu am apucat sa ma dau decat o data cu toate ca s`a zis ca pe aeroport s`au dat pana s`au saturat, e eu nu m`am saturat, am stat 2 ore pe aeroport si m`am dat o data, dupa care s`a spart totu, si dupa toate astea ziceti sa mai venim la Craiova? O sa faceti meditatie cu "bastinasii" peste noapte si gata la urmatoarea cursa toata lumea e civilizata? Sau ce o sa se intample data viitoare? O sa organizam si noi la Valcea o cursa peste vreo cateva luni si e prima data cand facem acest lucru...sunt curios cum o sa iasa....o sa vb dup`aia. |
Sunt de acord cu ideea ca nu baietii din craiova sau Craiova ca oras sunt de vina. A fost un cumul nefericit. Sunt la fel de dispus sa vin acolo din nou, ca in orice alt loc.
Am si eu o intrebare ca n-am inteles inca. Bucata aia de drum betonat nu intra sub jurisdictia politiei sau a nici unei autoritati? Poti sa mergi acolo cand vrei si nu te intreaba nimeni nimic? Eu am vazut rutiera la intrare, gramada mare, am zis sa plec ca naiba stie cand vin astia si fac razie... Daca este cazul asa, ma intreb de ce nu se tin acolo curse in fiecare weekend sau ceva? Baietii din craiova banuiesc ca sunt in fiecare seara acolo. Am putea sta dracu pe gratis cate o zi intreaga :) Legat de calitatea drumului e cam cacacioasa dar daca ne punem ambitia turnam niste smoala ceva in gauri, dam cu ciocanu in ridicaturi si se face si calitatea acceptabila :D Imi pare rau acuma ca am plecat asa repede de pe aeroport. Poate ne dam sapt viitoare dupa VTM :D |
Quote:
|
N-am fost la Craiova,dar am citit toate posturile de dupa cursa si am vazut toate pozele,filmele.
Cu tot respectul pt cei care au organizat cursa,mi se pare o mare nebunie cu spectatorii care stateau la juma de metru de masinile care luau startul. De acord ca poate au fost diverse probleme cu organizarea,dar sa lasi cursa sa se desfasoare cu spectatorii aia pe pista mi se pare NEBUNIE curata. Eu unul n-as fi avut curaj sa iau startul pe drumul ala ingust. Cum au avut curaj sa ia startul cei cu tractiune spate mai ales? DGHul de ex....a luat startul pe drumul ala ingust?...:rolleyes2 Eu zic sa multumim lui Dumnezeu ca nu s-a intamplat vreun accident. |
Ca bine zice ssst, daca stiam luam pe cineva in dreapta...statea cu geamu` deschis si la finish sigur produceam cel putin 4-5 telefoane, 3-4 aparate foto o geanta , un rimel ceva :).
Inca ceva...si cu asta promit sa nu mai postez aici FELICITARI TUTROR CELOR CARE AU STAT ACASA!!! |
Quote:
|
Quote:
|
eu as fi vrut sa ma dau cu alta solenza de exemplu . si m-am dus intai pe jos sa vad cum sta treaba la linia de start , si cand am vazut ca masinile de grupa B si C stateau la coada dar de la E in sus se dadeau de 3-4-5 ori , m-am lasat pagubas ... aia e , gasesc eu alta ocazie sa ma dau cu solenza aia
|
Quote:
|
[QUOTE=DragosT;2153422]...iar Ibizza 250+......QUOTE]
Ar vrea ea sa aiba atat, dar nu are...inca.. |
Quote:
|
Quote:
dovada ca noi am venit si chiar ne-am distrat SINCER !! :D PS: ce URS M3 ? ca parca iesisera toti de la HIBERNAT in acest week-end :lol::D |
[quote=bitnet;2153450]
Quote:
Nu vezi ca prin dezinformare se nasc legendele :D. Ti-ai luat-o de la un gti, tu cu 100 de cai in acte. Porcule!:rolleyes2 |
Hai gata lasati-o toti asa cum a cazut..a fost nasol si gata..ne vedem la urmatoarea..pana atunci lasati discutiile gen "te-am facut haha sunt bun" .." m-ai facut da-mi revansa ce plm" ," nu frate te-am facut si gata nu ti-o dau revansa k e aiurea"
Abureli..va reglati conturile la telefon,prin sms,pe mess,la iLegale..oriunde..sau tre sa starniti panica pe forum si fani tastaturisti?! IE CUL;) Puneti poze de la curse si filme mai bine;) |
Despre craiova:
Felicitari baietilor din Craiova pt efort. Despre curse: Nu e chiar usor sa faci o cursa. E si mai greu cand te trezesti cu 170 de masini inscrise(aproape dublu fata de ultimele 4-5 legale la care eu am fost) si mii de spectatori intr-un spatiu in care de abia te misti. Pacat ca n-a iesit... aia e, capu sus si mai bagati o fisa data viitoare! Speedline va asteapta la Tulcea, pe aeroport, prin Mai pentru un 'tutorial' :lol: Despre public: bine ca v-ati obisnuit toti sa va dati numa cu intelectuali pe margine, care o ard pe Mozart... jet mah! publicu e problema jandarmilor. cat timp oamenii stau la 3m de pista nu e grija noastra. sa manace si sa asculte ce vor. bine ar fi sa dea si un ban, da se pare ca nimeni la noi la Romanica nu speculeaza chestia asta (inca). Despre masini: astept cu interez Covei VS Pepy, o sa fie o super cursa. Ce am sesizat neu dupa cele 10 ore petrecute prin Craiova... nu mai avem "No.1" cam pe nicaieri. Sunt atatea masini tari care ar putea oricand sa faca diferenta sau sa speculeze greseli incat... ce sa zic.. eu am plecat cu o amintire frumoasa, chiar daca cursa n-a mai fost. Mai lasati deci orgoliile si sa rupem capu' la unguri :D:D !! |
Quote:
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
La motor de 1300 cm.. stoc :-P mai mult de 70 cai nu are 8) .. pe lângă 250 ai lor :rolleyes2 .. au fost simpatici :lol::lol: |
Quote:
|
dintre cei care ati fost akolo daca aveti vre o unu filmarea cu evo vs subaru impreza (NUMERE DE TM )?? vreau si eu filmarea daca aveti va rog , eu am ajuns un pic cam tarziu si nu iam mai prins pe toti
|
Quote:
Poti sa reclami la protectia consumatorului si ai sa primesti tot inapoi inclusiv drum si cazare. Se poate reclama online. |
Quote:
oricum la cati au plecat acasa de nervi si dezamagire le-au ramas ceva bani(pt.aceste servicii) numai cat am auzit prin statie au plecat cel putin 10-15masini si 10x50lei.........................iar din cele aproape 150 de masini nici jumate nu cred ca si-au luat banii....ce a fost a fost,putem sa rascolim ***-u mult si bine...degeaba poate la pitesti o sa fie mult mai bine ca 200-300km nu stiu cine mai bate de pomana sa-si ia tzeapa.... |
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning