![]() |
Re: Tips &Tricks/intrebari&raspunsuri/discutii
nici tu n-ai nimerit-o "doar eu" . pentru toti cei interesati de asa ceva:
nu exista un program de "tunat" masini. exista programe de modificare a pozelor ca photoshop, photoimpact, si altele. Acestea se folosesc la "tunat", care se mai numeste si virtual tuning, si la care eu sunt prastie. programul cu care creezi masini, de la 0 si le modifici, ai vizualizare 3d. programe folosite la creatiile 3d sunt: 3d studio max, zmodeler, metasequoia, maya, milkshape. va multumesc pentru atentie catalin |
io am zis ca programul despre care e vorba pe thread'ul "Sectiune 3D" se numeste "3 D Studio Max"...programul nu este de "tunareala", ci in principal se proiecteaza diverse lucruri , cu ajutorul lui ! daca proiectezi si o masina, si ii mai si pui un body-kit si arata a masina tunata , ei bine , asta e altceva , dar tot o proiectare 3 d ramane !
[edit TopArt] in Max nu proiectezi, modelezi 3D si randezi. proiectare = constructie/modelare PARAMETRIZATA, cu definirea si posibilitatea de modificare a tuturor cotelor, unghiurilor, razelor, lungimilor, latimilor, inaltimilor, etc. proiectare 3D faci in CATIA, ProI, SolidWorks sau chiar si in Mechanical Desktop. hai sa nu confundam termenii in lipsa de cunoastere a lor. ;) |
imi cer scuze daca nu am fost destul de clar in antepenultimul post
|
:"> ai atat !
|
1 Attachment(s)
va rog frumos care e amabil.......am instalat cat de curand v-ray-ul shi brazil luma server.....shi draci cand dau sa aleg tipu de randare la v-ray imi da eroarea de mai jos shi brazil nul gasesc....ma ajuta cineva va rog!!!!!....shi plus ca nu nici materialele de la v-ray cu toate ca e full....:rolleyes2
|
va rog e cineva........pls....nu pot sai dau de cap...
|
mai din cate vad eu ca scrie acolo ...clar nu ai licentza ....cam asta am vazut eu
|
mah frate scrie ca nu am liceenta dar cum draq o bag........ca am shi crack shi tot shi nu vrea sami dea sa inregistrez produsul.....cum as putea face????
o idee ar fi sa cumperi produsul respectiv ;) o alta idee si mai buna ar fi sa folosesti PM-uri cand vine vorba de ilegalitati IT, sa nu te trezesti cu oarece garzi pe cap ;) etc. (vorba "stramosilor": mergi pe burta/apa-i scurta... :twisted: ) |
2 Attachment(s)
Salutare tuturor pasionatilor de 3d de pe acest forum...am si eu o problema insa:
azi m-am apucat de 3ds max si am incercat sa urmez tutorialul cu janta insa cand am ajuns la stadiul prezentat in imaginea de mai jos nu am reusit sa trec mai departe pt ca nu pot reproduce acel dreptunghi din imagine Ma poate ajuta cineva?:sad: |
Quote:
|
apesi SHIFT ca vrei sa creezi prelungirea aia...
|
aaaaa..am shi o intrebare...cam cat costa 3ds max pe la o taraba sau o firma ceva....?
|
nu stiu exact ... dar undeva intre 60 - 150 $
|
Quote:
stiu ca sunt ceva reduceri pentru studenti, dar tot ajunge pe la 1000 si ceva de $ |
:)) scze proasta informare poate duce la raspunsuri aberante :)) ! si pe deasupra , credeam ca vorbeste doar de pachetul V'ray :) !
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:25. |
- Copyright 2026 4Tuning