Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Femeia ideala (https://forum.4tuning.ro/28-femei/918-femeia-ideala.html)

Sasha_z 22-07-06 21:56

Re: femeia ideala [ .|. ] -> (.)(.) -> (,)

w8...k nu prea inteleg ce vrei sa spui...din cate vad u ai spui k "unii sunt in cautarea femeii ideale" nu??
whatever...

aleks 26-07-06 23:38

Quote:

Originally Posted by Sasha_z
da altcineava nu mai participa la discutia asta???? numai noi:-/

suntem in zona... dar o avem pe trixi aici, spune ea si pt noi :D

Trixi 27-07-06 08:56

..so..@dexter:as vrea sa-ti sugerez o idee...anume,daca ai gasit u femeia ideala,sa NU o iei d nevasta,k aia strica tot!!!!Din cauza hirtiei nu mai facem multe lucruri ptr k VREM,ci ptr k TREBUIE...si asta strica orice personalitate,fie aia mai mult sau mai putin ideala...;)
Pe de alta parte,"femeia ideala" ,din zilele noastre-oricit d mult am generaliza-este extrem d departe de "nevasta" p care si acum o aveti in cap...so, faceti prima data ordine...k or mai fost si altii,care au cunoscut o femeie,nebuna rau...falled in love...promised anything...luat d nevasta,si acum turbat d nervi,k dc nu vrea sa se comporte k o nevasta normala????:shock:
Parerea mea este, k in general s-au schimbat f mult femeile in ultima vreme,si ink e lung drumul pana ce iarasi se vor stabili standardele femeii acceptate d societate...k,haideti sa fim sinceri ,p vremea bunicilor nostri era mult mai usor sa zici cum trebuia sa fie femeia ideala!Acum asteptarile sunt chiar f mari...sa fie frumoasa,sa fie independenta,inteligenta foc,dar sa te vada numai p tine,sa stie sa aiba grija si de casa...dar nu strica sa stie citi km mai are pana la urmatorul schimb d ulei....daca doamne feri' e vb si de un copil...doara ea e mama....so,fiti mai intelegatori pls,chiar nu e de mirare k nu poate toata lumea sa se ridice la aceste asteptari!!!!!In fond si la urma urmei din cauza asta ajungem sa renuntam la toate care ne face sa fim FEMEI!!!

Sasha_z 27-07-06 12:49

=D> ... foarte bine......imi place !!!

needBrain 27-07-06 13:03

io as zice sa se faca o lista cu defectele care ar trebui sa le aiba aceasta femeie ideala,ca daca ar fi vorba de calitati ar fi totul ceva gen "fara numar"

valib 27-07-06 13:49

cum era aiaaaaaaaaaaaa
femeia ideala...are in tara...o firma particulara...are si'o vila cu piscina...
damn...nu stiu versurile...:):):)

defecte...hmmm...hai ca fac eu o lista diseara...vedem ce iese:):)

Sasha_z 27-07-06 14:17

valib.....aia era cu barbatul ideal are in tara.....;)) ;;)

Trixi 27-07-06 14:56

Quote:

Originally Posted by aleks
suntem in zona... dar o avem pe trixi aici, spune ea si pt noi :D

:D :D :D purtatorul d cuvint????sau ceeee??????

BogdanNZ 27-07-06 15:08

Aaa...chiar n-am realizat ca se discuta alte chestii pe-aici in afara de masini..dar ma rog...e 1 noaptea iar masina mi-e lovita...deci plictiseala e mare
On-topic: parerea mea e ca toate femeile sunt ideale intr-un fel sau altul atata timp cat pe noi barbatii ne duce capul sa le privim din "unghiurile" (ca sa nu fiu mitocan si sa zic pozitiile :D ) cele mai potrivite.Defapt asta e un alt fel de a spune ca toate femeile sunt frumoase daca stii sa le gasesti frumusetea...

Sasha_z 27-07-06 15:23

sigur nu vb de masini acuma????

Trixi 27-07-06 15:28

Quote:

Originally Posted by BogdanNZ
Aaa...chiar n-am realizat ca se discuta alte chestii pe-aici in afara de masini..dar ma rog...e 1 noaptea iar masina mi-e lovita...deci plictiseala e mare
On-topic: parerea mea e ca toate femeile sunt ideale intr-un fel sau altul atata timp cat pe noi barbatii ne duce capul sa le privim din "unghiurile" (ca sa nu fiu mitocan si sa zic pozitiile :D ) cele mai potrivite.Defapt asta e un alt fel de a spune ca toate femeile sunt frumoase daca stii sa le gasesti frumusetea...

:cry: sorry...lovita rau???
Pai,mai p larg cu "unghiurile" vazute d tine pls...hai citeste putin mai sus,si povesteste-ne ce calitati ai dori sa aiba femeia ta,asta luind in considerare k nu poate sa fie cu de toate...;)

BogdanNZ 28-07-06 01:59

Quote:

sigur nu vb de masini acuma????
Nope acum am trecut pe forumul CoolGirl ;)

Quote:

sorry...lovita rau???
Nu foarte...doar cosmetic dar primele estimari ar fi cam NZ$850=Euro400 si sincer aveam de gand sa fac altceva cu banii aia.
Cat despre femeia mea, in primul rand trebuie sa fim atrasi unul de altul...iar calitati importante ar trebui sa fie frumoasa dar fara fumuri de artista, sincera dar nu nesi., inteligenta, directa si independenta dar nu tupeista.Si cel mai important sa ma iubeasca pt ceea ce sunt eu, sa stie sa-mi priveasca in suflet si sa ma inteleaga imediat si in mod sigur sa nu se uite la ce masini conduc sau cati bani am in conturi.(stiu... nici nu sunt pretentios :D )
Din pacate am intalnit multe femei care s-ar incadra dar dintr-un motiv sau altul nu a mers treaba sau le-am dat eu cu piciorul...

Trixi 28-07-06 07:39

...esti norocos,k ai intilnit deja ,chiar de mai multe ori femeia respectiva..desi,trebuie sa admit k ai pretentii...si nu ma intelege gresti..e bine sa stii ce vrei ;)
...in leg,cu "datul cu piciorul"...don't worry...:D ink te incadrezi in grafic...;)

needBrain 28-07-06 14:54

nue bine sa cauti mah femeia ideala,ca te loveste odata,in fond nu stii de unde sare iepurele

dacian7777 01-08-06 08:56

Scurt pe 2:prototipul femeii ideale este cu inaltimea de 1,20 metri si cu capul patrat, sa stea berea pe el.Amin

All times are GMT +2. The time now is 01:44.

- Copyright 2026 4Tuning