![]() |
Re: E36 - VN-88-FLY
daa :D ca sa nu se bronzeze :D
din pacate mi-au ajuns alte bucsi la bratul spate si trebuie sa mai astept pana maine daca am noroc sau pana luni daca am ghinion :)) am rezolvat-o si cu senzorul la ABS ;) toate-s bune |
Quote:
|
daa asa e.
App am luat suruburile alea pe Original 50lei ambele... maine cred ca imi si vin |
Quote:
:D |
Re: E36 - 318i Stok
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Am vazut si pe M50 2.5 ... sau poate ca era finala schimbata.. :?: |
1 Attachment(s)
Cu toate ca in ultimul timp nu prea am mai facut nimic la masina in cele din urma a venit iepurasu si la FLY-u meu :)) si am reusit sa ii iau si eu mult doritele Bari de M :) + o cotiera ...
Astazi am reusit sa le montez si eu pe masina si o sa revin cu poze sper tot in seara asta sau zilele acestea. |
Vorba aia ne pregatim de meeting :))
|
jipi ai id lu bebelush baiatul preotului din urechesti? on topic.. super masina o vazusem asta fara prin fata pe la cuza...a si se aude super:lol:
|
Multumesc Addr... se auzea :)) ca acum nu se mai aude am renuntat la finala aia Japan... chiar daca se auzea destul de bine nu isi avea rostul pe motorul meu :)) inainte trecea sunetul si mai apoi eu la 2 ore :))
PS. NU am id-ul acela |
6 Attachment(s)
si cam astea fiind spuse am reusit sa fac cateva poze
|
Arata foarte bine,chiar ai evoluat.
Daca ai de gand sa mergi fara numarul din fata pus pe bara e pacat sa nu cauti acea bucata mica din bandou de la modelele luxury pe care scrie BMW. |
Man am vazut aseara masina pe la Rix...ce pot sa spun arata mult mai bine in realitate decat in poze:D
|
jipi nu ai pe acasa din greseala vreo emblema cu bmw in stare buna ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:08. |
- Copyright 2026 4Tuning