![]() |
Re: vand orice kit xenon/bixenon, garantie reala 1 an!!!
ce lungime are becul H7? partea de sticla.
|
Quote:
Quote:
|
am sa ma uit si la ce am eu(le am in masina) pt ca,daca e prea scurt,nu focalizeaza lumina cum trebuie si apar niste pete intunecate pe fascicolul luminos
|
Quote:
|
recomand "xenon serban" :lol: super baiat monatj rapid fara probleme cu piese de calitate....
|
Quote:
gresit.am avut parte sa vad H7 e 4,2cm si e 3,9cm.destul ca sa nu faca lumina buna.cel mai scurt. daca ai chef si timp,zileleastea,da-mi PM si ne intilnim sa iti arat. si vii si cu 2 becuri H7 de 6000k.sa facem o comparatie. |
Quote:
Am foarte multi clienti la montaj si sincer nu am nici o plingere in acest sens din sutele de kituri vandute in timp. O zi buna! |
toata stima pt munca ta.nu intelege ca te-am acuzat de ceva! doamne feri! nu ai tu vina ca niste chinezi nu vad bine si nu fac treaba ca lumea.deci,in cazul in care avem timp unul de altul,pe unde trb sa trec pe la tine?
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Marfa pe stok!
Garantie 12 luni la kituri complete si 6 luni la becurile comandate separat. Aceleasi preturi dar cu ballatri SUPER SLIM, mult mai usor de montat si calitate cea mai buna. Fara eroare !!! Single kit(H1,H3,H7,H11,880,HB4/9006,etc) de 35W = 260RON Bixenon kit(H4 H/L sau H13) = 330RON Pt cele de 55W se mai adauga 50RON.(recomandate la farurile cu lupa) Comercializez si becuri sau seturi separat. Un bec single = 80RON sau setul la 150RON Un bec H4 Bixenon = 100RON sau setul 180RON Un bec D2S(pt masinile cu xenon de fabrica) = 100RON sau setul 180RON Montaj la cerere cu preturi intre 50 si 70RON in functie de complexitate. Livrare si catre provincie prin Fancurier, de pe o zi pe alta cu sistem ramburs deci puteti verifica continutul; coletului pt a invinge orice temere. Pt a vedea/afla ce tip de bec ma puteti intreba pe mine sau puteti sa va cautati masina/modelul la acest link : http://www.lighting.philips.com/in_e...ghting&lang=en |
Uppppppppp.
Destul de vechi in bransa , deci garantie reala....... |
serban , ti-am lasat un mesaj pe mess , sper sa ma poti ajuta ... mersi
vlad |
Quote:
Incearca sa ma suni la unul din nr de pe certificatul de garantie sau din semnatura. O zi buna! |
ok , fac ce mi-ai zis maine si iti spun rezultatul ...
mersi |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:51. |
- Copyright 2026 4Tuning