![]() |
Re: Kitsch sticking
4 Attachment(s)
Am si eu un vecin d-asta racer. E din Bariera Bucuresti. E rau...
Sub capota se ascunde un motor monstruos. 1.6 TD :| |
cel cu ANDUTZU e o firma nu mai stiu de ce :P
azi am vazut un tico X5 albastru!!! n-am apucat sa-i fac poza ca-mi tremura mana de ras. |
3 Attachment(s)
:peace:
|
1 Attachment(s)
Dacia ca Dacia, dar sa vezi un Passat batjocorit...
|
Sincer mi'e mila de jantele alea ca is asa frumoase ... numai romanii puteau sa faca asa ceva si prin Anglia ... :|
|
astea no de rau dar sa vezi dacia din 1983 cu grila si semn de bmw in fata te doare mintea prin cluj am gasito daca mai gasesc poza pe ceva cd o sa pun ca i super tare
|
7 Attachment(s)
cateva adunate in timp :))
PS: passat`ul si peugeot`ul sunt crima :) dalea eM pawar |
Ala de pe Passat din cate stiu eu nu e M-power,e un W,si poate ca passatul omului e W8. Si ala cu Passatu alb,Bia si Alexandra dar conduce un barbat :))
|
Da ... poate fi W8 ... mai ales ... ca dupa cum vezi .. ii passat american ...
|
deci pe pasatul ala era o sigla de M intoarsa dar nu era colorata !! .... de unde atata w8
|
Da .. am dat zoom ... si e un ///M intors cromat ... dar totusi .. poate chiar era W8 si nu avea sigle ... si a pus el un M intors ... cine stie ... oricum ii kitch sticking ... pe un Passat W8 ii penibil sa pui ///M intors ...
|
nu a gasit W si a invatat in generala clasele 1-4 ca w e m intors si ... voila :)
|
:lol: stii doar ca romanul ii inventiv :lol:
|
Husele din Passatul negru sunt de invidiat!
|
Si ca tot ziceti voi ca poate e W, Daca era W nu mai era turbo. Deci tot e kitsch :)
Fordul ala Mondeo arata bine. Pacat ca nu e ST pe bune. 190 CP...poate cu 2 motoare :) |
| All times are GMT +2. The time now is 23:45. |
- Copyright 2026 4Tuning