![]() |
Re: CLUB Fiat SEICENTO
unde ai gasit?
|
ACEASI PARERE.cu pompita vezi la piese de import(450 ron,dar nu am luat-o), eu am desfacuto ,ia-m curatat bobina................VEZI K AM SCRIS MAI IN URMA CUM SA FACI.
voi macar aveti nocroc sa gasiti la dezmembrari, nu am gasit nici macar una.imi treb bara din fata, mi-au spart-o copii in parcare |
Eu mi-am schimbat bara din fata acum o luna !! am cumparat-o noua (dar nu originala) si am dat pe ea 130 RON din Bucuresti !! cred ca e bun pretul
|
Quote:
|
Quote:
|
merci!
|
Ai gasit bara fata?
|
da era una neagra acolo
astept email de la ei cu pretul pt. bara si capota |
am primit
233-bara si 700 capota |
Trebuie sa schimbi si capota?
|
da
am gasit-0 putin bulita in parcare e putin sifonata, dar prefer una noua k nu prea ma impac cu chitu apoi vopseaua prefer noua fara chit pe ea |
Si a mea e bulita... initial a avut cateva puncte de unde lipsea vopseaua de la pietre. Apoi am primit o minge de fotbal uda si bine bine incarcata cu nisip direct in centru si a ramas forma de minge, rotunda, imprimata, cu zgarieturile de rigoare. Iar de curand, din balconul unei vecine s-a desprins o bucata de tencuiala care s-a spart de margine balconului de dedesubt si apoi bucatile (de marimea unui pumn de copil) au aterizat pe capota mea si a unui vecin. So... am o capota varza. Dar vreau sa o duc sa imi traga cineva un bad-boy la ea si sa o revopsesc. Doar bani sa fie bata-i vina!
|
Quote:
Ia vezi putin si aici. Sunt mai ieftine! |
capota este mai ieftina cu 200 ron la el..
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:12. |
- Copyright 2026 4Tuning