![]() |
Re: Meine` GOLF III - W35T
nu pot decat sa-ti urez bafta ! imi place CULT. io m-am dat p original spre old school . vedem c iese
|
Quote:
|
Quote:
Se poate orice...totul necesita rabdare..timp si nu in ultimul rand bani. :) |
frumosa masina .....
|
felicitari ptr masina, arata bine, o singura intrebare, ceasurile de bord cu ce le`ai facut? hartie autocolanta, sau cu ce?
|
Quote:
Ceasurile sunt imprimate pe folie autocolanta pvc..orajet..pe printer digital profesional.. :D |
cand ai de gand sa trecu la ceasuri cu turometru ?
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Wolfie s-a despartit de intermediara, ascultati numai:-)
|
Re: Golf 3 - '93
ce bine se aude !
niste sfaturi daca accepti un tips la finala o suspensie ceva mai joasa, dar asta cred ca te-ai gandit si tu, dar criza tui mama ei :cry: in rest numai bine ca arata foarte bine masinuta. intrebare - alea de la boxe, sunt facute de tine sau cumparate asa? imi plac foarte mult. daca nu te superi o sa iti fur ideea, doar ca nu cu crucea cult |
tips la finala nu prea are rost, ca are finala schimbata cu una sport, deci are si tips la ea
si cu suspensia mai joasa, se gandea la un momentdat, dar deja a spart o buza de vr6 pe drumurile patriei, asa ca mai jos de atat nu stiu daca va cobora, din chestiuni de utilitate, desi poate ar arata mami bine mai jos, dar daca nu e unde ... |
urla dupa suspensie :D
|
Quote:
|
Quote:
Mersi ! Pentru boxe...ce e cu alb e facut de mine...sunt din folie de banner oracal...nu ma supar chiar deloc, ma bucur ca te-a inspirat ;) Bafta ! |
Asa cum zice Spark cu suspensie sport e dificil la noi in SM pentru ca avem niste drumuri ...de speriat :P, iar faza cu buza de sub spoiler (precizez si cu suspensie sport) si eu am agatat-o de cateva ori!
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning