![]() |
Re: Espero 2.0 16v GSi Turbo - Un vis ... devenit realitate !
Si ai vreo turbina speciala pe el,vreun motor de vreo 3000 cmc de zici ca in Romania nu exista tuning ?
|
mai citeste inca odata cele afirmate de catre mine. exista dar sunt putine proeicte, ca acesta caruia ii poluam topicul, care intradevar iese ceva spectaculos din ele! restul sunt stickere, leduri neaone sub scaune etc.
|
Merita urmarit,bafta...interesanta masinuta
|
ce mai face masinuta, o mica filmare de la probe ? :D
|
am citit acum tot topicul...super tare proiectul...m ai lasat masca...bafta in continuare si ast filmulete cu masina:D
|
salutari, sint nou cu voi, dar am citit totul, sint super incintat de munca colegului si de dorinta lui,
am ramas cu gura cascata, dar am luat notite, important este ce vrea omul sa faca...... si sigur va face bine felicitari |
Salut,
Te felicit pentru ambitia si rabdarea de care ai dat dovada apucandu-te de un astfel de proiect. Felicitari si pentru alegerea facuta in privinta omului care sa se apuce si sa iti duca la bun sfarsit acest proiect (ma refer bineinteles la Nea Ilie). Keep up the good job! Salutari tie si lui Nea Ilie/Baubau Racing :D Off topic: Si Calibra mea a fost pusa pe picioare tot de catre Nea Ilie ;) |
superb proiect....
|
Quote:
|
Si ce sa vezi... tu ai chiar E46... stiu ca esti mandru de masina, dar remarci din astea sa faci misto de un om care a muncit atat si a bagat o gramada de bani, chiar nu isi au rostul...
|
Quote:
Cum se face atunci ca exista c20let uri duse la 550 de cai sau poate chiar mai mult? |
sunt si pana la 1000 hp... dar asteptam sa-si faca el bmw turbo si mai stam de vorba
|
aici un mic exemplu https://www.youtube.com/watch?v=u-cGl...C789AD26B7A60E
|
gata ati stricat si topicul asta.........esperache mai vino si tu cu o vorba buna, o poza ceva ca de nu uite ce se alege de topicul tau.
|
5 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Pe bune acum : astept un set de sonde, senzori, indicatoare de ultima generatie ... si asta cam intarzie ... Quote:
Ca sa nu fac scurta la degete si sa pierd vremea la "pacanele" ca tine, ma rezum in a-ti transmite urmatorul lucru : anunta-ma si pe mine cand toti acei "daca" , "daca" si iar "daca" din expunerile tale din lumea de "dincolo" la care visezi sau te lauzi, vor prinde viata, forma finala, concreta sau ... ce vrei tu; cad despre ce sanse am eu cu masina asta, lasa pe altii hotarasca asta (aceiasi "carnati" ii haleai si acum vreo 2 ani despre ceea ce deja exista acum la masina asta) ... pregatesc o surpriza destul de placuta pasionatilor din domeniu, care va face intr-adevar unica aceasta masina prin modificarile ce i se pregatesc, dar prefer ca amanuntele sa le cunoasca doar apropiatii, cel mult voi posta pe forum masina in forma finala, dar asta e de durata oricum ... m-am saturat de "gogosarii" de pe aici ... Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:10. |
- Copyright 2026 4Tuning