![]() |
Re: Custom Shop Braşov
Salut! Imi facu placere sa citesc toata povestea proiectului tau. Am si eu un trabant si vreau sa stiu la cat m-ar ajunge o asa lucrare??? Dar sa nu iasa la fel sa fie diferit, o estimare aproximativa....
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
cam cat m-ar costa sa imi fac golful sa arate asa?
|
nu reusesc sa accept invitatia..........i-ti dau adresa de yahoo: [email protected]
|
Quote:
@dorian...ti-am lasat numarele mele de telefon pe un mesaj privat;) |
Quote:
daca tu nu faci....poate stii pe cineva care poate? |
Yackone da-mi un pret pentru eleron micut stil csl mai mic sau m pt cotetu meu.
|
Sal. Spune-mi si mie te rog cat m-ar costa un set de pleoape si un eleron micutz pt un audi a6 din 2007.ms
|
cu lacetti-ul ce se mai aude? :)
|
salut, am un nissan 200sx si sunt din brasov
am un suport pt ceasuri suplimentare care vreau sa il montez ca in poza aici: http://www.carzonespecials.com/image...900!apg100.jpg suportul il am, problema este ca nu se potriveste deloc ai putea sa ma ajuti? si cam la ce bani ma duce? |
Te pot ajuta cu ce mai mare placere...Iti dau un pm cu datele mele si ne auzim pe maine la un telefon
|
7 Attachment(s)
In primul rand imi cer scuze pentru dezordinea din atelier dar in ultima vreme numai la curatenie nu-mi sta gandul...
Sa incep cu inceputul: 1.Modelarea difuzorului de la Chevrolet Lacetti este gata...poze cu bara maine sau poimaine 2.Capota Peugeot 407 dupa ani si ani e gata... 3.Bari Renault Laguna clean look |
place capota de 407.... spor
|
si difuzoru de lacetti? ehh ?ehh?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:26. |
- Copyright 2026 4Tuning