![]() |
Re: STOPURI TRANSPARENTE.....PT DACIA 1310 BERLINA????
Quote:
|
masina nu e acasa si vineri intra la vopsitorie, antifonare si multe altele, poze probabil in cateva saptamani
|
eu inca nu le am acasa dar vezi ca mai sus sunt poze cu triple transparente si le vezi cum da pe masina;)
|
Le-am vazut. Ma intereseaza care este textura plexicului de aproape. De la distanta arata bine,dar, ma intereseaza cum arata de aproape, pt ca am vazut la unii triple albe si.... mai bine lasa :(
|
oricum astea care mi le aduce sunt facute la firma pt tuning:D
|
vreau si eu stopuri transparente juma rosi si juma albe sau toata tripla alba si pt fata deca se poate caut de cv vreme si nu gasesc:((:((
|
3 Attachment(s)
lexus style pe dacia 1310 , asta da treaba :-P cica ar fi cam 2 mil setul , unde se gasesc nu stiu , dar exista :lol: ...........
|
sunt curios cum se prind ! k daca au prinderea veche cu suruburi exteriore nu se prea merita ! k o sa ramai fara ele :pissed:
si la 2 mil setu, iti cam bagi unghia-n gat ........ |
dar, de unde ai pozele?
observ ca sunt facute in magazin de piese auto; au si pretul pe ele, dar nu se vede exact. mai multe detalii.... |
tare :D ...din poze nu mi se pare k ar avea vechiul sistem de prindere cu suruburile in exterior...acum ramane de vazut dak astea chiar sunt de dacie
|
sunt de DACIE am vazut eu azi puse pe o dacie si se vedeau chiar marfa;) nu am vazut ce sist de prindere aveau ca era in mers da parca nu se vedea nici un surub
|
a reusit cineva sa faca vreo poza ? :???: ........sa ne lamurim si noi :)
|
felicitari celui care a a avut ideea si care le-a realizat
dar la 2 milioane, daca asta este pretul.. ma indoiesc ca pot sa fie cat de cat de calitate |
salut! pentru dacia 1300 nu se gasesc?, eu unul sunt dispus sa dau atatia bani, sincer nu mi se pare exagerat de mult si se merita, atrage privirile mai mult ca sigur
|
waaaaaa....:shock: :shock: :shock: .....sunt super frumoase si cred ca se merita 2 mil dar unde se gasesc stie cineva???
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:14. |
- Copyright 2026 4Tuning