![]() |
re: WRX STI alias "CIELO EVO II" Seby Legal Racing
Quote:
Nu ma veti vedea in curse cu motoarele decat in postura de motociclist. O cursa de 1000m pentru mine nu exista dar asa in general va pot spune ca un motor e f periculos pana la 200 dupa care multe msini le fac probleme. Circula pe net un film interesant cu o cursa intre un avion, un motor si un porsche turbo. Dupa ce vedeti ala o sa intelegeti multe. Nu-l am. |
ok.. am inteles..Atunci : ce masina crezi ca ora acuala din ROMANIA iti poate pune probleme sau care crezi ca este un redutabil adversar pe distanta de 1000 m ?
|
Quote:
|
ok mersi de raspuns...poate poti sa ne mai oferi ceva filme din timpul testelor pe care le-ai mai facut cu masina..
|
E adevarat ca sunt cam zgarcit cu asta. Voi pune cate ceva dar nu prea mult.
Date exacte nu voi publica. Acum e in lucru, astepta inca cateva piese. probabil intr-o luna e gata. |
sebastian , daca mai astepti niste piese, sa inteleg ca nu o vom vedea la 'lucru' pe 9 aprilie ?! ar fi pacat daca nu vei veni cu ea . macar sa o vedem pe viu, daca nu in actiune, ( vorbesc din punctul meu de vedere care nu sunt din bucuresti ). am asteptat sa vina caldura ca sa inceapa cursele pentru a vedea GREII in actiune.
PS : daca mai ai filme cu masina pune-le sa le vedem si noi sa se bucure si sufletul nostru . multumesc. |
Sper sa fie gata insa cred ca piesele mai intarzie si asta ma irita insa cand vrei calitate faci sacrificii.
|
legat de exterior (pentru usurare)... pentru STI exista ca la alte masini putintel mai vechi kituri exterioare de carbon sau kevlar? Adica bara fata, praguri, plafon, bara spate, aripi?
PS: scuze de offtopic dar am vazut pe un oarecare site japonez ulei custom folosit in WRC 15W50... o fi asta cel mai bun pentru Subaru? ca din ce am inteles eu cam asa ceva ar fi! |
Urmeaza insa mai sunt dedesupturi de lucrat.
Uleiul cel mai bun nu-l cunosc dar la wrc au alte tolerante insa nu cred ca ai avut ocazia sa vezi ce toarna ei in motor vreodata. Reclama e altceva. |
era vreo 25$ litrul.. banuiesc ca nu era vreo prostie la preturile astea si mai ales ca nu este vorba de vreo firma obscura (cea care il comercializa)
ciudat mi s-a parut faptul ca era ambalat in niste bidoane care semanau mai mult cu bidoane de lichid de parbriz nu a ulei... nu am avut aceasta ocazie cum de fapt nu stiu cati se pot lauda ca au vazut asa ceva! Cert este ca din ce am citit Subaru si Mitsubishi folosesc niste uleiuri putin mai complexe decat celelalte marci din cauza arhitecturii interne a motorului... Tolerantele sunt altele pentru ca modul de utilizare este altul! |
Nu stapanesc asta.
Am cataloage cu multe modele de uleiuri di Japonia care clar sunt f bune. Exista si ulei pt client, special in fuctie de caietul de sarcini. |
scuze ca nu vorbesc la subiect , am un impreza gt 98 si vreau sa ma duc la master tuner sa ii pun chip... crezi ca e bine ce fac?
|
5 Attachment(s)
cateva poze...
|
Sebastian , poti sa imi dai si cateva detalii? ..am o intrebare de ce nu l-ai luat albastru?...oricum este extraordinar sa ai noroc de el...
|
Nu imi place albastru iar editile limitate de STI sunt argintii.
Nu are importanta pretul este de cateva ori cat masina. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning