![]() |
Re: Galati - Braila
Si chiar daca sunt cu tractiune spate nu toate au motoare mari si autoblocant sa danseze cum trebuie.
|
nu am vazut motoare 1.2 sau 1.4 la integrala sau spate :))
|
dar gandestete ce poate sa faca un 2.5 cel putin cu tractiune spate...
|
hai sa il invitam pe ken block la un campionat de drift in romania, sa arate omu ala cum se face :|
|
Si 2000 cmc e chinuit pentru drift...macar un 2500 trebuie pentru distractia asta.Eu am 1.6,tractiune spate ce crezi ca fac cu motoru asta?
|
decupleaza ASC..
|
ken block are o masina hranita bine ;)))
|
dar oare stie omul ce face ? :))
|
stie sigur:)))
|
1 la mana n-am ASC si 2 la mana nu intelegi ca-ti trebuie macar 170-180 de ponei ca sa faci ceva?Crezi ca daca am tractiune spate si reusesc sa ma invart pe zapada,pietris,asflat umed am facut drift?
|
eu am vrut sa zic, ca nu avem masini, si daca avem sunt cateva..poate se va face ceva la drift galati vs. braila..
|
drag baieti, drag...facem drag
|
zapada ene, zapada...facem om de zapada :))
|
am inceput sa urasc zapada...nu v-ati saturat de ea? toarna aiurea prosteste si exagerat...nu mai zic ca e ger, aoleu :)))) mi-am adus aminte tarziu aseara pe la 1 jumate pe brailei cand urci spre atlantic...ce crezi ca faceau gaborii pe strada, pe linie continua...eu urcam atunci i-am prins in plina actiune, romanii se dadeau de-a latul cu frana de mana...si dupa ce trec de ei..sa intre pe o straduta...trage frana de mana iar :)))) ca sa vezi ce le mai place si lor zapada...
|
trebuia sa ii filmezi:)))
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:15. |
- Copyright 2026 4Tuning