![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Cluj-Napoca
LOL :)))))))))))))))))) !!! Intr-o competitie de 6-7 ore , nu ai vrut sa ne rapesti din timp ! :)K
|
nu fiti rai mai ...
|
poate tie ti-a luat 6-7 ore manastur gheorgheni intrecerea gheorgheni manastur pe jos
ca la mine a dura de la 10 la 12 si ceva totul... |
Ei , nici chiar asa ! Drumul Manastur - Gheorgheni e scurt ! Competitia se mai desfasura inca atunci cand ne-am dus noi la alte activitati pe la ora 15 si ceva . Un mic calcul : ora 9 AM - ora 15 PM .
Nu conteaza , noi sa fim sanatosi :D :D :D ! |
Ca am ajuns acasa la ora 19 e alta poveste :)))))) !
Pe 18 martie bagam si Dacia pe asfalt , sa vedem acolo show ;) ! |
hmmm te bagi cu dacia?
hai sa-ti dau un carburator si o galerie de doamne ajuta si o suspensie macar sa stea pe drum dacia daca tot vrei sa te dai. |
Dak vom avea nevoie de ceva , te anunt . Mersi de oferta !
|
Gata cu stresiunile , aproape gata cu examenele :) , banuiesc .
Ce mai lucram ? La Expo se tine raliul pentru doamne si domnisoare de martisor ??? Eu am intrebat la secretariat si zicea tipa ca inca nu sunt puse la punct detalii, ea stie doar de targul din perioada 21-25 martie cu Auto , Expo Truck & bus si Tehnica auto . Dak aflati ceva interesant , sa-mi ziceti ! De dat s-ar da Laura sau o prietena de-a mea ! |
anu trecut in parcarea de autobuze a fost .... anu asta n-am auzit nimik, nici publicitate nimik... tu esti primu care mentioneaza :lol:
|
Din pacate se amana etapa de raliu pe asfalt programata pe 18 din cauza bataii de data trecuta . Nu le-au dat politistii aprobare :(
!!! Ramane pe data viitoare ;) |
Ramane asta : :)
Expo Transilvania in colaborare cu Publisys si Spider Tuning invita pe toata lumea intre 21-25 Martie la Transilvania Tuning Show. Evenimentul va avea loc la Expo Transilvania Cluj in cadrul Salonului Auto 2007. Transilvania Tuning Show se va desfasura pe o suprafata de 600 mp acoperiti si 200 mp outdoor cu acces direct din Salonul Auto. Ce puteti vedea: - automobile personalizate - automobile de competitie - motociclete - firme de specialitate - multe noutati si premiere din domeniul tuningului auto si nu numai Va avea loc o tombola iar marele premiu va fi un ATV oferit de Expo Transilvania Se preconizeaza un numar de 15 - 20.000 de vizitatori. Pretul unui bilet de intrare este de 2 RON. Pe 24 martie e Ungaria . Merge Time Squad pe muzica si Heparu ! Apoi Bucurestiul nostru iubit ! |
Si heparu tot pe muzica ...
|
Hristos a inviat!
/\\ //\ \/\ V /\/ /6 6\ (= Y =) /"--"\ |
adevarat a inviat !
|
adevarat a inviat
|