![]() |
Re: Masina mea : My ECOtec 1.6 [16v]
ai facuto ?! sau vrei sa o faci ?!
|
facuto :)
maine`i trag folie de protectie transparenta .... |
e naspa frate parca rasare samuraiu din aer plm trebuia sal pui altfel .... parerea mea
|
11 Attachment(s)
:arrow::arrow:
|
Ai tinut tu neaparat sa faci chestia aia pe capota :)
|
ma si plafonu il faci pana la bucuresti daca merem ?! si dc ai pus negru mat ca au toti alceva nu puteai pune ?!
|
Finut fratioare... imi place.... reclama aceea sper ca e limitata in timp (sa nu zica baietii ca lucrezi la Sdesign :)).
...incearca sa nu o incarci prea mult cu briz-briz-uri... cum arata acum e perfect ;) Succes in continuare. :flower::dance: |
Frumos... Cu o suspensie mai joasa ar fi si mai frmoasa!
|
A iesit frumos, mie unu" imi place dar incearca sa nu lipesti prea multe abtipilduri pe ea...pune-i folie. Bafta!
|
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
|
parerea mea e sa scoti iarba aia de jos sau sa mai adaugi k prea rasare din nimic.. si daca ai de gand sa vopsesti si plafonul si hayonul negru..fa`le tot negru lucios..ca mat au toti..si da f urat! :D lasa numa samuraiu fara iarba aia si sa vezi c mijto`i
|
Quote:
|
Asa zici si eu sa scoti iarba... :)
|
... toata lumea striga "Legalizati odata chestia aia cu "iarba"":ciggy:... numai aici tipa toti "scoate iarba":mrhappy:
... intelegeti ca este vorba despre un logo.. iar samuraiul rasare brusc, luandu-i pe toti prin surprindere, inclusiv pe buddy si pe noi ceilalti :yikes::p |
mda :) astazi am urmat unele sfaturi , si am dat "iarba" jos (am luat`o`n camera :D) , si`a ramas doar samuraiul , si mi-am mai pus o folie de protectie transparenta , care face negrul mat -> lucios :) chiar a iesit bine ...
fara poze momentan , ca am avut o zi grea la facultate ps. sunt pe rosu marius :"> HEEELLPPPP :)) |
| All times are GMT +2. The time now is 06:54. |
- Copyright 2026 4Tuning