![]() |
Re: Loganu meu! DJ-18-KYD
1 Attachment(s)
Nu pot sa ma abtin sa nu incerc ceva pe masina ta..:)) fiindca e sora alei mele...:X
|
Pai si ce i-ai facut frate ?!:shock:
|
bogdy.ghetto l-am astupat mai mult pentru prezentari...oricum in curand o sa ii pun dela mic cum ai tu.
ROAD EMPIRE e imposibil asa ceva...eu folosesc masina asta zi de zi si nu vreau sa umplu torpedou de amenzi :D crazyfornova multumesc pentru vt. ROAD EMPIRE din cate vad eu a scos manerele pe spate :) |
pfff ! ai dreptate,acu` am observat si eu :-)
|
1 Attachment(s)
Iti recomand aceste jante ...daca vrei sa faci o schimbare ! :dribble::yikes::yikes::yikes:
:arrow: |
Nu va rupe gura targului cu alea..si din cate stiu loganu are 4prezoane nu 5..
Eu i-as recomanda Keskin..:):rolleyes2 fiecare cu gustu lui |
mda prob e k au 5 prezoane,dar ele sunt frumoase,dar masina lui este cam ''intunecata'' la faruri ,stopuri,folie pe geamuri...nush dak da bine cu jenti albe,parerea mea k da mai bn cu jenti negre lucioase NU mate!bft!
|
Keskin-urile nu's mate..:P
|
4 Attachment(s)
Am profitat si eu de vremea buna din ultimele zile....
|
De pe ce masina e telescopul care sustine capota?:D
Acolo jos e prins pe surubul care tine aripa? imi poti zice si mie? mersi :lol: |
Buna treaba kyd'ule
A iesit super frumos |
Nu ai avut ce face si te-ai apucat de vopsit furtunase??:))) buna ideea schimba un pic aspectul din compartimentul motor
|
crazyfornova este luat de pe un cielo nexia....da e prins in locu surubului de tinea aripa :D
Co5m1n eXtreme multumesc...nu te-am mai vazut de mult pe aeroport ;)) alex_77_marius poi ce sa faca si omu de plicitiseala...;) |
Nu spui nimic vagabontule,imi faci numai surprize. Frumos.
|
te-am vazut ieri seara la jiu la benzinarie... superba masina... felicitari!
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:29. |
- Copyright 2026 4Tuning