Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   DE CE URAM FEMEILE (https://forum.4tuning.ro/28-femei/8367-uram-femeile.html)

aleks 03-06-06 04:24

Re: DE CE URAM FEMEILE

he heee
mustangule ti-ai luat bataie d la ea knd ai incercat sa-i pui mana p fund ?:lol::lol:

RA_2fast4u 03-06-06 17:07

Quote:

Originally Posted by Cozmax
Aici tin sa iti spun ca o fata din asta cunosc si eu

Este f. timida si-a facut si ea un gajik si baiatu tot incearca sa o sarute
si el si nu poate ia spus pe fata: "mie frica sa ma sarut"

Daca pune baiatu' mana pe undeva "popou" sa nu mai zicem de alte
parti ale corpului ZBANG:evil: o palma :twisted:

Cica ar dezvergina'o!!!

OOOoooo nu vreau sa am de-aface cu asa ceva cred ca as innebuni

hai mai frate dao-n branza :)) ce fel de femeie mutant cu conceptii de 1700 toamna ii asta ma? imi e frica sa ma sarut? ma jur ca asi fi murit de ras :lol: :lol: acuma nah inteleg ca pune mana pe una alta... nah................. treca mearga, poate fata nu vrea...drak stie nici asta nu ii prea explicabila :lol: da aia cu mi frica sa ma sarut ii prea dura!! mult prea dura :)) =)) sau noi ne referim la saruturi excentrice? adica totusi pe gura... in momentele cand doar za lips se ating ii prea penibil sa zici ca "mi firca sa ma sarut" :lol: sau wtf shi cand alte chestii incorporate in za mounth se ating tot e prea penibil =)) poate ii frica ca are limba lunga si se inceaca :lol:
mi frica sa ma sarut =)) prea tare =)) :lol:

Mustang 03-06-06 22:15

Quote:

Originally Posted by aleks
he heee
mustangule ti-ai luat bataie d la ea knd ai incercat sa-i pui mana p fund ?:lol::lol:

nu tati...da' e vai mama ei..
nici nu stie sa sarute...
mai bine s-ar impusca...
asta o sa devina curva dupa primu' contact cu poola ... o sa ii placa la nebunie...nu ma risc cu ea ...
ca e bombardata rau !
si decat sa fiu cu una care zice ... ori da...ori ba...
mai bine una care spune sigur una din alea 2 :D

Cozmax 04-06-06 09:50

Quote:

Originally Posted by Mustang Mach One
varsta ???? nume ????
poate vbim de aceeasi persoana :)

Daca esti din Craiova si ea sta pe prin Craiovitza si se mai numeste si Emilia
sigur ea este :-)

Cozmax 04-06-06 09:51

Quote:

Originally Posted by RA_2fast4u
hai mai frate dao-n branza :)) ce fel de femeie mutant cu conceptii de 1700 toamna ii asta ma? imi e frica sa ma sarut? ma jur ca asi fi murit de ras :lol: :lol: acuma nah inteleg ca pune mana pe una alta... nah................. treca mearga, poate fata nu vrea...drak stie nici asta nu ii prea explicabila :lol: da aia cu mi frica sa ma sarut ii prea dura!! mult prea dura :)) =)) sau noi ne referim la saruturi excentrice? adica totusi pe gura... in momentele cand doar za lips se ating ii prea penibil sa zici ca "mi firca sa ma sarut" :lol: sau wtf shi cand alte chestii incorporate in za mounth se ating tot e prea penibil =)) poate ii frica ca are limba lunga si se inceaca :lol:
mi frica sa ma sarut =)) prea tare =)) :lol:

Sa sti ca totul este posibil, daca vei trece prin Craiova sa ma contactezi si iti
fac lipeala cu ea sa vedem ce vei reusi...poate iti vei lua vre-o 1700 de palme:oops:

RA_2fast4u 04-06-06 17:49

Quote:

Originally Posted by Cozmax
Sa sti ca totul este posibil, daca vei trece prin Craiova sa ma contactezi si iti
fac lipeala cu ea sa vedem ce vei reusi...poate iti vei lua vre-o 1700 de palme:oops:

suna violent :lol:

EvLSant0S 04-06-06 21:54

Urmeaza ceva lung, scris din nevoia de share`ui ...
HAHAHA !!!!!! PTR 2 zile , and still countin` O TIPA ma uraste cum NU SE POATE mai mult, si nu mai pot de fericire, pe cuvant .
stiu , topicul e : de ce uram femeile, nu mai fac , de ce uram barbatii , ca si asa nu scrie nimeni , so .. un caz concret... care ar trebui sa dea de gandit,

- O colega de cls, am simtit ceva tzignale .. si .. am actionat in consecinta, haha hihi , mesaje , telefoane , o singura intalnire ... doar noi 2 .(de retinut este faptul ca ea are o rel. cu un tip . care are 21 de ani , cu masina and so on .. e de 3 ani de zile cu el ) si totusi .. dupa .. atatia ani de .. discutii cu .. czr bishop toba si altii , am invatat si eu cate ceva, n-am pus in practica pana acum , si totusi ,de data asta am incercat, ideea e ca am rupt-o DOAR .. din cuvinte , so ..

ea a inceput cu tzignale, i-am raspuns , a continuat, ne-am intalnit doar noi 2 , am lasat-o sa creada ca... eu sunt catzelul , ea conduce .. :) repet, decat am lasat-o sa creada :) ( chestie invatata de la bishop :P , cea mai stilata treaba, imi place la nebunie jocul asta ) si .. era 2 , ea la 3 trebuia sa fie la gagicasu , la 2 30 trebuia sa plece, se tot dadea pe langa mine , eu faceam pe prostul , tot o refuzam frumos ca .. sa nu stricam relatia de amicitie etc, cu cat o respingeam mai mult ,cu atat incerca mai mult , si .. intr-un final , la 2 45 , am sarutat-o , ea ... fata desteapta, apoi , mi-a zis .. " vezi .... ca nu ma las pana nu dovedesc ce mi-am propus ? " atunci m-a luat capu` prima oara, ca daca imi puneam mintea cu ea, nu ma atingea ,anyway , de acolo mi-am dat seama ca are senzatia ca .. she`s in charge , si am lasat-o , acum .. urma weekendul asta, 2-3-4 iunie ... excursie nebuna pe langa Suceava pe undeva, atat eu cat si ea, veneam , si am inceput cu apropourile , c`o fii c`o plesnii ca .. nu facem si noi .. ceva mai ... etc etc etc , in fine , cert e ca .. o aranjasem ... si era gata .. si acum , in autocar , vineri 8 dim ,langa ea pe scaun , toate bune si frumoase, ora 10 , se incing un pic spiritele , ora 12 ,deja era super , si tot asa, ajungem la 21:00 la destinatie , pana atunci , am ars-o NUMAI cu ea, era rupta, au fost 2 vile , am fugit d ea :D ea intr-o vila, eu alta , si deci , in vila in care eram , erau 4 ele, si 8 ei , eh , dupa ceva alcool , s-a ajuns intr-o camera la un 5 ei vs 2 ele :D if u know what i mean .. and i was one of the 5 dudes ,anyway , prima oara ptr mine, foarte tare , toata nebunia se termina pe la 12:00 , ceva de genu , apoi .. o sun , o cam las sa ma invite la ea :) ma invita, pauza ( ce m-a scos din sarite, m-a luat capu` rau de tot a doua oara, ea , din nou , o ardea in fitze/figuri gen ... " noi 2 .. ne .. fwtem cand vreau EU ( adica ea ) ) ori chestia asta m-a scos din sarite, again dam in spate, in autocar , am dus-o pana la un anumit punct in care mi-a zis ca nu mai rezista, ca ma vrea =)))) , asa , si deci ma duc la ea in camera, lala lilili , cand sa..... asa ... plec =)) ptr 15 minute, o las ... moare.. aceiasi schema o fac ... de 3 ori , a 4-a oara , ma duc , so . . sa zicem ca a fost cand am vrut eu , nu cand a vrut ea, ne mai rezistand a 4-a oara, sa plec :) ma mir ca am rezistat eu , in fine , si deci ,asta se intampla vineri spre sambata, apoi .. sambata noaptea... i-am dat fatala , ma suna ,ma cheama , ii zic , NU , nu vin , ea : de ce ? ce s-a intamplat ? eu : nimic , pur si simplu , iti dem. ca nu ne fwtem cand vrei tu , divo ... ;) a murit ... :) de atunci si pana acum , ignore total , fiind 51 de copchii ... vorba a fugit rpd , din partea ei ,eu am tacut , tot autocarul stia ca-s un ticalos nenorocit =)) , didn`t care , ideea e ca ... eu m-am simtit minunat , cu gandul ca. .. n-a fost niciodata cum/cand a crezut ea c`o sa fie , nu ea a rulat programul , a fost tocmai invers, chestie care .. nu i-a convenit de nici un fel , de unde rezulta faptul ca ... she hates my guts , so ... e totusi bine ca i-am aratat cam .. ce se intampla cand isi inseala iubitul cu care e de 3 ani de zile , si i-am scos ,sper eu , figurile din cap , si daca nu .. asta e .. a meritat incercat, la fel de mult ma bucur ca mi-am demonstrat mie , ca pot sa ma controlez ... si chiar .. bine , anyway , a fost ... mai mult decat foarte foooarte tare, de abia astept sa vad cum evolueaza treaba :) , eventual sa .. ramana asa , i don`t care, la sf. printr-o colega, am aflat ca. . n`o sa-i mai faca vreodata iubitului asa ceva, (insele) :) si .. acum .. zice tipa , despre asta cu care... ca ... il apreciaza pe acel Andrei .. cum trebuie ....
so .. am fost porc ? sau pur si simplu am incercat/reusit s-o aduc nitzel cu picioarele pe pamant, totodata scotandu-i figurile de diva din cap ?

Skillzu 04-06-06 22:03

genial....genial......GENIAL!...super tare...si mie imi place la nebunie sa fiu eu alah al draq....:lol:

Spark 04-06-06 22:08

inteesanta poveste .... cam lunga ... dar cine are rabdare sa o citeasca ... are de priceput de acolo cateva chestii ... ;)

Eugen_TL 04-06-06 22:12

pai...din punctul unor baieti ai putea fi considerat fraier ca nu i-ai tras-o;) dar tinand cont ca ai vrut sa-i dai o lectie de viata(1 sa nu mai creada ca e ca ea...si 2 sa nu mai insele ca nu e bine ) cred ca ai procedat corect...si ar fi si mai tare daca ai mai putea discuta cu ea si sa-i zici ca la prosti ca nu e vorba ca ti-ai batut joc de ea,ci ai invatat-o si tu ceva pe ea...daca e cu capul pe umeri ar aprecia,daca nu sa fie sanatoasa;)

Eugen_TL 04-06-06 22:18

hmmm...tu ai actionat asa pt ca avea fitze in cap si ai vrut sa ii arati ca nu e cum crede ea.... ! BUN! dar daca era o tipa normala si fara fitze si pur si simplu vreea ea ceva cu tine plm...ai fi facut la fel? sau ai fi mers mai departe ...eu cred ca ai fi mers mai departe pt ca tu la asta n-ai vrut decat sa-i arati ca nu e TOTUL CA EA

EvLSant0S 05-06-06 10:49

Quote:

Originally Posted by TuningBoy
hmmm...tu ai actionat asa pt ca avea fitze in cap si ai vrut sa ii arati ca nu e cum crede ea.... ! BUN! dar daca era o tipa normala si fara fitze si pur si simplu vreea ea ceva cu tine plm...ai fi facut la fel? sau ai fi mers mai departe ...eu cred ca ai fi mers mai departe pt ca tu la asta n-ai vrut decat sa-i arati ca nu e TOTUL CA EA

pai , man , in primul rand , am dat-o :) vineri seara :P , deci in primul msg... al tau.....

asa , ma bucur ca ai inteles, ea se pare ca n-a inteles ...
sau .. a inteles ce era mai important , ca .. ala cu care e de 3 ani , e important, in rest , nimic :) deja o luase capu` .. mai mai sa-l lase p`ala, nu era corect, e mai bine asa, toata lumea multumita, chiar si ea, cu toate ca acum e dezamagita ..

EvLSant0S 05-06-06 10:51

asa, si de ce uram femeile ? ca au gura mare , si culmea e ca tot ea zicea ca . .. ar vrea sa nu afle nimeni ca s-a intamplat ceva si etc ...

ah, asa sunt toate, tot timpul , o ard la modu` ca ... " of din vina ta o sa ne despartim , c`o sa ma inseli si etc, - tu esti cuminte - intr-un final , tot ea inseala - "

- " mi-e asa sa fac ceva cu tine .... daca dup`aia afla tot liceul ? "
eu tac ca baiatu`...
ca a doua zi sa vina diferiti si diferite ... sa ma intrebe .. cum a fost : / ...

Cozmax 05-06-06 22:09

Quote:

Originally Posted by EvLSant0S
Urmeaza ceva lung,............................................. .................................................. .................................................. .......................... sau pur si simplu am incercat/reusit s-o aduc nitzel cu picioarele pe pamant, totodata scotandu-i figurile de diva din cap ?

Eu nu am citit niciodata in viatza mea atat de mult spune-mi pe scurt te rog:-)

Mie mi-au placut decat rezumatele :rolleyes2

EvLSant0S 05-06-06 23:12

sigur.

ai obosit citind ?

All times are GMT +2. The time now is 17:59.

- Copyright 2026 4Tuning