![]() |
Re: Bursa - Piese (vanzare/cumparare)
1 Attachment(s)
Cumpar pentru VW Passat B1 Coupe ('73-'75) ..stopuri,coaja de bord,bari nichelate..ornamente...pot da la schimb diverse "maruntisuri" pt Dacia 1300...
id mess. : schiaui2002 |
Daca ziceai cu 2 luni mai repede, stiam unu rosu(berlina) abandonat cred, pe o strada, avea si 2 jante Al tip vechi, n-am mai vazut asa model-ciudate, 1 stop parca nu era prea Ok, dar era completa..acum de peste 1 luna nu mai e acolo, desi a stat 2-3ani pe putin in acelasi loc.
Deja tot ce am vrut de anu trecut pana acum, si tot ce vreau vechi, dispare in favoarea rematului, si majoritatea pt fier vechi, unele neavand nr noi, pacat, da' n-am bani sa le salvez pe toate :( |
..hmm...as fi zis ...dar eu am masina de 2 sapt doar :(..sper sa gasesc ce imi trebuie
|
Quote:
|
:D.super..poate reusesti sa faci si niste poze!
|
1 Attachment(s)
Cumpar radiocasetofon BMW Bavaria C si magazie de casete (cutie) ptr E21 id: AxYJamaicanu 0721524341
|
cat oferi?
|
Quote:
|
Quote:
|
nu am io,are un prieten, i zic oferta ta,dar slabe sanse,e putin
|
URGENT!
set faruri si semnalizari impecabile audi 80 cc, dupa '85, complete, stg + dr 350 ron perechea. pentru detalii si poze, mess la adanconst @ yahoo.com |
Quote:
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
mi-am adus aminte, si am verificat pozele facute din ultimele luni, am gasit unul cu 2 usi, l-am depistat in primavara intr-o curte, cand am timp, trec pe acolo sa vad ce aflu ;)
din pacate nu are bara spate...ci un imens carlig :lol: :oops: sa-mi spui pe PM cat vrei sa dai pe toata, sau mareste-ti lista de piese necesare, fa un total cat vrei sa dai pe piese pt ca eu incerc s-o iau intreaga(am platforma), in nici un caz nu va vinde nimeni de acolo o bara/coaja de bord(care dureaza pana se demonteaza) sau triple..cine stie peste ce batran capsoman dau, am patit-o cu 2 mosi acum o luna, tacaniti toti dom'le, dusi cu pluta, si daca o pot lua toata, nu ezit ;) |
cumpar bandou inferior ptr E30 .... masina e cabrio, cred ca se potrivesc si de la coupe
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:10. |
- Copyright 2026 4Tuning