![]() |
Re: DACIA 1300 clasica
Bafta cu ea , sa speram ca va iesi ceva super din ea !
|
|
profil privat
|
4 Attachment(s)
....scuze....
|
1 Attachment(s)
Si a ajuns si mult asteptatul cadou de la mos craciun....Multumesc Hexer pe aceasta cale...
|
aia e volanta de injectata. pui injectie?
zi ca e gata pana in 11 mai si vi cu ea la intalnire :-) spor |
Aia e volanta de Alpine de 200 usurata si echilibrata dinamic, disc de 200 complet refacut cu placi de sinter, cu miezul facut de la 0 si cu placa pe care se prinde sinterul refacuta de la 0 iar placa de presiune este de 200 intarita in zona soarelui, usurata si echilibrata dinamic si ea.
|
nu stiu dastea :oops::hahano:
|
Nu trebuie sa stii, trebuie sa te uiti din cand in cand pe unele topicuri :-)
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Cand vrei ceva cu adevarat platesti....pana acum masinuta asta a primint ce e mai bun...dar din pacate ...vopsea nu mai primeste....pentru ca majoritatea se arunca rau de tot la bani...si sincer...la ce treaba au facut tinichigii...nu stiu daca masina asta necestia ore in sir de munca la pregatire....asa cum marea majoritate a vopsitorilor exclama....si marea majoritate fuge de ea...le-am spus ca e o dacie(mai speciala ce e drept)dar nu e avion... P.S.:In cazul meu si al altor membrii de pe plantatia 4tuning.ro si nu numai ...PASIUNEA NU ARE LIMITE... Am vrut de nu stiu cate ori sa renunt dar ceva acolo imi spune sa am rabdare...si le gat de asta masina va avea mevoie si de cineva care se pricepe la aerograf pentru ca deja masina are valoare sentimentala si pe capota va aparea doar in soare omul caruia ii dedic acest proiect... BAFTA TUTUROR! |
Quote:
Incerc un artificiu dar voi dezvalui la sfarsit ce si cum ...si sincer ar fi bine sa fie gata pe 11 mai ...ca pe 10 e ziua mea si as vrea sa imi fac acest mult asteptat cadou....dar nu stiu ce sa spun ca momentan nu dispun de vopsitor...TOTI fug....pentru ca e DACIA ! ! ! |
Adu-o la AG ca gasim pe cineva sa o faca sau ia legatura cu Cioc. Dar aerograf aici nicicum.
|
Ptr. aerograf stiu eu pe cineva, sau poate stie Cristi Banu.
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:35. |
- Copyright 2026 4Tuning