![]() |
vsa
Quote:
|
Re: vsa
Quote:
|
vsa
Quote:
|
NUUUUUUUUUUUU :lol:
glumeam mai. pupici de ziua ta!! 8) |
vsa
Quote:
pupici si mai spui ca mie imi plac barbatii!!! :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: |
pupici amicali ba!!!! Fratesti :)
|
vsa
:yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: :yikes: astia sunt mai tari decit astia!!! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
|
Re:
Quote:
si care sunt conditiile ?( taxe, etc...) |
Alooo Alooo N`tzi Vazut un Cal Marooo?! :mrhappy:
============== vezi k ai topic de aberatii... aici e cafenea... si ink o kestie, nu fa 2 post0uri pt doua idei fa un alineat, e mai simplu -aleks :wink: |
AM TERMINAT EXAMENELE UAAAAAAAAA! :baby: :crazy: :peace: :peace: :pistoles:
|
ALO! NU MAI SCRIE NIMENI NIMIC PE FORUM??? :weirdface
|
1 Attachment(s)
:?: seamana cu :oops: :oops: :twisted:
|
Cu ce?
|
cu heaven :lol: :lol:
|
cu un deget sau cu pwla
|
LoL....cred ca e un papuc..
|
mwuhahahahaha :twisted: :twisted: :twisted:
taare explicatia :twisted: :twisted: eu spun ca e o bucata din mobilier |
Si eu cred ca e un pantof :D
|
eu cred ca e un avion....ba un extraterestru.....ba nu...e underdog (sau cum dreacu il chema pe ala din desene animate :D
|
bah ala e adidasu meu ...
bai zerofast da faci glume pe seam adidasilor mei rosii sau ce ??? :lol: :lol: :lol: |
Am zis eu ca`i un papuc! lol
|
da' din unghiul ala trebuia sa ai imaginatie bogata k sa ti se para adidas... :lol:
|
Eu am avut ceva avantaj...am poza originala si la alta rezolutie...
|
vsa
Quote:
|
am o curiozitate...
credeti ca dupa intrarea in comunitate vor intra in tara toate gunoaiele de masini, cum s-a intamplat la polonezi? sau vor fi restrictii la importul de sh-uri? |
:) dap... cred ca se ridica taxa aia 1 euro sau nu stiu cat pe Cm2 care tre sa platesti pe masina care o aduci in tara....deci ...sh-urile vorb fii mai ieftine de la straini...de fapt...din 2007 nu`tzi mai da drumu la RAR ... sa radiezi sau ceva de genul ....o masina care nu are euro 3....deci...torogoatele le aduci degeaba din afara....
|
gresit partial...
ce dreq muah? asta cu taxele vamale intreaba-ma pe mine, k nu degeaba lucrez la... aprozarul de la colt :lol: :lol: pt masinile produse in ue nu se percep taxe, ci doar tva, calculat la o valoare ce variaza in functie de anul de fabricatie, de capacitatea cilindirica si de tipul de combustibil (diesel/benzina) dupa ce vom intra in comunitate intr-adevar, nu vom mai plati tva catre statul roman, dar nici nu vom mai recupera tva-ul din tara de cumparare , asa cum facem toti acum ( de exemplu eu am recuperat cu aprox 150 de euro mai mult decat am platit aici , asa k nu-i asta smekeria... ) |
6 Attachment(s)
tin sa va anunt oficial ca avem cel putin 75 de bacauani inregistrati pe forum, asta neluandu-i in calcul pe cei care nu si-au trecut in dreptul datelor locatia bacau
|
E bun asa....dar ...is multi sau putini? sau asa si asa! :D
|
tinand cont ca acum nici un an, cand am deschis sectiunea bacau, eram singur, cu doar inca 2-3 membri, eu spun k e foarte bine...
si trend-ul este crescator, deci... viitorul suna bine :D |
dar eu de ce nu apar in listele ale? :(
|
pt k n-ai pus bacau la locatie :lol:
|
Re:
Quote:
pai ... pt ca nu ai Bacau la profil, la locatie :D |
ma scuzati!! acu e bine, nu? pot aparea si eu pe liste acum? multumesc!! :lol: :lol:
|
nici eu nu apara in liste... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
|
www.seriouswheels.com
aici vedeti o groaza de masini bestiale!!!! |
aleks spunea de 75 de utilizatori, dar dupa cum vedeti mai exista multi altii ca mine care nu au trecut locatia!! deci, sunt mai multi utilizatori!!
|
Sunt sunt....ca nici pe Vip (vecinul cu meganul) nu`l vazui in lista
|
acum ai bacaul la locatie, o sa apari in liste :wink:
|
ok! ce bine!! inseamna ca a crescut numarul utilizatorilor!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:24. |
- Copyright 2026 4Tuning